Új hozzászólás Aktív témák
-
lumoss
csendes tag
Sziasztok!
Adott egy samsung mu8000-es tv hozzá egy sony ht-ct800 hangprojektor. Jól szól, egyetlen probléma, hogy ha filmet nézek az effektek nagyon hangosak, viszont a beszéd nagyon halk. HDMI-n van összekötve, a hang 5.1, vagy 7.1-ben van. Valakinek van valami ötlete, hogy mitől lehet, illetve mit kellene beállítani, hogy normális legyen? Előre is köszönöm!
-
lumoss
csendes tag
Sziasztok!
Az alábbiról van valakinek tapasztalata?https://www.sony.hu/electronics/hangsugarzopanelek/ht-rt5
Érdekelne milyen a térhangzás, illetve úgy általában milyen a termék.
Előre is köszönöm !
-
lumoss
csendes tag
válasz
F_Peter #2150 üzenetére
Köszi, ismét hasznos volt a válasz. Nekem fontos lenne a sorroundos térhangzás, eddig csak a TV hangszórója szólt, de most veszek egy blu-ray lejátszót(samsung J7500), és ehhez akarok egy házi-mozi rendszert. Szóval úgy néz ki, h nem a soundbar lesz a megfelelő számomra, mert ott nem lehet úgy érezni a térhangzást. El fogok menni meghallgatni pár soundbart/hangfalszettet, az a biztos. Köszi még egyszer.
@BBéci: Köszi a választ, igen ránéztem, és kell még spórolni....
-
lumoss
csendes tag
válasz
F_Peter #2148 üzenetére
Köszi, igen valami ilyesmi lehet, csak pl. ennél: [link] meg Dolby Digital: Dolby 5,1 ch. Érdekes. Ahogy egyre több infót gyűjtök, kezdek rájönni, hogy egy normális hangfal+erősít szettel jobban járok, még ha kábel dzsungel is lesz, mert ezekkel tényleg csak jobb lesz a TV hangjánál, meg desigben jól mutat, de nem lesz házi-mozi szintű. Az előző posztban említett soundbar 140 000 ft, ebből már szerintem bőven tudok venni egy jó hangfal szettet erősítve.
-
lumoss
csendes tag
Még egy kérdés lenne:
Van itt ez a soundbar: [link]Elvileg 6.1 csatornás, de a specifikációknál az írja:
Dolby Digital: Dolby 2ch
DTS Digital Surround: DTS 2chEz mit jelent? Hiába tud 6.1 csatornát kezelni, csak sztereóban fog szólni? Előre is köszönöm!
-
lumoss
csendes tag
válasz
F_Peter #2124 üzenetére
Köszönöm a válaszokat, szóval ha nekem mondjuk lényeges lenne, hogy jól szoljón, akkor pl. egy ilyen szettel jobban járnék: https://www.extremeaudio.hu/hi-fi/hangfal-szettek/harman-kardon-hkts-16-bq-51-hangfalszett
Mert nekem a soundbar-ban az a fő szimpátia, hogy kevés kábel kell hozzá. De lehet, hogy jobban járok, ha kibírom a kábeleket, de cserébe jól fog szólni a cucc. -
lumoss
csendes tag
Köszi a választ,
igen, nekem is tetszik a yamaha, csak nincs külön mélyláda hozzá, hanem be van építve, nem tudom mennyit számít. Ezenkívül nincs HDMI csatlakozó, nem tudom ez baj-e vagy nem? Arra gondolok hogy más csatlakozáson nem úgy megy át a hang, mint a HDMI-n. Esetleg rosszabb vagy valami. Előre is köszönöm a válaszokat! -
lumoss
csendes tag
Sziasztok!
Segítségetek kérném, hangprojektor vásárlás előtt állok. A Tv egy Samsung UE43KU6000, hozzá egy Samsung J7500 Blu-ray lejátszó társul. Ehhez kellene a hangprojektor. Néztem a yama y306, az LG LAS855M, a Samsung J6000-t. Szerintetek melyik lenne jó, vagy ha ezenkívül tudtok mást ajánlani szívesen fogadnám. Filmnézéshez kellene főleg, 4K blu-ray filmek, DTS támogatással. Tisztában vagyok vele, hogy nem fog egyik sem úgy szólni, mint egy házi-mozi rendszer, de hely szűke miatt döntöttem a hangprojektor mellet. Előre is köszönöm!
Új hozzászólás Aktív témák
- AKCIÓ! Apple Macbook Pro 16" 2019- i7 9750H 16GB 500GB Radeon Pro 5300M 4GB hibátlan működéssel
- iKing.Hu - Apple MacBook Pro 13 M1 Touch Bar 2020 Használt, karcmentes 3 hónap garanciával
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A12/Samsung Galaxy A22/Samsung Galaxy A32/Samsung Galaxy A52
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RX 7600XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Csere-Beszámítás! Playstation 4 Gold Edition! Olvass!
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest