Új hozzászólás Aktív témák
-
eszgé100
őstag
Sziasztok!
Tudja valaki, hogy pc jatekok terhangzasat, hogyan lehet hdmi-n keresztul kikuldeni egy LG SN7Y+SPK8-S soundbarra?
Dolby Atmost probaltam, az mukodik szepen pl Shadow of The Tomb Raiderrel, amit sajnos az Assassin's Creed 3 Remastered nem tamogat, viszont 5.1-et elvileg igen, legalabbis az ajanlott rendszerigenyben 5.1 kompatibilis hangkartyat irnak.
Rtx 3070 hdmi-n megy a soundbarba, onnan pedig hdmi arc-on tovabb a tv-be.
Assassin's Creednel azt vettem eszre, hogy hiaba szolnak a hatso hangszorok, az csak valami stereobol kikevert jel lehet, mert csak a jobb-bal oldal valtakozik, ahogy a kamerat korbeforgatom a karakter korul, de ez is csak akkor, ha Bass boost, Movie vagy Music modban van a soundbar, AI es standardnel nem szolalnak meg a hatsok egyaltalan. A jatek menujen belul pedig nem talalok beallitasi lehetoseget.
Elore is koszonom, ha valami ki tudna segiteni nehany tanaccsal, hogy merre keressem a hibat
-
eszgé100
őstag
Szia,
nekem SN7Y van, kiegeszitve SPK8-S szettel, hdmi-arcon csatlakozik a tv-hez, a tv masik hdmi csatlakozojaba a Firestick, a soundbar hdmi-jebe a pc. Firestickrol csak a Prime Videot nezve jon ki a Dolby Atmos, tehat attol fuggetlenul, hogy a tv nem tudja meg tovabbkuldi a hangot, viszont 3rd party appokkal mar nem mukodik, sajnos ez Firestick limitacio, nVidia Shielddel elvileg pl kodis lejatszas is menne nehany forumbejegyzes szerint.
Ugyanezt pc-vel mar nem tudtam valamiert eljatszani, ha kozvetlenul tv-be dugom nem jon fel a Dolby Atmos opcio a hangbeallitasoknal, kozvetlenul soundbarba dugva a Windows felismeri a Dolby Atmos hangeszkozt, es a Microsoft Store-os Dolby Access appal par perc alatt be is lehet allitani.
Firesticken a Prime Videon talalhato Jack Ryan sorozattal probaltam, pc-n pedig a Shadow of The Tomb Raiderrel. A soundbar kijelzojen mindket esetben megjelent a dolby atmos felirat.
Egy 20nm-es szobaban hasznalom, boven kiszolgalja az igenyeim
zolka1982: a Dolby Access appert nem csak akkor kell fizetni, ha fejhallgatoval hasznalod?
-
eszgé100
őstag
Sziasztok!
Tegnap kaptam egy LG 55UN74006LB tv + LG SN7Y soundbar-t, ezeket és egy 4k Amazon Firesticket hogyan kellene összekötni, hogy a lehető legjobb legyen a hangminőség?
Tegnap néztem a Mátrix-ot a tv Prime Video appján, de a dialógusok eszméletlen halkak voltak az effektekhez képest, ha pedig firestick appján, akkor pedig a kép nem volt az igazi, de az másik topikba való.
Jelenleg optikai kábelt használok hangra, Firestick a tv ARC hdmi-jébe van kötve, egy másik hdmi-t elfgoglal a pc, szóval még egy szabad hdmi van. Jobb lenne azon keresztül összekötni a soundbart és tv-t? Kell ehhez valamilyen speciális hdmi kábel?
Előre is köszönöm
-
eszgé100
őstag
Sziasztok!
Szemezek egy Yamaha YAS-209-cel, van valakinek tapasztalata ezzel a típussal?
Árban jobban megfelelne egy YAS-207, de külföldi vélemények szerint volt valami tervezési hibája, ami miatt alacsony hangerőn a mélynyomó nem kapcsolt be, és akár egy egy mondat közben is hol ki volt emelve a mély hol nem.Esetleg valami más ebben az ársávban, amit érdemes megnéznem? Nem szeretnék 100-120k-nál (250-300 font) többet költeni rá.
Előre is köszönöm
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T15 G1 - i5-10GEN I 16GB I 256GB SSD I 15,6" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
- LG 32GS95UE - 32" OLED / UHD 4K / 240Hz - 480Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- Samsung Galaxy A55 128GB,Átlagos,Adatkábel,12 hónap garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! ASUS Z170-DELUXE Z170 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest