Hirdetés
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Milyen cserélhető objektíves gépet?
- OLED monitor topic
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Milyen monitort vegyek?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Saját márkás HDD-ket követel meg az egyes NAS-okhoz a Synology
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
-
Joezyka
senior tag
válasz
Skynet258 #2482 üzenetére
mi is majdnem megvettük az SH7-et, csak gyorsan rákerestem, hogy mégis mennyi az SJ7. ott láttam, hogy 100k-tól már kapható. Feleségem is azt mondta, hogy na akkor az legyen, pedig ő is az sh7-re mondta először, hogy ez jó!
Ahhoz képest, hogy úgy indultam neki, hogy LG nem érdekel, nagyon pozitívan csalódtam benne, és a többiben viszont csalódtam.
@#2484 bendefeco: Én hallgattam 100k körüli Samsungokat is (inkább alatta lévőket, és csak azért nem írtam le a véleményem róluk, mert a nevüket sem figyeltem meg, annyira rosszak voltak a többihez képest), kb ugyan az a kategória volt mint a fent leírt Sony meg samsung. Gyengék, doboz hangúak. :\
-
BaLee
addikt
válasz
Skynet258 #1983 üzenetére
Ott van még a 380-as is, nagyjából ugyanazt tudja mint a 780-as, nem nagyon találtam különbséget, talán teljesítményben van valami, már árban. Ezek még nem olyan lapos kialakításúak 390-es, nem olyan laposak, tv asztalra téve is jól szólnak.
Sony HT-CT380-ast ki lehet fogni használtan 50-60 között és tudja azokat a dolgokat amit a nemrég kiadott JBL SB450.
-
Skynet258
veterán
válasz
Skynet258 #1849 üzenetére
Ami még tetszik, hogy akár Wi-Fi-re is fel tud menni, és telefonról a Google Cast funkciót használva (most már Google Home-nak hívják) szépen stream-elhető minden hang. És ez tuti jobb minőségű mint a BT - bár még normálisabb hangerőm nem volt lehetőségem meghallgatni...
-
BBéci
legenda
-
luckyman
aktív tag
válasz
Skynet258 #75 üzenetére
Igen, nehéz elképzelni, hogy mi az, ami kizárja, hogy simán a tv elé/alá rakja. Maximum, ha gömbölyű. A tiplis dolgot sem értem, hisz a gyártó honnan tudná, hogy vasbeton, üreges tégla, gipszkarton, ytong stb. falra akarod felszerelni? Mindegyikhez más való.
De a lényeg, hogy tetszik a hangja, a többi csak részletkérdés. -
lexter00
őstag
válasz
Skynet258 #71 üzenetére
Ma jött meg kb fél órát tudtam vele ismerkedni.Nem egy 5.1 az biztos de alternatívának több mint jó.
Kezdem (szerintem) a hátrányokkal!
Nincs a csomagban optikai kábel!(ezen csodálkoztam)
Csak falra szerelhető mert nincs lába amin megálljon az asztalon(ezen mégjobban csodálkoztam hogy nincs választási lehetőséged,vagy falra vagy sehova)
Fali konzolt adnak hozzá de csavarokat/tipliket nem azt külön kell beszerezni
Zogoralakk a külseje a főegységnek és a mélynyomónak is az eleje lakkozott (kényes/könnyen karcolódik)
Ennyi a hátránya.
Előnyei:
Wireless mélynyomó (nincs kábel és azonnal és automatikusan csatlakozik a főegységhez nem kell vele bajlódni.Jól teljesít,szép mély hangok jönnek belőle,dübörög tőle a szoba (15 nm)
A főegység is nagyon szépen és meglepően hangosan szól sok előrebeállitott hangkép van a 3D Surround processzor tényleg megtéveszt egy kicsit, több helyről jöttek a hangok.
Bluetooth azonnal csatlakozott és nem vesztette el a kapcsolatot.Egyelőre ennyi,filmekkel majd később próbálom ki.
De ha van valami kérdésed akkor bátran kérdezz megnézem/kipróbálom
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Tesla topik
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Milyen cserélhető objektíves gépet?
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Autós topik
- Musk, X, a deepfake-törvény és a szólásszabadság
- Milyen okostelefont vegyek?
- OLED monitor topic
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Eredeti játékok OFF topik
- További aktív témák...
- Bezámítás! Dell XPS 13 9305 üzleti notebook - i7 1165G7 16GB DDR4 512GB SSD Iris Xe IGP Win11
- Bomba ár! HP EliteBook 820 G2 - i5-5GEN I 8GB I 256GB SSD I 12,5" FHD I Cam I W10 I Garancia!
- AKCIÓ! ASUS ROG THOR 1000W Platinum II tápegység garanciával hibátlan működéssel
- Csere-Beszámítás! Lenovo Ideapad 3! R3 7320U / 16GB DDR5 / 512GB SSD
- Csere-Beszámítás! Asus Tuf FX 505G Gamer laptop. I7 8750H / GTX 1050Ti / 16GB DDR4 / 512GB SSD
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest