Új hozzászólás Aktív témák
-
F_Peter
őstag
válasz
sulu1701 #2704 üzenetére
Ilyen árban érdemes számolni vele, hogy ez is még mindig csak egy soundbar (nem hangprojektor, nem házimozi). Valahol kompromisszumot kell vállalnod. Pl. nem lesz 5.1es hangzásod, de nem lesznek vezetékeid sem.
Vagy inkább nézel 5.1es rendszert és megbarátkozol a vezetékekkel.
A típust sajnos nem hallottam még. -
sulu1701
aktív tag
Sziasztok!
Barátkozok a gondolattal, hogy vásárolok egy soundbart a Samsung TV-m hez. Nézegettem a különböző típusokat egyelőre csak neten és nem élőben. „Sajnos” sikerült leragadnom többek közt a marketing bullshit miatt is az LG SJ9-nél. Visszaolvasva a topikban láttam, hogy felhasználói tapasztalatok nem nagyon vannak a készülékkel kapcsolatban. Nem vagyok jártas a témában így szeretném a segítségeteket kérni, hogy műszakilag/hangilag is jó döntést hozzak a vásárláskor. A TV-n a tartalmakat 3 fő forrásból nézem:
- Netflix 4K és HD tartalmak
- HTPC-ről PLex és MPC-HC
- T-Home beltéri HD adásokElőnyben részesíteném az 5.1 hangzást és amennyire lehetséges a vezeték nélküliséget, szeretem úgy kiválasztani a termékeket, hogy amennyire lehetséges időt álló tudása legyen, de felesleges sallangok nem szükségesek.
Ezek alapján tudtok ajánlani egy típust kiinduló pontként?
köszönöm!
-
Tommmysun
aktív tag
Szia!
Köszi, pedig kerestem rá (csak kötőjellel és így nem hozta a kommented
).
A külföldi oldalak tesztjeit már olvasgattam, de mindenhol kicsit ellentmondásosak a vélemények
Őszintén szólva a te hozzászólásod is kicsit ellentmondásos nekem
. Utólag megtaláltam, hogy a #2567-os kommentedben kicsit bővebben is írsz róla, minta a #2603-asban, de ott még a magas és közép tartományt nem annyira dicsérted később meg azt írtad, hogy azok is szépek. Ennek esetleg az az oka, hogy idővel sikerült beállítani, vagy csak másodszorra nem fejtetted ki bővebben? A mélyekkel is bajban vagyok, mert azt egyértelműen dicséred, máshol meg többször olvasom, hogy lehetne erősebb is
.... nehéz így
, a MM-ben meg hiába hallgatom, ott teljesen más lesz mint egy panel szobában. a mélyek egyébként alacsony hangerőn is "megindulnak", vagy a 790 is olyan mint a 390, hogy csak akkor jön a basszus, ha hajtva van? Csak mert a már említett panel lakás miatt nekem inkább az kell, hogy normál hangerőn is szép tiszta és dinamikus hangja legyen a rendszernek.
Amúgy nem lenne égetően sürgős, csak úgy látom kifutó széria kezd lenni, mert itt van a 800-as helyette, de az meg nem tud annyival többet, mint amennyivel drágább. .... A TV vásárlással is úgy jártam, hogy addig vártam egy jó vételre, míg kifutott az a széria (megrendeltem egy helyről, ahol nagyon jó ára volt, de két hét múlva kibökték, hogy nem tudják szállítani, addigra meg máshonnan is elfogyott), az új meg drágább is lett meg rosszabb is (Sony XD8005 vs. Sony XE8005).
-
demmer123
őstag
Segítséget szeretnék kérni kellene egy jobb optikai kábel a hangprojektoromhoz (Sony HT-CT180),mert a gyári nem felelt meg.Nézelődtem és találtam 2-őt ami nekem elfogadhatónak tűnik.
Szerintetek melyiket vegyem?
Köszi a válaszaitokat.
Bocsi hogy ide írtam ilyennel de nem találtam megfelelő topikot.
-
ftt
tag
válasz
Tommmysun #2700 üzenetére
A 2603. hsz-ban írtam róla egy keveset, nekem nagyon tetszett. Az alatt van néhány reakció is.
Itt egy kicsomagolós videó (engem ez győzött meg, hogy megvegyem) :
https://www.youtube.com/watch?v=ouVGTct3hCo
Itt pedig 20 db vélemény. 12 db 5*-os, 7 db 4*-os és egy db 1*-os értékelés, szöveggel is.
(Google fordító segít, ha kell.) :https://www.crutchfield.com/S-SyjuR2oH7H3/p_158HTCT790/Sony-HT-CT790.html
Ha nem sürgős, érdemes lehet várni egy kicsit, az MM-ben volt már rá 15%-os akció, úgy 102 eFt-ért volt vihető.
-
-
DirtyFREE
tag
Sziasztok!
Érdeklődni szeretnék,hogy van e esetleg valakinek tapasztalata ezzel a modellel kapcsolatban.
Teljesen amatőr vagyok a témához,de akadt egy visszautasíthatatlan ajánlat amit nem hagynék ki.
Viszont előtte gondoltam megkérdezem a hozzáértőket is,hogy érdemes volna e megvenni.És úgy általában mi az elmondható a philips soundbar-okról.
Egy sony kdl 805c televízióhoz vásárolnám.
Köszönöm a válaszokat előre is! -
lumoss
csendes tag
Sziasztok!
Az alábbiról van valakinek tapasztalata?https://www.sony.hu/electronics/hangsugarzopanelek/ht-rt5
Érdekelne milyen a térhangzás, illetve úgy általában milyen a termék.
Előre is köszönöm !
-
Motogp57
csendes tag
Köszönöm a hozászolásotokat
-
F_Peter
őstag
Szerintem nem a legideálisabb választás, főként hogy ebben az árfekvésben nem sok variációd lesz. A feljebb többször említett JBL Boost tv-t esetleg hallgasd meg. (És nem hangprojektor, hanem soundbar az amiben gondolkozol.)
Motogp54: Én csak tesztet olvastam valamelyik panáról, ott nem írtak rosszakat róla (mondjuk ott az LG SH5-ről sem írtak rosszat
), de hallani nem hallottam egy panát sem.
Viszont semmiféle előnnyel nem fog járni hogy azonos márkából veszed őket, szóval szerintem ne márka alapján nézelődj. A tv gyártók (lg, samu, pana) a tv-kben levő gyatra hangszórók miatt jót tudnak szakítani ha forgalmaznak hozzájuk soundbarokat, de ettől ők még nem hangfal gyártók - gyanítom hogy bérgyártásból rendelik. -
Motogp57
csendes tag
Sziasztok kérdésem a Panasonic rol, van valami tapasztalat Pana tv hez veném 100/150 ezres kategóriából !
-
_q
addikt
Sziasztok!
Valamilyen bluetoothos hangfalban gondolkodok. Eddig a hordozható kategóriát néztem, de mikor megláttam, hogy van ilyen opció is, elgondolkoztam melyik lenne a jobb megoldás.
Amit szeretnék, hogy bluetoothon keresztül zenét hallgatni, hordozni nem akarom (hagymányos bluetoothos hangszoró ezért talán nem is kellene, gondolok itt a JBL Flip és társaira). A hangprojektor viszont nem hordozásra van, inkább tv-re kötve javítva annak hanghatását. Kérdésem az, ha a TV oldali része annyira nem is érdekel, mondjuk úgy 20%-át teszi ki és 80%-ba inkább egy "nagy 2.0-s vezetékes hangfalat" szeretnék kiváltani vezeték nélküli, szobában kis helyet foglaló, de még is igényesen kinéző hangfallal, akkor a hangprojektor jó választás lenne? Ha igen, akkor milyen 20-35 ezer Ft-os ajánlás van? -
Sly189
senior tag
Ha valakit érdekel Amazon.de akciós
én most rendeltem meg. Sajnos a magyar ÁFÁ-t rádobták, így lett 166 EUR.
- DHL ingyen szállítja 4-5 munkanap (standard mód)
- 24 hónap garancia - LG magyarországi szervízhálózata fogadja hiba eseténé, de az Amazon is ha probléma lenne és csere stb.Arra figyeljetek hogy a fizetésnél semmiképpen se HUF-ban fizessétek, mert akkor 1 EUR durbán 325 FT ba kerül.
EUR-ban kell kifizetni.
Euronicsban 72 000 HUF lett volna, digitalko.hu 59.000 Ft - szintén két év gari.
Ennyit megér már ez a "nagy" rizikó, ettől a "kis" cégtől
-
F_Peter
őstag
válasz
Zizi123 #2686 üzenetére
Neten vásárold és akkor van két heted tesztelni és ha nem vagy elégedett akkor mehet vissza és jöhet a másik. Nálam jó pár soundbar járt mire kikötöttem a mostaninál. Hozzáteszem nem kukacoskodás miatt küldtem vissza őket, sőt volt olyan ami megdöbbentően gagyin szólt.
A forgalmazónál is attól függ éppen kivel beszélsz, náluk is ízlés kérdése. (nekem pl. anno a Jbl-t és a Klipscheket ajánlották.)
A tesztelőknél is oda kell figyelni, mert ott is vannak furcsaságok. Speciel az AVOnál nem igazán találkoztam ilyennel. Mondjuk az sb450-nél voltak tévedéseik, amiket ide a fórumba be is írtam és utána javították.
-
Sly189
senior tag
Sziasztok, SOS segítségre lenne szükségem
adott egy Optoma HD25e projektor.
Ehhez tervezek venni hangprojektort. LG SJ5
Laptopomból küldeném ki a HDMI videó/audió jelet először a <HDMi kábel>]hangprojektorba, onnan a <HDMI kábel >projektorba.
Ezzel a konfigurációval lehetséges? -
Zizi123
senior tag
válasz
F_Peter #2685 üzenetére
Kizartnak tartom, hogy nem fog tetszeni. Az pedig, hogy a masik esetleg jobban tetszett volna, valoszinuleg soha nem fog kiderulni, mert nem fogok meg 1-et venni, hogy otthon azt is meghallgassam.
Ez olyan, mint amikor a haverom aki a MediaMarkt-ban dolgozik azt mondta, arra a kerdesre, hogy melyiknek van jobb kepe a Samsungnak, LG-nek, vagy Sony-nak:
"Amelyikbol tobb van a raktarban, es jobban el kell adni"
Ugyanis annak a kepet lovik be, hogy jobbnak latszon. Az ugyfel hazaviszi, es nagyon boldog lesz, hogy szemmel lathatolag jobb kepe volt, mint a masiknak, tehat jol valasztott. Soha nem fog kiderulni, hogy esetleg nala otthon a masik jobb kepet adott volna.Ahogy irtam megkerdeztem a forgalmazot, hogy Ok melyiket ajanlanak, ok a Yamaha-t ajanlottak.
Megkerdeztem az av-online.hu -t, mert Ok teszteltek mind 2-t, de sajna Ok nem meltattak valaszra, pedig elvileg Ok parrtatlanok lettek volna. -
F_Peter
őstag
válasz
Zizi123 #2683 üzenetére
Csak a hallgatás után tudod megmondani hogy tetszik vagy sem.
A 450es nekem jobban tetszett film nézéshez, de éppen azért mert nagyon jó a mélynyomója. Hozzáteszem hogy lehúzható (frekvencia állító + külön mélynyomó hangerő állítás lehetősége), ha a helyzet úgy kívánja.Azt is hozzáteszem, hogy néha még a bolti hallgatás sem az igazi és csak otthon dől el a dolog.
-
Zizi123
senior tag
válasz
F_Peter #2682 üzenetére
Azert kinezem a Yamaha-bol, hogy gondol arra, hogy problemas lehet az optika,es ha ez gyakori volna, akkor nem csak azt rakna ra. Szerintem... Aztan majd latom.
Ami meg zavar az, hogy most melynyomoval adjak szettben.
YAMAHA YAS-306 + NS-SW050 HANGPROJEKTOR SZETTNem-e nagyon sok lesz a mely
Tudom: Ne vegyek melynyomot melle... -
F_Peter
őstag
válasz
Zizi123 #2681 üzenetére
Fentebb éppen az a gond hogy optikain nincs semmi hang, szóval ha csak az van akkor már bukta is.
A hdmi azért ajánlottabb.450esen nincs ilyen gond és van dedikált bt gomb is, sőt automatikusan tud váltani a bemenetek között.
TBMC: igazából nálam úgy maradt. Anno azért számított, mert amikor tv-nek kellett dekódolnia a hangot akkor mindig az nem ment hdmi-n csak külön állítgatással, míg ha átkapcsoltam optikaira akkor ott ment automatikusan a pcm-re keverés.
-
Zizi123
senior tag
válasz
mjani1172 #2680 üzenetére
Egyre inkabb hajlok a Yamaha YAS-306 fele
Ott nincs gond azzal, hogy HDMI ARC, vagy optika, vagy HDMI CEC, stb... mivel nincs rajta, csak optikaA JBL SB400-nal meg volt 1 anomalia, amit nem tudom, hogy javitottak-e az SB450-ben:
"Itt jegyeznék meg egy anomáliát, mellyel nem számoltak a mérnökök. Amennyiben mégis, akkor lehetségesen megfejtettem azt az okot, amiért nem kapott dedikált Bluetooth gombot a távirányító. Ez az ok az, hogy az SB400 bekapcsolásával bekapcsolódik a televíziónk abban az esetben is, ha csupán csak zenét szeretnénk Bluetooth-on keresztül hallgatni. Az ember egészséges reakciója ilyenkor az, hogy kikapcsolja a TV-t, de ekkor ugye kikapcsol a Soundbarunk is. Ördögi kör." -
TBMC
addikt
válasz
F_Peter #2677 üzenetére
bocsi, egy kis off, csak kérdés:
miért jó, ha abar egyszerre össze van kötve HDMI ARCon és optikain is a TVvel?korábban összekötöttem én is, kíváncsiságból teszteljem jobban szól-e valamelyikkel. de ilyenkor mikor optikaival és HDMI ARCon össze volt kötve a TVvel akkor csak a HDMIn volt hajlandó átadni a jelet az optikain nem, hiába váltottam a kimenetre, nem szólt semmi, visszadobta HDMIre.
én most jelenleg csak optikain használom az SJ7et, nálam mindig megy a soundbar mindent azon hallgatunk (ha nem akarnám a kimenetek között persze lehet választani, hogy a TV hangszóróin vagy optikain, vagy épp hdmin adja az audió kimenetét), az automatikus hang felismerése nagyon jól működik, ha pl híradó megy, olyan mintha csak a TV szólna (közben ugye a tv hangszórói offon vannak, csak a bar szól), leoffolja a mélyt, kiemeli a magasat, szépen teszi a dolgát minden esetben.
-
mjani1172
addikt
válasz
F_Peter #2677 üzenetére
Igazából nincs.Ha bedugok valamit akkor a többi lehetőség eltűnik,(saját hangszóró, stb,,) tehát ezzel jelzi hogy az az aktív.De bármibe optikai kimenetre dugom (számítógép, lejátszó),nem csinál semmit. Most szeretnék keresni egy olyan komplett valamit ami működik és arra rádugni az enyémet hogy ott mit csinál.Szerintem az enyém rossz, de mielőtt visszaküldöm jó lenne 100% osan meggyőződni erről, egy biztosan működő helyett.
-
Zizi123
senior tag
válasz
mjani1172 #2674 üzenetére
Mondjuk akkor ha az osszes eszkozodet a TV-be dugod, nem a soundbarba, akkor a HDMI ARC-on keresztul valoban szolhat a JBL.
Bocs, csak nekem az volt a logikus, hogy hamar annyi HDMI bemenet van a soundbaron, akkor oda dugdossa a jomunkasember a kulso eszkozeit, nem a TV-be. -
Zizi123
senior tag
válasz
F_Peter #2671 üzenetére
Kedves F_Peter!
Hiaba lehet neked allitani a TV-n, hogy kulso hangszoro, vagy sajat hangszoron szoljon, ha a kep mar eleve csak ugy jut el a TV-hez HDMI-n keresztul pl a belteribol, Xbox-bol, HTPC-bol ha a soundbar be van kapcsolva.
Marpedig az SB450 kikapcsolva nem engedi at magan a HDMI jelet.Termeszetesen ha az optikai bemenetet hasznalod csak, akkor nincs ilyen problema, akkor lehet jatszani azzal, hogy szoljon, vagy ne szoljon.
-
mjani1172
addikt
Sziasztok!
Köszönöm a választ mindkettőtöknek.
Egy kicsit lekonyul a szám széle.A tesztekben (mindet elolvastam) el vannak ájulva, hogy mennyi módon csatlakoztatható,így meg úgy.
A valóság azért egy kicsit más. Nekem egy régi 5.1- et váltana, ami mindig is egy olcsó kategória volt.
Ott rá volt egyszerre kötve minden,(számítógép,tv, telefon) és nem kellett állandóan menjen,csak ha bekapcsoltam.
Ennél (nálam) ez nem kivitelezhető,ez nagy hiba. A távirányítóról volt szó, írták hogy nem egy csúcs,de ez inkább borzasztó gagyi, nem láttam még ócskábbat.Egy 3000 ft-os, fm transzmitterhez lényegesen jobb dolgot adnak.
Ez nem lenne akkora gond,de így hogy ezt állandóan használni kell,pl a kimenetválasztáshoz, mert alaphelyzetben bekapcsoláskor nem oda áll vissza ahol volt, már nem szerencsés.Én is úgy szeretném használni mint F_Peter, de nálam nem megy.
Még segítség lenne az hogyha az optikai kábel működne, de nálam bármire kötöm, semmit nem csinál, ez lehet hogy egyedi hiba. Valakinek ez működik? Csak bedugom, és kiválasztom a bemenetet , és kéne működjön. De nálam semmi, az összes többi meg szól.
Elég nehezen tudnám keresztülverni a garanciát, így most egy kicsit elkeseredtem.
Egy dolog jutott eszembe,(egész éjjel agyaltam) hogy létezik ilyen HDMI elosztó az lehet segítene ezen, de nem tudom romlik e a minőség,csökken e a jel.
A hangját még nem igazán tudtam megnézni.
Üdv
-
F_Peter
őstag
válasz
mjani1172 #2669 üzenetére
Nálam a tv beállításaiban lehet állítani.
Lehet külső hangszóróra illetve a tv belsőjére állítani, és lehet állítani hogy kódolja vagy sem (pcm).
Ha külsőre állítom, akkor viszont szól mind a kettő, ilyenkor nem is muszáj bekapcsolni a soudnbart és szólhat a tv. Ha belső hangszórókra van állítva, akkor értelemszerűen nem szól a soundbar.Külső médialejátszó esetén úgy használom, hogy a filmnézésnél bekapcsolom a médialejátszót és CEC-en keresztül bekapcsolja a soundbart és az pedig a tv-t. Ha csak tv-t nézés van, akkor nem is kapcsolom be a médiaplayert sem és szól a tv saját hangszórója.
-
Zizi123
senior tag
válasz
mjani1172 #2669 üzenetére
Azt a kerdest en is feltettem a forgalmazonak, hogy mi van olyankor, amikor nem akarom Szello Istvant a hiradoban soundbaron hallgatni? Azt mondtak, hogy pedig fogom...
Ott, ahol a soundbar-ba megy be a HDMI-n a jel a kulonbozo cuccokbol, es ugy megy a TV-be, ott 2 lehetoseg van.
1. Mindig bekapcsolod a soundbart, es mindent azzal hasznalsz, ha teccik, ha nem.
2. Olyan soundbart veszel, amin atmegy a jel kikapcsolt allapotban is. Van olyan, de a JBL SB450 nem olyan. -
mjani1172
addikt
Aki használ jbl sb 450 et, annál megy az optikán a hang? Én ma kaptam meg de egyszerűen semmi. Vagy rosszat kaptam, vagy nem értem. Azt sem értem hogy lehetne máshogy megoldani hogy ne kelljen bekapcsolni állandóan, hiszen ha kikapcsolom, nem megy át rajta a jel.
-
Tufa_
aktív tag
Sziasztok,
Ez mennyire ajanlott szerintetek? Rakerestem itt a hozzaszolasok kozott de csak egy kollega beszelt rola es vegul nem tudom hogy ez mellett dontott-e. Jelenleg kiarusitas alatt szerintem rendkivul olcso, osszehasonlitva mas markakkal, nyilvan ezert nem varok el top minoseget.. Sok pozitiv ertekelese van, az egyeduli panasz hogy nem adnak hozza kabelt..
Jelenleg egy Logitech Z623at hasznalok de mar belefaradtam folyamatosan atkotozgetni a pc es a tv kozott ugyhogy ha tud ugyanolyan hangzast (a basszus kozel sem szukseges hogy annyi legyen mint amit a Z623 tud) optikai kabelen, plusz a taviranyito hozza, akkor mar boldog lennek.. -
TBMC
addikt
válasz
Zizi123 #2663 üzenetére
ha fentebb olvasol picit, nekem is feljött alternatívának a JBL SB450.
DEaz LG SJ7 lett a befutó, kipróbáltam vásárlás előtt mindegyiket. a harman kordonok felé hajlottam legjobban, a JBL is nagyon tetszett, de az LG SJ7 nyűgözött le a legjobban.
javaslom ha teheted próbáld ki, nem fogod megbánni
(nem utolsó sorban árban is eléggé kedvező) -
Zizi123
senior tag
Sziasztok!
Soundbar vasarlas elott allok, es nem tudok donteni 2 soundbar kozott:
JBL SB-450
vagy
YAMAHA YAS-306 + NS-SW050 HANGPROJEKTOR SZETTOtthoni filmnezesre, mozizasra, zenecsatornakrol torteno zenehallgatasra lenne hasznalva.
(zenehallgatasra van komolyabb stereo rendszerem)
Esetleg inkabb valami 3. gyartot / tipust ajanlanatok, azt is szivesen meghallgatom.
A keret amit raszanok, az max 180-200eFt lehetne.Tudnatok tanacsot adni, hogy melyiket vennetek, es miert?
Elore is koszonom.(Sony 55XD8505 TV-vel lenne hasznalva.)
-
Joezyka
senior tag
-
TBMC
addikt
válasz
Joezyka #2656 üzenetére
nagyon köszönöm válaszod!
lehet akkor érdeklődök 1et az LG supportnál
vagy beviszem a boltba, hisz még 3 napon belül van, hívtam őket, rendelni tudnak majd belőle ha úgy alakul (de be kell vizsgálják valóban hibás e, merrt ilyet még nem hallottak, és ezt követően kb 1-1.5 hét mire megérkezik a termék..) -
Laca19 (a)
aktív tag
válasz
syler123 #2658 üzenetére
Még láttam a hozzászólásod mielőtt törölted, szerkesztetted:
Én nem fogom ezt a Samsung TV-re, én leírtam az én esetemet egy TV-vel és egy 2.1-es szettel.
No azért bár jelentős hangerő különbség volt a számítógép AUX és a TV adás optikai kimenet között, azért nem olyan szinten, hogy "fele" hangerősségen kezdem el hallani a beszédet a TV adásnál...nem gondolom hogy hibás lenne a cucc (mármint az enyém)...de amúgy nemsokára majd írhatok róla, ha lemegy a meleg-->> takarítás, és akkor már az új hangkarimról optikai csatlakozón fog menni a 2.1-es LG-->>kíváncsi vagyok halk lesz-e.
-
syler123
veterán
válasz
Laca19 (a) #2657 üzenetére
-
-
Laca19 (a)
aktív tag
válasz
Joezyka #2656 üzenetére
Akkor az első része a dolognak úgy tűnik tisztázva:
A 100-as max hangerő nálam azért lehet optikai csatin, mert az LG TV-n is annyi, és gondolom "felismeri" és ahhoz igazodik.Viszont az akkor sem normális, hogy 20-ason kezdi el hallani a TV-t...
Amúgy nekem az említett Samsung 32D5000-res és egy LG HT44C 2.1-es szettel volt ilyen esetem: a 32D5000 TV 90%-ban monitornak volt használva, hangkártya AUX-on keresztül. Itt normális volt a hangerő. Ha TV-ztem, maga a TV optikai csatin volt kötve a 2.1-es szetthez, ami így sokkal halkabb volt. Akkor volt gáz, amikor TV-ztem optikain, feltekertem a hangerőt 30-ra, majd átváltottam számítógép AUX-ra: azt hittem leviszi a fejem...
Nem nagyon foglalkoztam vele, mert mint említettem inkább monitornak használtam... -
Joezyka
senior tag
válasz
Laca19 (a) #2649 üzenetére
és (#2655) TBMC egyben válaszolnék.
Nálam TV-ből megy HDMI ARC-on a hang a SJ7-be. SONY tv-m van.
4 fő dologra használjuk:
TV nézés / rádió hallgatás Box-on keresztül
- TV nézés - rádió hallgatás digitális adáson keresztül (mikor épp melyik kapcsolóhoz van kedvünk nyúlni)
- Zene hallgatás youtube-on (telefonról átküldve wifin)
- Film nézés (USB-n vagy a gépen hálózatról)Azért írtam egybe, mert nálam nincs különbség. 40 a max, azt még amikor megjött akkor próbáltam ki.
Mi úgy átlagba napszaktól függően 8-15 között hallgatjuk. Reggelente a rádiót kb 12-esen (úgy hogy a nappaliba van az SJ7 és mi meg mellette a konyhába vagyunk( közbe fal van nyitott ajtó). Este szoktunk úgy kb 8-10-esen TV-zni adástól függően.
Filmezni átlag 15-n szoktunk, de akkor is már már hangos.
15 felett nem nagyon szoktunk használni még napközben sem, amikor bömböltetem a zenét.Szerintem ott a hangbárral lesz valami gubanc, hogy nem úgy ismeri fel a dolgokat.
-
TBMC
addikt
válasz
Laca19 (a) #2652 üzenetére
értelek. köszi!
igen, én is erre gondoltam, lehet a TVvel nem lenne "kompatibilis" ? bár ilyet még nem láttam, hisz ezeknek elvileg márkafüggetlennek kellene lenniük nemde?!
akár egy jbl, harmab/kordon bármi egyéb... -
válasz
zsolt1225 #2651 üzenetére
Tudtommal amit online vettél és a posta vitte ki,azt csak postán tudod visszaküldeni,mivel egy központi helyre megy a visszaküldött termék,nem az egyik T-pontba,de ebben nem vagyok biztos.
Azt tudom,hogy az Online rendelt de személyesen T-pontban átvett terméket a T-pontban vissza is veszik,én vittem már így vissza telót.
De az a legbiztosabb,ha a Telekom oldalán a chaten megkérdezed,az a legbiztosabb és leggyorsabb módja.
Persze azt azért nem kell megemlítened hogy mi a terved,csak kérdezz rá,hogy hogyan lehet visszajuttatni. -
Laca19 (a)
aktív tag
Ez a 40 és 100-as max hangerősség érdekes...nekem LG TV-m van, lehet ahhoz igazodik? Erre olyan tudna válaszolni, akinek más márkájú TV-je van...
Aha, úgy használom, hogy ilyen Agymenők vagy Híradó megy (akár a háttérben), akkor a TV saját hangszórója megy, ha már egy Flash-t nézek, akkor már bekapcsolom a soundbart, ami optikai kábellel csatlakozik...
-
zsolt1225
aktív tag
Kicsit off, de nem tudjátok, hogy a telekomnál megrendelt cucctól ha el szeretnék állni akkor bevihetem üzletbe is vagy csak visszaküldéssel lehet? Gondoltam rá, hogy megrendelem a JBL-t és a Samsungot is és kiválasztom melyik a jobb.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Milyen RAM-ot vegyek?
- E-roller topik
- Xiaomi AX3600 WiFi 6 AIoT Router
- Mercedes topic
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Elder Scrolls IV - Oblivion - Olvasd el az összefoglalót, mielőtt írsz!
- Milyen alaplapot vegyek?
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- 3D nyomtatás
- További aktív témák...
- AKCIÓ! Gigabyte H510M i5 10400F 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1070 8GB Rampage SHIVA Zalman 600W
- iKing.Hu- Apple Macbook 13 M1 Pro Touchbar - 2020 - Használt, karcmentes, 22 töltés
- TELJES KÖRŰ IT BESZERZÉS
- BESZÁMÍTÁS! Apple Macbook Air 13" 2020 M1 8GB 256GB SSD notebook garanciával hibátlan működéssel
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest