Új hozzászólás Aktív témák
-
poweradi
csendes tag
Sziasztok! Vettem egy JBL SB400-at előtte SB350 volt Philips 6...szériás TV-vel a 350simán távirányítható volt a hangerő de 400on nem megy! Nem lehet rátanítani sem mert nem ismeri fel a jelét! Próbáltam egy régebbi sony távval azzal meg ment :/ Mi lehet a gond? Ja és ha a 400ba a sima HDMI be dugom a kábelt akkor a hangot át sem viszi! Ez így jó? Ergo nem tudok így bluetoothon zenét hallgatni mert mindig bekapcsolja a TV-t! Ha kinyomom a tvt kilövi az SB400-at tiszta gáz :/ 350-az nem volt ilyen :/ mivel próbáljam? Optikai kábellel meg ha tvt kötöm be akkor hogy fog szólni a PS4?
-
miskolc83
csendes újonc
válasz
zozo0174 #1596 üzenetére
Szia
nekem is lg tévével van összedugva optikai kábellal de még nem tapasztaltam ilyet pedig két napja nyúzom. Előtte volt egy másik ilyen nálam egy hétig de azt vissza vittem mert éjjel eléggé halhatóan zúgott a két külső hangszóró kis hangerőn, de annál se tapasztaltam ilyen jelenséget. passzolom mitől csinálhatja,
esetleg
cseréltesd ki egy másikra esetleg ha 3napon belül vagy. -
rferee
csendes tag
Sziasztok!
Kezdő vagyok a témában és szeretnék érdeklődni, milyen hangrendszert ajánlanátok tv hangosításra (40.000-ig). Panel ezért nem kell dübörögni, de azért elvezhetőbbé tehetné a filmek hangzását. Mire érdemes figyelni vásárlásnál, házimozi, projektor melyik jobb választás? Olvasgattam, hogy a Jbv tv soundbar dícsérgetik, de a k7 vezeték nélküli se olyan rossz. Szóval kis segítséget légyszi.... ma mennénk mediába szétnézni, próbálgatni. Bluetooth-os jó volna😊 -
zozo0174
újonc
Sziasztok, szeretném kérdezni, hogy az LG tv hez vettünk egy LG sh5 hangfalat, ami klassz , legalábbis nekünk megfelel de valamiért a film lejátszása közben kihagy egy többször a hang, optikai kábellel van össze kötve, ami megjegyzem nem volt a hozzá, pedig elvileg kellett volna, na de mindegy, szóval nem zavaró, mert kb 10-15 percenként csinálja de nem értem, köszi a választ
-
Gsx-rr
veterán
Nincs szuksegem komoly hangerore, melynyomo nelkuli soundbar-bol mi ajanlott?
-
miskolc83
csendes újonc
válasz
englishman #1591 üzenetére
Jaja, ök csak össze dugják és néznek mit a nagy szemű nyúl
hogy ez nem müködik
Pedig pont enkik kellene utána olvasni kitanulni rendesen
De végül én megint vettem egy sh5 hangprojektort. eddig zúgást nem tapasztaltam. de majd éjjel meglátom
de eddig szuper minden , jó , szép a hangja , ütős mély hang
-
Joezyka
senior tag
válasz
englishman #1586 üzenetére
Ezt én is így tudom.
2 dolog kell hozzá: TV-n HDMI-ARC kimenet (ez elvileg az utolsó HDMI kimenet a számozásnál, de rá is van írva a TV-n), és a soundbaron a HDMI bemenet. Azért kell a HDMI mert azon kommunikál egymással a TV és a soundbar és azért kell a TV-n a HDMI-ARC mert csak az a port képes az oda-vissza irányú kommunikációra (azaz hangerő szabályozást átadni) -
miskolc83
csendes újonc
válasz
englishman #1586 üzenetére
Közben utána olvastam es a soundbaron kell bekapcsolni ezt az opciót hogy tudja müködtetni a tv táviranyitója is. Vissza mentem a boltba és kipróbáltuk és még az eladók is meglepődtek hogy működik Lg tévével is.
-
englishman
csendes tag
válasz
miskolc83 #1577 üzenetére
Ha a tévéd HDMI-ARC kimenetére csatlakoztatod a Soundbart, nem kizárt hogy a tévé távjával is tudod szabályozni a hangerőt. Nekem legalábbis ezt mondta az LG ügyfélszolgálata, de készülékfüggő nem azonos márkák esetén, ezért ki kellene próbálni. Optikaival ez tuti nem működik.
-
miskolc83
csendes újonc
Az euronicsban kipróbáltam egy lg televízióval, és nem tudta kezelni a hangerőt. de nem rossz, ez nem zug és mosta adnak hozzá ajándékba + 3 db vezeték nélküli hangszórót is . Kár hogy így két távirányító kell hozzá De ha már ott voltam meghallgattam az Lg sh7et is , Annak is van egy alap zúgása kis hangerőn a két szélső hangszórónak, úgy hogy ez az lg tulajdonsága.
-
miskolc83
csendes újonc
Közben felhivtam az Lg-t. Azt mondták tudja a hangerőt a saját táviranyitoval kezelni ha optikai kábellal fogom összedugni a samsung k450-et.
-
Clever0
senior tag
válasz
Grande Ale #1579 üzenetére
A #1562 hsz-odban lévő képen látszik, hogy a hangszórónak támogatni kell a Sound Sync-et, ez nem valószínű Samsung esetén.
-
miskolc83
csendes újonc
Egy kérdés: Nézegetem a SAMSUNG HW-K450/EN hangprojektor, ha ilyet vennék és optikai kábellal össze dugom az Lg 43 lh630v televíziómmal akkor ugyan úgy televízió távirányítóval fogom tudni állítani a hangerejét mint az lg sh5-nél?
Köszi előre is
-
norberto_th
aktív tag
Üdv!
Vettem egy samsung hangprojektort és tetszik meg minden, csak arra nem tudtam még rájönni, hogy mi a kül, a sorraund sound és a cinema mód között, mert a kettő egyszerre nem megy, vagy egyik vagy masik. Akkora térhangzás különbséget nem véltem felfedezni, így nemtudom van enértelme bekapcsolni a sorraund-ot.
Vélemény? -
Grande Ale
őstag
-
leslien
nagyúr
üdvözlet, kérdésem lenne szeretnék venni ebben az árkategóriában és ezt a 2 néztem ki... melyiket érdemesebb +venni? előre is köszönöm a válaszokat
-
b.lajos
tag
válasz
Grande Ale #1571 üzenetére
Csak halkan mondom, nem mindegyiken van zaj.
-
retesz147
addikt
válasz
Grande Ale #1569 üzenetére
Így van, csak nyugtatom magam, hogy nem enyém szar😀
Nekem is belefér, csak kiváncsi voltam, hogy bug vagy feature, de akkor feature😁 -
retesz147
addikt
válasz
Grande Ale #1567 üzenetére
Igen, már én is. Elején volt pár probléma, de kábel meg egy kis finomhanfolás mwgoldotta.
Zúgás van nálad? Közelről alacsony hangerőn (vol 1-2-3) a szélső hangszóról zúgnak.
-
retesz147
addikt
válasz
Grande Ale #1564 üzenetére
Nem, azt nem mutatja...
-
Beni2360
félisten
válasz
Grande Ale #1564 üzenetére
+
-
Beni2360
félisten
válasz
Grande Ale #1561 üzenetére
Igaz nálam is simán lehetett irányítani a hangerőt.
-
Clever0
senior tag
válasz
Grande Ale #1558 üzenetére
A tévédet és a választott soundbar-t nem ismerem, de az optikai kimenet egyirányú. Ha a tévé nem változtatja az optikai kimenet szintjét, akkor nem fogod tudni a tévé távjával szabályozni a hangerőt. HDMI ARC és HDMI CEC használatával ez működik ezért a HDMI kábeles összekötés javaslom. A HDMI Arc-ot csak a jobb minőségű kábelek tudják. Elvileg az 1.4-es szabványba került bele, de ettől még 1.3-as kábellel is működhet.
-
Astery
senior tag
válasz
Grande Ale #1558 üzenetére
Ha működik, akkor a HDMI a jobb választás.
-
Astery
senior tag
válasz
Grande Ale #1552 üzenetére
Ahogy írták bloutooth vagy pl. az én soundbar-om kapcsolódik wifi-n keresztül a netre és van beépített internetrádió, spotify, deezer, stb kliense.
-
Grande Ale
őstag
Sh5 lett a választás végül is, holnap hozom el. A tévén elég sok lehetőség van, a digitális hang kimenet pcm vagy automatikus legyen?
-
F e Z o
veterán
válasz
Grande Ale #1552 üzenetére
Bekapcsolod a bluetooth-t, párosítod a soundbarral, akkor természetesen tudod használni.
-
Drughi1897
csendes tag
Sziasztok!
Ajánlanátok nekem egy soundbart?
Fontos lenne a jó zenei hangzás az se baj ha tud rendes mélyet kipréselni magából a cucc.
Egy Sony W705c Tv-hez kellene ha ez számít valamit. Kb. 70-100e kategória erdekelne.
Sony HT-RT 3 amit néztem de ha minden darabnál előjön a hangos venti akkor mást kell keresnem.
Mit javasoltok? -
Grande Ale
őstag
Most lehet, hogy butaságot kérdezek, de ha van spotify a telefonomon, azt tudom hallgatni a soundbaron?
-
benvolio
őstag
Hát igen a helyén kell értékelni a dolgokat, nem a "Suzukit a Mercivel összehasonlítani". Amiket én hallgattam az MM-be ez tetszett a legjobban, ezen az áron jó. Hallgattam az 50ezerrel drágább Denon-t és nem éreztem ezt az árkülönbséget hangzásban, ráadásul a bluetooth jel kétszer is megszakadt nála amíg hallgattam telefonról zenét vele. Nagyon kíváncsi lennék a 200ezres hangprojektorokra, hogy azok milyenek, de erre nincs lehetőségem.
Új hozzászólás Aktív témák
- Csere-Beszámítás! Custom vizes számítógép játékra! I7 12700KF / RTX 3090 / 32GB DDR5 / 1TB SSD
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép játékra! I7 6700K / 32GB DDR4 / RTX 2060 / 500GB SSD
- Lenovo ThinkPad L16 Gen 1 - 16" WUXGA IPS - Ultra 5 135U - 16GB - 512GB - Win11 - 2,5 év gari
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RX 7600XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Csere-Beszámítás! HP Omen Gamer laptop! I7 7700HQ / GTX 1050Ti / 32GB DDR4 / 250SSD+1TB HDD
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest