Hirdetés
- Milyen egeret válasszak?
- LG LCD és LED TV-k
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Hardverbálák rakodása nélkül nincs hétvége
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Samsung LCD és LED TV-k
- OLED TV topic
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Azonnali alaplapos kérdések órája
Új hozzászólás Aktív témák
-
englishman
csendes tag
válasz
miskolc83 #1577 üzenetére
Ha a tévéd HDMI-ARC kimenetére csatlakoztatod a Soundbart, nem kizárt hogy a tévé távjával is tudod szabályozni a hangerőt. Nekem legalábbis ezt mondta az LG ügyfélszolgálata, de készülékfüggő nem azonos márkák esetén, ezért ki kellene próbálni. Optikaival ez tuti nem működik.
-
englishman
csendes tag
válasz
miskolc83 #1529 üzenetére
Szia!
Ez a zúgás engem is érdekelne, hogy más típusoknál is van-e, vagy leginkább az LG-nél jellemző.
A Sony HT-RT 3 esetében külföldi és magyar használók is megemlítik a mélyládába épített hűtőventilátor kissé hangos működését.
Samsung és Philips termékek közt vajon van-e bármilyen zúgás? -
retesz147
addikt
válasz
miskolc83 #1502 üzenetére
Ilyen halkan még nem próbáltam, de már nem vagyok othon, csak este tudom kipróbálni.
Okozhatja kábel is, nekem olcsó hdmi-vel nem akart a cec rendesen működik és a lg veznélküli csatlakoz@snál nekem is hanminőség romlás van, nem is kicsit....
Este kipróbálom, de ha van lehetőséged próbáld más kábellal, hdmi-vel.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Elektromos autók - motorok
- Yettel topik
- Milyen egeret válasszak?
- Gitáros topic
- LG LCD és LED TV-k
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Korábban érkezhetnek az új hajlítható Samsungok
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- sziku69: Szólánc.
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- További aktív témák...
- 121 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (48 hónap garancia!)
- GYÁRI TÖLTŐK DELL LENOVO HP FUJITSU TOSHIBA Macbook---------- Budapest,/MPL/Foxpost
- AKCIÓ! Asus Vivobook M1502IA 15 notebook - R5 4600H 8GB RAM 256GB SSD AMD Radeon Vega IGP WIN
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG MAXIMUS Z790 HERO alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Csere-Beszámítás! Számítógép játékra! R5 3600 / RX 570 8GB / 16GB DDR4 / 500GB SSD + 1TB HDD
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest