- Kiszáll az optikai meghajtók piacáról a Pioneer
- Androidos tablet topic
- LG LCD és LED TV-k
- ZIDOO médialejátszók
- Home server / házi szerver építése
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Bluetooth hangszórók
Új hozzászólás Aktív témák
-
Bocs, újra itt.
Valahogy úgy érzem, hogy adott áron belül bármit veszek soundbarból, kicsit keserédes lesz a hangzása, ha esetleg csak valami könnyed zenét szeretnék hallgatni. Ezért megtetszett az ötlet, amerre páran elindultak a sounddeckkel. Amit elfoglal hely, az nem gond, mert van egy 3 méter széles, alacsony szekrénysor a TV alatt, kevés kábel pipa, egy problémám van: a szekrény egyik részében csücsül a 4 lemezes NASom - plusz egy x360, plusz nintendo -, ami nem biztos, hogy likeolná, ha egy ilyen cucc fölötte döngetne. A másik, hogy ezekből talán még egzotikusabb a kínálat, mint barokból. A korábbi linkelések alapján és árban, amit még kifizetnék érte kb. kettőt néztem ki: a Nubert nuBoxx AS-425 max vs Teufel Cinedeck között hogy lehetne dönteni? Amazonon 4.5 csillag az átlag kb. mindkettőre, de viszonylag kevés az értékelés és ott is van 2* mindkettőre, hogy egyébként milyen sz*r a hangja ezeknek (amit azért nyilván kétkedéssel fogadok)
-
válasz
#11083776 #12898 üzenetére
Ha elég a sztereó,akkor valószínűleg jobban jártál mint egy hasonló árú 2.1/3.1 rendszerrel.Főleg ha zenét is hallgatsz,akkor biztos hogy jobb mint egy sb.
Én még mindig kattogok egy Klipsch Promedia 2.1 BT-n zenéhez,de azon csak 1db jack csati van,így kellene egy optikai-jack/rca átalakító ha a tv-re is kötném.
Na meg a mai napig nem sikerült kiderítenem,hogy a korábbinak a tápja lehetett rossz,vagy a hálózatról szedett össze valami zajt,mert búgott a mély és a 2 hangszórónak is volt némi sípolása.Mások egyiket sem tapasztalták,szóval kicsit lutri lenne rápróbálni egy másikra,pedig piszok jó hangja van 70e forintért. -
Gino20
őstag
Nem hallottam még nubert-et, de a kis olvasottak / tesztek / felépítése alapján, ha fontos volt a zenei képesség és közben nincs is helyed / kábelezési lehetőséged / ......akkor lehet nagyon jó döntést hoztál
(de erről remélhetőleg majd később beszámolsz
)
Ha csak támogatást illetően "tudja" azt atmos-t valójában szerintem semmit nem fog hozzá adni. Volt Q60R-em (tudom, ennek nincs atmos támogatása) majd lett samu Q90R-em, ami a szatellit sugárzókkal összesen 4db valós magassági (atmos) sugárzót is tartalmazott, meg oldalsókat, stb.....Még ennél a felállásnál is csak néha-néha volt elvétve az amikor felnéztem, hogy hoppá, de lehet ez is csak az agy játéka volt. Valójában inkább azt tapasztaltam, hogy a teret / helyiséget akár vertikálisan is jobban megtöltötte hanggal plusz az oldalsó sugárzó is biztos hozzá tett szóval a Q60R-hez képest egyértelműen élvezetesebb volt a mozi, de 2-3 éve ez még akcióban MM-ben volt 270-ért, a Q60R meg talán 100 környékén ment, amihez kellett minimum SWA-8500 szatellit szóval ha tehetted ez még akár tényleg megérte az árát, de a mostani 450-500e Ft már tényleg rablás kb ugyan azért a termékért (tudom a Q950 már nem "7" csatornás hanem talán "11", de ezt már szerintem végképp engedjük el
)
-
Deav
csendes tag
Köszi, akkor felveszem a kapcsolatot a szervízzel. Csak gondoltam hátha valami firmware frissítés vagy valami más otthoni megoldás van esetleg rá.
De ha hardveresnek tűnik, akkor szervíz.Még annyi, hogy csinált olyat is már párszor, hogy látszólag be volt kapcsolva, de mint ha lefagyott volna, mert hang nem jött ki belőle, gombokra nem reagált, kikapcsolni se lehetett. Ilyenkor konnektorból ki, majd vissza és működött megint.
-
Deav
csendes tag
Sziasztok!
Régen jártam már erre, de most segítségre lenne szükségem, hát ha találkozott már valaki ilyennel és tudja a megoldást, vagy egyenesen service.
Adott egy 2017 novemberében vásárolt JBL Cinema SB450. Kb. fél éve elkezdte azt, hogy ritkán (heti 1x-1x), a hangerőtől és tartalom (sima tv adás, netflix film...) lejátszástól függetlenül pattant egy rohadt nagyot élesen, vagy sok pici pattogó hangot adott ki. Aztán annyiba maradt.
Az utóbbi pár napban már nem is tudom használni, mert folyamatosan pattan félpercenként, de nagyon hangosat. De most sem folyamatosan, csak időszakosan be szúr egyet.
TV-re van kötve, HDMI ARC csatlakozóba.
Köszi előre is a válaszokat. -
Ijk
nagyúr
Sajnos még nagyon keveset tudtam hallgatni. De a mély már most annyi hogy lehet nem is kellett volna külön sub. De végülis jó lesz az, szeretem ha van tiszta de nem hangos mélytartomány. A pro mellé lakásba viszont valószínűleg tényleg nem kellene sub. Kár hogy pont nem fér be.
-
csƵ
addikt
Hogy muzsikál az AS-425?
Nekem egy hete van meg a 225, most már kezd kinyílni, megjöttek a mélyek is. Teljesen más a hangkép, mint az első 1-2 napban. Iszonyat mély van benne, szerintem több, mint a Sony aktív ládájában
Még mindig bejáratós, de nagyon tetszik a hangja már most. A hangszerek szépen el vannak szeparálva, a mély nem telepszik rá a hangképre, és még stereo térérzet is van a Music/Movie DSP-nek köszönhetően. -
sxxorp
őstag
válasz
ricsip #12888 üzenetére
Hm, valamivel korrektebb lenne, de nem sok értelmét látom a netes vásárlás 14 napos elállási jogához képest... Ugyanúgy otthon tesztelsz. Igaz itt letétbe teszed a vételárat, de vissza is kapod, nem bukod a bérleti díjat. A macera sem kisebb a bérletnél, sőt, akár tetszik, akár nem, viheted vissza...
-
ricsip
addikt
válasz
CactuS #12885 üzenetére
Lenne valami soundbar v. általános értelemben vett műszaki cikk bérlős szolgáltatás. Pl 10-15 ezerért egy hétre kibérelhető cuccok. Hazaviszed kipróbálod, leteszteled a tényleges felhasználási helyen, nem pedig elhinni a sok marhaságot amit a lefizetett ideggyengén rángatózó szereplésmániás yt hülyék szófosnak a világba. Ha tetszett, visszaviszed és utána nyugodtan megveheted a bótban, mert már kb. pontosan tudod mit fogsz hazavinni és mire számíts.
-
válasz
CactuS #12885 üzenetére
Félre ne érts,nem rossz dolog a soundbar,csak tisztában kell lenni vele mire is alkalmas igazán.
Ha kevés a helyed és/vagy a pénzed és leginkább arra vágysz hogy sokkal jobb hangot kapj mint amit a tv tud filmeknél,akkor egy 3.1/5.1 soundbar nagyon jó dolog tud lenni,de egy belépőszintű házimozihoz képest nagyon más kávéház.Az atmos részét nem igazán istenítem ezeknek,mert ha valaki erre vágyik,ahhoz kevés lesz a soundbar,cserébe sokkal többet húznak ki a gyártók az ember zsebéből.
Persze ha valakinek elég az amit nyújtanak ilyen téren,szíve joga ilyet venni,nem is ekézek emiatt senkit. -
Nekem hellyel-közzel lenne helyem egy normálisabb házimozira,csak egyelőre nem tudom megérné-e.
Az év hidegebb hónapjaiban van csak időm igazából filmezni,tavasztól késő őszig keveset vagyok a házban.
Ház körüli melók,motorozás,túrázások,esetleg 1-2 fesztivál,nyári kerti sütögetések stb-stb.
60” a tv-m,de én projektort is szeretnék,motorost ami pont a tv előtt lenne.
Az idei évben biztos nem lesz,kocsira kell költenen egy csomó pénzt,motorra is kéne ez az,ház körüli dolgokra is kell egy vastagabb összeg,nyáron tervben van egy jó nagy európai motoros túra és az sem lesz olcsó,szóval hiába kattogok egy házimozin,a kassza megoldja a kérdést.
A soundbar marad még egy darabig. -
Ijk
nagyúr
Szinte teljesen analógja a projektor-tv viszonynak. Házimozira egy dedikált szobába telepített projektor sokkal jobb élményt nyújt. Csak kevesek engedhetnek meg maguknak dedikált szobát, és vesznek egy nagyképernyős tv-t.
Ha filmezéshez térhangzás fontos akkor jó a soundbar hátsó sugárzószettel, és akár még az atmos is adhat minimális pluszt ahhoz képest ha nem lenne az a hangszóró. Nekem fontos volt a zenei képesség, de helyem ugyanúgy nincs elhelyezni hangsugárzókat, kábeleket, a többcsatornás térhangzást viszont inkább beáldoztam azért hogy a zene szebben szóljon. Mondjuk ezzel a nuberttel is meg lehetne oldani, csak a gatyám ráfizetném még plusz sugárzókra. -
vilga
tag
Valóban nem egy kávéház az épített rendszer és a SB, de még kiforratlansága ellenére is piacképes marad, amire még rátesz a kereskedői marketing /mint anno a plazma vs lettévé/.
Ráadásul sok embernek nincs ideje, tapasztalata, affinitása, stb., összeválogatni, meghallgatni, főleg az első házimozijának elemeit, és úgy vannak vele hogy valami szóljon és kész. -
douggutaby
tag
Másnak is van görbe talpú LG tv-je? Hogy lehet erre értelmesen soundbart rakni? Még ha nem lejtene, de így?
Ilyenre gondolok:
-
Több sb-nek is van fixen telepíthető hátsó szettje,azzal egy használható “low cost-small size” házimozit kaphat az ember.
Térhangzás tekintetében egy egészen élvezhető szett,persze ezek sincsenek a közelében akár csak egy olcsó házimozinak sem,főleg front oldalról.Ugye az L és R frontcsatornák nagyon közel vannak egymáshoz.De ettől függetlenül egész élvezetes velük filmezni,főleg ha az ember tárcája nem túl vastag.
Egyedül a visszaverődéses Atmost nem értékelem sokra.
Sőt a marketing fogásnál többet nem érő,dedikált felső sugárzó nélküli virtuális Atmost tudokat tartom viccnek.De ott az Atmos logo,ami vevőcsalogató.
Az sb kategória nálam mindig egy amolyan svájcibicska volt.Sokmindenre jó,tele van hasznos dolgokkal,elérhető árú,kicsi a helyigénye,de semmiben sem igazán kiemelkedő. -
Igen, csak most az 5.1 rendszerekből viszonylag kevés van, ami nekem jó lenne, kb. a JBL féle akkus lekapható háttérsugárzó kéne, de 270k elég combos ár érte. Így maradna a 2.1 vagy 3.1, de mostanában ahogy néztem mindenki inkább az Atmost tolja. Na jó, talán a cinebar 11 talán pont kivétel.
-
Ijk
nagyúr
Szerintem ez a soundbar atmos, de még a térhangzás is parasztvakítás. A térhangzás amikor aktív sugárzókat elhelyezel a térben. Nyilván lehet játszani a visszaverődéssel, de szvsz közelében sem lesz egy kiépített házimozi szettnek. Soundbar nagyjából egy center sugárzó mélyládával. Láttam pl. JBL-nek van levehető háttérsugárzó, de azt meg akkor mindig pakolgatni kell.
-
válasz
CactuS #12876 üzenetére
Én ezért mondom azt,hogy ha az alap 5.1-et tudja rendesen,akkor már elégedett lesz a többség.
Ha valakinek Atmos kell,az inkább meg ne sb vonalon nézelődjön.
Zsebbe kell nyúlni ha normálisabb Atmos élmény kell,de még ekkor sem lesz az igazi a dolog egy sb esetén.
Egyszer hallgasson meg az ember akár csak egy belépőszintű dedikált magasságisugárzós Atmos rendszert,utána rájön hogy teljesen felesleges akár csak 400-500e forintos is költeni egy komolyabb Atmos képes soundbarra mert a közelében sem lesz.
Szerintem soundbartól jobb Atmos élményt vàrni kb olyan,mint egy 2.1 soundbar virtuális surround funkciójától igazi térhangzást.
Nem azt mondom,hogy az összes Atmos-os sb egy kupac sz@r,mert nem,de a legdrágábbak sem közelítik meg még csak a belépőszintű 7.2 hm rendszereket sem.
Számomra az Atmos logo a soundbaroknál kicsit olyan,mint a HiRes logo.Sokat nem jelent a legtöbbnél,fizettek némi licensz díjat hogy jobban eladható legyen a termék,de valós hasznuk sokszor vitatható.
Aztán még ott van az is,hogy minden szoba akusztikája más,valakinél jobban kijön az Atmos,valahol kevésbé,valahol meg kb semmit sem ér. -
-
Piotrus
tag
Szia!
Újonnan vásárolt Samsung Q800A-n nálam is előjött az általad említett hiba, amit csak általában áramtalanítás hoz helyre. Ill. ha kapcsolódik is megfelelően a Spotify , folyamatosan elmegy kb. 1 másodpercre a hang pár perces szakaszokban.
Alexán keresztül tökéletes a lejátszás (pl. Tuneln).
Esetleg sikerült valahogy megoldani a problémát ?
-
ricsip
addikt
DTS.nem tud, minden más Dolby formátum rendben
Az 1 dolog, hogy a tvkből kispórolják azt a kibaszott DTS licenszet tavaly óta, de hogy soundbarba se teszik bele
Az ncore-on ránéztem szúrópróba tucat HD filmre: kb 40% hangja DTS-ben van rajta. Azaz ilyen esetben az némafilmes moziestet jelent.
-
törölt tag
válasz
Bugarov #12872 üzenetére
A valasz ott van a vilaggazdasagi forum-nal (https://www.weforum.org/) [link]
2030 ra mindenki szegeny lesz de boldog
virus,energia krizis,chiphiany,inflacio,elelmiszer aremelesek stb ..big reset , negyedik ipari forradalom.ez az egesz nem a veletlen muve, jon az uj virus na az virus lesz.... -
Bugarov
aktív tag
válasz
pajorgergo #12871 üzenetére
Félelmetes milyen ütemben drágul minden.
-
pajorgergo
aktív tag
válasz
CactuS #12849 üzenetére
Nekem JBL bar 5.1 kb. 1 éve használom.
Nincs pairing hiba, korábban nem akart kikapcsolni egyből de igazából annyi időre kapcsol vissza amíg a hátsó hangszórókat tölti.
Korábban írtátok, hogy sok a kábel. TV-Soundbar 1 HDMI+1 tápkábel, Mélynyomónak 1 tápkábel.
Adnak a soundbarhoz és a hátsó hangszórókhoz is fali tartót.
Hozzátenném, hogy képes a 4K HDR kép továbbításra, összesen 4db! HDMI csatlakozó van rajta.Ha most vennék hasonló soundbart már rendelném is a 9.1-et [link]
Az 5.1 ahol találtam készleten ott is 269k [link] , én még nagyon jó áron hoztam el tavaly a MediaMarkt-ból.
-
Bellami
csendes tag
válasz
CactuS #12852 üzenetére
Én lennék az! Szóval pénteken meg is jött a PhilipsTAB8805/10. Hangsúlyozom, nem vagyok szakértő, csak átlag user. Úgy értelmezd a véleményem erről. 3 napja próbálgatom és egyre jobban a maradására szavazok. Mivel másik SB-vel nincs összehasonlítási alapom, nem tudom összehasonlítani.( a másik szobában a samu tv-re HT-E6750W van kötve) Ami tetszik: 1.szépen szól, 2. a mély az nagyon jól kijön, 3. sok beállítási lehetőség, a telóval is u.a-t mint a távirányítójával. A beállított 4 hangzás módok mellett(mozi,zene, beszéd,stadion) egyedi eq-t is lehet. A surround is ki-be kapcsolható.A mély és magas hangok -5 től +5-ig lehet állítani. De még külön a mélynyomó szintjét szintén ebben a skálában állíthatjuk és a sound-ét szintén. 4. telfonról Bluetoothon zenét (Online rádió)-t is hallgattam. Itt, mikor kb 5-6 m-re, a másik szobába vittem át a telót kezdett kicsit be-be akadni hang átvitel, de maradva a szobában,2-3 m-re, semmi gond. 5. a kijelző fényerejét is lehet 3 fokozatban állítani.6.
Teszteltem DV/ Atmos youtube videókkal. Nyilván nem olyan, mintha lenne a hátam mögött is hangszóró, de sejteti sokszor, merre-merről jön-megy a hallani való. De erre lehet tenni hátsókat is, de csak olyat, ami a play-fit tudja! Akkor biztos nagyon tutti lenne. Én a kb 30 nm-s szobában nagyon kis hangerőn tudom hallgatni úgy, hogy a mélynyomó szintjét 0-ra állítom, mert durván nyomja! Becsuktam a szoba ajtót és mikor a konyhában voltam,dübörgött így is a mély! Gondolnom kell a szomszédokra, ezért vettem visszább. Eddig nem bántam meg,sőt!
Mivel 153 e ft-ba került, a lélektani határt sem léptem igazából át. Ha van kérdés, szívesen megválaszolom, ha tudom. -
Boba11
csendes tag
Köszönöm a gyors hozzászólásokat, a Samsung Q60T már meg is rendeltem 🙂 Ha minden jól megy csütörtökön már hozzák is.
-
Mzs/x
csendes tag
Sziasztok
Tapasztalatok a Philips Tab 8905 3.1.2 Dolby atmos soundbar első 2 heti használat után.
Első bekapcsolás után azt gondoltam hogy gyári hibás, nem volt mély, mintha nem lenne a sub, gondolkoztam a visszaküldésen, vagy a szervizben, de egy kis állitgatás,és használat, bejáratás után marad.Nekem megfelel kb. 25nm nappali, a dedikált atmos sugárzók működnek, van térhangzas,de kell az e-arc. DTS.nem tud, minden más Dolby formátum rendben. A basszus nem tolakodó, inkább visszafogott, de állítható akinek kevés lenne.
Egy LG H7S 4.1 váltott, más a hangzás de nagyon jó.
A tv egy philips 9206.
Röviden ennyi.,
-
sxxorp
őstag
válasz
Boba11 #12864 üzenetére
1. Az Atmos egyelőre csak egy hangzatos, az általd belőtt kategóriában különösen nem igazán kihozható feature. Mikor megvettem a Q60T-t (ami nem tudja) nem is ismertem, de szerencsére azóta azt szűrtem le, hogy nem igazán kell hiányolnom.
2. Hm, azt hittem, hogy 2 hónap alatt eláraszották az Árukereső Q60T rovatát a negatív vélemények, így megnéztem újra: fogalmam sincs miről beszélsz, hogy "jópáran lehúzták". A véleményeket értékelések szerint sorba téve, és a végére lapozva is volt 1) egy elvileg hibás, 2) egynél a basszus zúgott, 2) egy nem írt semmit. Eza 3db van 4 csillag alatt, 29db 5 csillag mellett. A 37-ből
Nincs összehasonlítási alapom, de nagyon sok mindenre elég a Q60T. Kétlem, hogy +50eFt-ot megér a Polk... -
Boba11
csendes tag
Sziasztok!
Soundbart keresek normál nappalimba, társasházba.A Polk Audio Sigma S4-et néztem ki, de teljesen elbizonytalanodtam. Az Lg Tvmen csak sima Arc Hdmi van és itt mintha azt olvastam volna hogy ezzel a csatival nem is tudom rendesen kihasználni. Nekem csak arra kellene a soundbar hogy a tv műsorok, Netflix filmek alatt a beszéd hang is szóljon már normálisan, mert jelenleg sokszor az effektek már baromi hangosak a beszédet meg nem lehet érteni olyan csendes.
Nincsenek nagy igényeim de most már a Samsung Q60 -at is elkezdtem nézegetni, mert ahogy itt olvasom az is egész jó, bár az árukeresőn meg jópáran lehúzták.
Mit javasoltak megvegyem a Polkot vagy elég a Samsung is ?Köszönöm.Balázs
-
douggutaby
tag
Hálás vagyok a segítségért, addig is itt a support válasza (bunkó módon azt hittem nem tudnak ennyire speciális kérdésre gyorsan válaszolni):
50UN8100 tv
A készüléken van úgynevezett Áthaladás (passthrough) lehetőség. Ha a készüléken már be van állítva, a HDMI ARC, mint hangkimenet, akkor be kell lépni a Hang menüpontba, és a További beállítások lehetőségbe. Itt a Digitális hangkimenet lehetőségnél tudja beállítani az áthaladás lehetőséget. Ebben az esetben a televízió a hangot feldolgozás nélkül küldi át a külső hangrendszerre. -
válasz
douggutaby #12861 üzenetére
Sima 5.1-ed akkor is lesz ha most nem költenél pluszban a lejátszóra.
Az atmos lehetőség viszont ott lesz a soundbarodban ha később beruháznál egyre.
Az 5.1 is elég kellemes élményt nyújt addig.
Esetleg részletekben is megveted,ezzel csökkentve az egyszeri nagyobb kiadást.
Elsőnek a Q800A,aztán ha lesz plusz cash akkor az SWA,legutoljára meg egy lejátszó. -
douggutaby
tag
-
válasz
douggutaby #12858 üzenetére
Ezt nem tudom.
De egy külső médialejátszó amit említettem tutira megoldaná a dolgot.
Nem kell itt nagyon komoly drága médialejátszóra gondolni,elég egy húszonpárezres Xiaomi Mi Box S is hozzá.Arra is van plex (meg minden más is).
Tud 4K HDR-t,wifi/Lan,usb külső eszközökhöz,Dolby Atmos,DTS HD-MA,chromecast stb-stb. -
törölt tag
válasz
CactuS #12852 üzenetére
felhivtam oket (samsungot) azt mondja a gep
,hogy nagyon nagy az erdeklodes,foglaltak stb...
mondjuk itt nagyon racsesznenek ha kamu....mindegy rendeltel agy stage 360-at mert az kisebb (nyilvan gyengebb) de ez elfer a pc asztalom is a tv elott is a samu pont 1 cm hosszabb,...majd lehet kesobb veszek egy polk ot vagy valamilyen jobbat ha rakapok erre a dologra
(amugy meg ez a creative 360 nem olyan rossz elnezve a teszteket,mas gyartotol mennyi egy erosito ? es mennyi egy creative-tol tized annyi......) -
douggutaby
tag
Úgy látom atmos nincs csak dd+.
Hogyan tudom kideríteni, hogy a tv belenyúl e és dekódol? Gyártó honlapján tuti nincs ilyen infó, de szerintem a magyar supportnak is hiába írnék.
Félek attól, hogy erre most rászánok egy komolyabb összeget, plex is kiadná magából a megfelelő forrást, de közben a tv-n elbukik a minőség. -
ricsip
addikt
-
válasz
douggutaby #12855 üzenetére
Szerintem a q800a swa9500s párosítással teljesen elégedett lennél.
Ha az Atmos mondjuk netflixről megy,akkor elvileg elég a sima arc,mert pl a Netflix tömörített hangot használ.Persze ehhez a tv-nek tudnia kell átengedni dekódolás nélkül a hangot a soundbarnak,mert ha beleszól akkor ugrik az Atmos,mert asszem a tv-d nem tudja.
Egy “megvásárolt” virágboltos nagy BD filmnél ami alatt nagyfelbontású Atmos van,ott már csak az 5.1 fog átmenni ha nincs earc.
Esetleg ez áthidalható egy külső médialejátszóval,ezt lehet közvetlen a soundbarba dugni,így a hanggal se lehet gond,a soundbar meg továbbengedi a 4K HDR képet a tv-nek. -
douggutaby
tag
Köszi, a q-symphony-ról olvastam korábbi hozzászólásokban, hogy nem sokat ér.
Akkor érdemes meghallgatnom egy q800a swa-9500s párost? Vagy van más ajánlott erre a célra, ebben az árkategóriában?
eARC hiánya nem gond? elég az arc és menni fog pl a dolby atmos ha olyan a forrás? Vagy itt már a tv képessége is számít, mert arról küldöm hdmi-n a hangot? nem megyek el az adatlapján, hogy mit támogat. -
válasz
douggutaby #12853 üzenetére
Térhangzás sose fog működni dedikált hangszórók nélkül.Se az DD,se a DTS,se az Atmos.
Az ilyet igérő hangszórók a valóságban elég semmitérő hatásfokkal tudják ezt,leginkább marketingfogásnak jók.“ami jobban menne gondolom a tv-vel”
Nem sok jelentősége van annak hogy milyen márkát mivel párosítasz,a funkciók 99%-a nem márkapárosításfüggő.
LG tv-vel pont ugyanúgy működik egy Samsung soundbar is mint egy LG.Az az 1%-nyi funkció ami meg csak azonos márkák közt működik kb elhanyagolható,főleg hogy pl a Samsung-Samsung párosításnál használható q-symphony (tv hangszóróval egyszerre szól az sb) is inkább csak ront az élményen és a hangon. -
douggutaby
tag
Sziasztok,
Szeretnék segítséget kérni hangprojektor vásárláshoz. Mindig is tv hangszóróján keresztül hallgattam filmeket, így ezen minden csak javíthat
Célom az lenne, hogy működjön a térhatású hangzás plusz hátsó hangszórók nélkül.
Jelenlegi setup egy linux szerveren futó plex, LG 50UN8100 és az ezen futó webos plex client.
Ahogy látom ARC van eARC nincs ezen a tv-n.
q800a "csak" 3.1.2, így tippre a hátsók nélkül nincs meg a rendes hangzás filmekhez.
sp9ya-t nézem még, ami jobban menne gondolom a tv-vel. Ez utóbbit szeretném élőben is meghallgatni. Van esetleg más, amit érdemes lenne megnéznem? -
válasz
#11083776 #12851 üzenetére
Philipsnél is TVvel együtt kellett vagy kell venni, lehet még fut az akció. Amikor a TVt vettem, akkor még nem akartam SBt, most már akarok, a Philips külsőre tetszik, de nem olvastam róla annyira pozitív dolgokat. Viszont egy kolléga itt a topikban írta, hogy vett, tűkön ülve várom az értékelését.
Új hozzászólás Aktív témák
- Csere-Beszámítás! Számítógép PC Játékra! Intel I7 6700/ RX 580 8GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- Újra Akcióban!!! Ducky One 2 Mini és SF billentyűzetek a bolti ár töredékéért! Számla+Gari
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- Okosóra felvásárlás!! Samsung Galaxy Watch 6, Samsung Galaxy Watch 7, Samsung Galaxy Watch Ultra
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest