Új hozzászólás Aktív témák
-
Boba11
csendes tag
[kép] Ha valaki egy jó Samsung Q60t- re vágyik, ezt bátran megveheti, én küldtem vissza az Emagra, makulátlan állapotú, karcmentes, teljesen gyári visszacsomagolás, túlhajtástól mentes.
-
Boba11
csendes tag
Sziasztok
Jó ez a Samsung Q60 de a páromat zavarja a subláda, hiába veszem le a basszust a legkisebbre, mégis beszólt tegnap este is, valószínűleg visszaküldöm.
Mit tudnék esetleg venni helyette, csak sima 2 álló hangfalat amit beteszek a tv mellé és kiemeli a tv hangját de nem dühög.Köszönöm.B.
-
Boba11
csendes tag
Sziasztok
Megjött a Samsung Q60t, a beüzemelés villámgyors volt,az LG tv rögtön felismerte, az Arc ki- és bekapcsolás nálam hibátlanul működik. Netflix és sima filmeknék tényleg fenomenális a hang, a sima tv hangszóróhoz képest, nem győzöm lefelé venni a basszust mert remeg az egész szoba.
Tv adásoknál valahogy nekem még mindig kevés a beszédhang kiemelése, ha esetleg a kiegészítő 2 hangszórót megvesz az segítene ezen? A szoftvert még nem frissítettem lehet az is számítana?
Köszönöm.Balázs -
Boba11
csendes tag
Köszönöm a gyors hozzászólásokat, a Samsung Q60T már meg is rendeltem 🙂 Ha minden jól megy csütörtökön már hozzák is.
-
Boba11
csendes tag
Sziasztok!
Soundbart keresek normál nappalimba, társasházba.A Polk Audio Sigma S4-et néztem ki, de teljesen elbizonytalanodtam. Az Lg Tvmen csak sima Arc Hdmi van és itt mintha azt olvastam volna hogy ezzel a csatival nem is tudom rendesen kihasználni. Nekem csak arra kellene a soundbar hogy a tv műsorok, Netflix filmek alatt a beszéd hang is szóljon már normálisan, mert jelenleg sokszor az effektek már baromi hangosak a beszédet meg nem lehet érteni olyan csendes.
Nincsenek nagy igényeim de most már a Samsung Q60 -at is elkezdtem nézegetni, mert ahogy itt olvasom az is egész jó, bár az árukeresőn meg jópáran lehúzták.
Mit javasoltak megvegyem a Polkot vagy elég a Samsung is ?Köszönöm.Balázs
Új hozzászólás Aktív témák
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Ingatlanos topic!
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Befutott a Garmin Forerunner 970 is
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Linux kezdőknek
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Vigneau interaktív lokálblogja
- Hobby elektronika
- További aktív témák...
- Frederick Forsythe: Isten ökle (nem olvasott)
- HYNIX 2GB DDR3 RAM eladó
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i3 10105F 16/32/64GB RAM RX 6600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte AORUS B450 R5 5600X 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1080 Ti 11GB ASUS GT 301 FSP 700W
- Samsung Galaxy A04 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest