Hirdetés
-
PROHARDVER!
Sörtípusok erjesztési eljárás alapján:
Új hozzászólás Aktív témák
-
ngabor2
nagyúr
válasz (Kolombusz) #233 üzenetére
Sörökről beszélünk... Oké, bocs. A tréfát félretéve a Radler szerintem már túl híg, alig van sör jellege. És a citrom IMHO nagyon nem illik a sörhöz.
-
adra
tag
válasz (Kolombusz) #2478 üzenetére
Életem első Staropramenjét két hete nyeltem le Pozsonyban. Jó sörnek tartom. A felsőbb osztályból a Carlsberg jött be leginkább.
MCC: Minőségi Certifikált Cuccok
-
ngabor2
nagyúr
válasz (Kolombusz) #2485 üzenetére
sose állítottam az ellenkezőjét, mivel még másmilyen román sört nem ittam, csak a bucegi-t. az nem jött be nekem. majd talán egyszer mást is kipróbálok, de egyelőre elég az itt kapható választék.
-
stangli
senior tag
válasz (Kolombusz) #2495 üzenetére
íííííííjjj ne is mond a macis söri is mekkora, de mekkora?
-
Blaise
veterán
válasz (Kolombusz) #2495 üzenetére
hogy kell ejteni magyarul ? Csuk ?
-
Blaise
veterán
válasz (Kolombusz) #2498 üzenetére
Hát...én eddig 2-3 alkalommal ittam Gösser Ice-t de nem volt rám nagy hatással, nem éreztem nagyon különleges ízvilágot
Kipróbáltam pár ''különleges'' sört, de pl a Coronitától se vagyok elájulva, egyszer vettem egy üveggel, de szvsz pénzkidobás volt, nem éreztem benne nagyon kukorica ízt -
ngabor2
nagyúr
válasz (Kolombusz) #2498 üzenetére
ahogy kolléganőm jellemezte az ice gössert: női sör. nem sokminden emlékeztet benne egy ''normális'' sörre, bár van, aki szerint a miller is csak sörutánzat.
a coronitától én se ájultam el, bár ha nagyon akarom, éreztem valami kis kukoricaízt. de nem jellemző rá.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest