Hirdetés
- Milyen Android TV boxot vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- OLED monitor topic
- AMD Radeon™ RX 470 / 480 és RX 570 / 580 / 590
- Milyen SSD-t vegyek?
- Nikon Z MILC fényképezőgépcsalád
-
PROHARDVER!
Sörtípusok erjesztési eljárás alapján:
Új hozzászólás Aktív témák
-
BalaNce87
addikt
válasz
Jhonny06 #22315 üzenetére
Igen ezt én is írni akartam, én megvártam az éjfélt, arra jó volt hogy elmosolyodjak. Azt vártam hogy mindenre rádobnak egy 20-40%-ot, aztán rámentem a black friday fülre a weblapon, és néztem, hogy akkor most csak a listázottak lesznek leárazva? A brutálisan árban mozogó sörökre meg nagylelkűen rádobtak 10%-ot, ahogy előttem is írták most lett volna lehetőség kiszórni ezeket, így rajtuk fog maradni, főleg az ipákat, amiknél fontos hogy friss legyen, Szerintem náluk 90%-ban magyar sörök fogynak a legjobban, a komolyabb árszegmensben lévők meg a fogyasztók kevés részét érinti, ezt persze ők is tudják, ezért szerintem túl sokat nem is hoznak be belőlük de így is maradnak meg.. Az meg a másik hogy Itthon a többség még mindig kikészül az 1000-1500 ft-os árakon.
-
kökény
aktív tag
Új hozzászólás Aktív témák
- Autós topik
- Opel topik
- Miskolc és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Kegyelmet kaptak Trumptól a BitMEX társalapítói
- Itt vannak az első képek a Sony Xperia 1 VII-ről
- Synology NAS
- Hiba miatt egyelőre nem támogatja az AirPods Max a veszteségmentes hangot
- Milyen Android TV boxot vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- Azonnali készpénzes AMD CPU AMD VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H510M i5 10400F 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1070 8GB Rampage SHIVA Zalman 600W
- iKing.Hu- Apple Macbook 13 M1 Pro Touchbar - 2020 - Használt, karcmentes, 22 töltés
- ASUS 18W USB ADAPTER
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest