- Megint elérhetetlen a Fortnite az iPhone-okra
- Jobb biztonságot és energiahatékonyságot kínál a Bluetooth 6.1
- Módosította az előző generációs Dimensity csúcslapkáját a MediaTek
- Visszafogva, de még visszatér a GeForce RTX 5090D
- Computex 2025: mindenkinek elérhető AI szuperszámítógépeket vizionál az NVIDIA
-
PROHARDVER!
Sörtípusok erjesztési eljárás alapján:
Új hozzászólás Aktív témák
-
galervin93
addikt
Tegnap este kicsit kortyolgattam a városban.
Yeast Ultraside Ananászos Dupla IPA - illatban bitang ananász, tényleg mintha ott lenne az ember előtt a friss gyümölcs. Ízben kisebb mértékben, de hozta, nem túl édes, egy gyümis IPA-nak jó volt, tetszett.
Hoptop Beet Blood - ez egy céklás gose, én önmagában is kedvelem a savanyú ízeket, sörben is, és a céklát is nagyon szeretem. Meg ezt a sörikét is.Picit talán sok benne a só, de amúgy adja a cékla ízét, és bár kortyolgatás közben nem tudtam mit érzek, de így utána olvasva, rózsabors... Ad egy kis pikáns ízt neki. Nekem nagyon bejött!
Horizont Selfish Games Strawberry Cheesecake - ez egy epres sajttortás milkshake, tiszta őrület mik vannak, könnyű kis csajos kortyolgatós, sütiben is szeretem, így is finom volt.
Reketye Dr. Banghard - nekem ez volt a csúcs, itt eldobtam az agyam.Édes mogyoró, aztán a karamellán keresztül áthajlik csokiba, a vége felé egy kis kávés keserűség, huh... Én ettől odáig voltam meg vissza.
Nagyon-nagyon bejött!
Ők meg velem jöttek:
Itthonra is kell az élmény, megnézzük majd mit tudnak.
Új hozzászólás Aktív témák
- DJI Mini 3 Fly More Combo RC - GARANCIÁLIS drón szett +koffer
- Air Jordan 1 Retro High OG GS Black/Medium Grey-White, 44,5 méret
- DJI Mini 3 RCN1 drón szett - 3 hetes
- DJI AVATA 2 Fly More Combo drón - 3 akku, garancia, FPV RC 3, ND szűrők
- DJI MINI 4K Fly More Combo 1 órát repült teljesen új és hibátlan DJI CARE CSEREGARANCIA!
- Csere-Beszámítás! AMD Számítógép PC Játékra! R5 5600X / RX 7800XT 16GB / 32GB DDR4 / 1TB SSD
- Lenovo ThinkBook 14 G2 - 14"FHD IPS - i5-1135G7 - 12GB - 256GB SSD - Win11
- LG 32GP850-B - 32" NANO IPS / 2560x1440 / 180Hz 1ms / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync / HDR 400
- AKCIÓ! Sony PlayStation 5 825GB SSD lemezes konzol extra játékokkal garanciával hibátlan működés
- AKCIÓ! MSI B450 R7 2700X 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600 8GB Rampage SHIVA FSP 500W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest