Hirdetés
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Notebook / laptop alkatrészek cseréje (processzor, RAM, HDD)
- Apple MacBook
- Milyen TV-t vegyek?
- Fujifilm X
- RAM topik
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Kettő együtt: Radeon RX 9070 és 9070 XT tesztje
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Hobby elektronika
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Szena67
aktív tag
válasz
eventus #1475 üzenetére
A korábbi telefonomról dobtam át, mert megszoktam, évekig használtam nagy megelégedéssel. De ugye a blinkfeed meg jó néhány funkciója ma már nem aktuális (a google le is másolta egy saját megoldással, balra görgetve jönnek a gugli hírek szóval újrafeltalálták a melegvizet) mert a htc le is kapcsolta a kiszolgálót, stb. Pont ezért jó, mert ma már nincs aki adatot gyűjt rólad. A niagarát nem ismerem. Billentyűzetnek is a Blacberry virtuális billentyűzetet
használom (letisztult, okos, gyors, már nincs kinek adatot gyűjtsön), mivel a gboard-ot utálom. Meg a blackberry hub-ot használtam még az androidos telefonokon, mint létező legjobb megoldás üzenetkezelésre. Szóval én a gyári cumót szemrebbenés nélkül lecserélem, ha van jobb. A tárcsázóm is az F-Droid adatbázisból letölthető egyszerű tárcsázó, mellé egyszerű sms kliens. Ezek gyorsabban futnak, mint a gugli vírus. Meg van egy 3D wallpaper alkalmazás (nyilván ez is egy régi verzió, elvből nem frissítem, mert az újabb, csak több erőforrást zabál más különbség nincs) azt is megszoktam, vannak nagyon jó, letölthető háttérképek hozzá, ami mozog az ikonok mögött, ahogy a telefont megdöntöm.
Új hozzászólás Aktív témák
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Konteó topic
- Miért álltak az oldalak egy hétig, mi történt?
- Autós topik
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Notebook / laptop alkatrészek cseréje (processzor, RAM, HDD)
- Kínai kézbe kerül a MediaMarkt áruházak tulajdonosa
- További aktív témák...
- Új és újszerű 17.3" Gamer, irodai, üzleti készülékek nagyon kedvező alkalmi áron Garanciával!
- Referencia Weboldallal Világítós bill+laptop bill magyarítás. Rania 3M -is! Touchpadok is.Posta ok
- Lenovo, Dell, HP, Panasonic Getac üzleti és ütésálló katonai laptopok + Ipad 6-13. gneráció
- 3DKRAFT.HU - 3D NYOMTATÁS - AZONNALI ÁRAJÁNLAT - GYORS KIVITELEZÉS - 480+ POZITÍV ÉRTÉKELÉS
- Asus ROG Strix G713QE - 17"3FHD IPS 144Hz - Ryzen 5 5600H - 8GB - 512GB - RTX 3050 Ti - Win11
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest