Hirdetés

Hirdetés

!!! SZERVERLEÁLLÁS, ADATVESZTÉS INFORMÁCIÓK !!!
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!

Új hozzászólás Aktív témák

• Szena67

aktív tag

válasz eventus #1475 üzenetére

A korábbi telefonomról dobtam át, mert megszoktam, évekig használtam nagy megelégedéssel. De ugye a blinkfeed meg jó néhány funkciója ma már nem aktuális (a google le is másolta egy saját megoldással, balra görgetve jönnek a gugli hírek szóval újrafeltalálták a melegvizet) mert a htc le is kapcsolta a kiszolgálót, stb. Pont ezért jó, mert ma már nincs aki adatot gyűjt rólad. A niagarát nem ismerem. Billentyűzetnek is a Blacberry virtuális billentyűzetet ;) használom (letisztult, okos, gyors, már nincs kinek adatot gyűjtsön), mivel a gboard-ot utálom. Meg a blackberry hub-ot használtam még az androidos telefonokon, mint létező legjobb megoldás üzenetkezelésre. Szóval én a gyári cumót szemrebbenés nélkül lecserélem, ha van jobb. A tárcsázóm is az F-Droid adatbázisból letölthető egyszerű tárcsázó, mellé egyszerű sms kliens. Ezek gyorsabban futnak, mint a gugli vírus. Meg van egy 3D wallpaper alkalmazás (nyilván ez is egy régi verzió, elvből nem frissítem, mert az újabb, csak több erőforrást zabál más különbség nincs) azt is megszoktam, vannak nagyon jó, letölthető háttérképek hozzá, ami mozog az ikonok mögött, ahogy a telefont megdöntöm.

Új hozzászólás Aktív témák