Hirdetés
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- Milyen TV-t vegyek?
- OLED monitor topic
- Haladó fájlrendszerek, de mire jók? Ext4 vs Btrfs vs ZFS vs APFS
- Komolyan ráállt a csúcs-GeForce-ok átalakítására Kína
- Házimozi belépő szinten
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Bővíti a Strix Halo kódnevű dizájn képességeit az AMD
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- Kompakt vízhűtés
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
eventus
veterán
1IV esetén volt ilyen problémám, kamera csere lett a vége. Jelenleg az 1V nincs hangja. Viszont... Magyarországon a Cordon a Sony szervíz, ami elég gyatra. Elsőre elzavartak, hogy ez normális hang, többi telefonnal is megvan. Aztán kicsit hosszabb levél után érdekes két nap múlva kész lett és nem volt baja. Ott erélyesen kell intézni az ügyeket.
-
eventus
veterán
Nem szeretek hasonlítgatni, de i15 pro/ max mellett nem hianyolok semmit az X1V-ből
Jó lenne egy pro mód a gyári fényképező alkalmazásban.
-
Xaels
félisten
Ma megjött végül a fejes is. Így azért ez egy elég korrekt kis csomag.
-
Xaels
félisten
Yettelesek. Megkaptátok a fejhallgatót? Engem most hívtak, hogy a GLS vissza vitte mert nem tudták kiszállítani.
Se telefont, se mailt nem kaptam... Küldik mégegyszer
-
válasz
Elit3Zotya #586 üzenetére
Jók a képek, köszi az összehasonlítást. S 23 Ultrám volt most Magic 5 Pro de ami késik nem múlik.
-
eventus
veterán
30"
-
eventus
veterán
válasz
Elit3Zotya #586 üzenetére
Ennyi, szeretjük
-
Elit3Zotya
addikt
Egy alaposabb összehasonlítás..
[link]
Oké ez nem a Samsung csúcs kamera telefonja, de azért csak a csúcs szériája.
Sanyi részletesebb, nem élesít túl és sokkal színhelyesebb..
Az ultraszéles meg no comment..
Zoom kb egál részletességbe, de színhelyesebb a Sony ott is. -
eventus
veterán
válasz
Elit3Zotya #584 üzenetére
Jó lett azért
szép nagy zümi, kék fadongó talán.
-
Elit3Zotya
addikt
[Sony Xperia 1-V VideoPro 4K 30fps Lassított felvétel.]
Jobb lett volna, ha előtte manuálisan beállítom a fókuszt. -
Elit3Zotya
addikt
Egy kis összehasonlítás..
[link] -
törölt tag
válasz
Elit3Zotya #578 üzenetére
Tudom, hogy minél többször írom, te annál jobban fogod csak azért is az ellenkezőjét mondani, de hogy kevesebb embert vezess félre vele, harmadszor is leírom: az 1 V nem használ szenzorzoom-ot.
Abban igazad van, hogy egy frissítéssel kaphat, de jelenleg semmilyen nincs benne, ez csak klasszikus digitális zoom. Exif-ben sem ugyanúgy jelöli a két modelnél a Sony és a képeken is látszik, hogy csak sima felskálázás.
[link] balra 2x zoom, jobbra 12Mp-es 1x-ből PS-ben felskálázott kép... -
eventus
veterán
válasz
Nagyon érdekes lenne, ha nem jönne + egyéb.
-
leslien
nagyúr
válasz
ja azt nem néztem...
-
leslien
nagyúr
válasz
Elit3Zotya #573 üzenetére
ja, nem rossz,de azért a 1M V ben jobb...
-
Xaels
félisten
[link] próbálkoztam lassított videóval. Ez elvileg 2x-es lassítás. Sajnos nagy volt a szél és elfelejtettem megnézni másik beállítással. Ja meg közben a zoom-mal is játszottam.
Az 5 V is egész tetszetős, igazából a sima hátlapért a legnagyobb kár.
-
eventus
veterán
válasz
Elit3Zotya #571 üzenetére
5V is jó lett, 130 óra üzemidő gsmarena teszt. És megkapta az Exmor T szenzort
-
Xaels
félisten
válasz
Elit3Zotya #569 üzenetére
Jó ez a kamera, pláne értő kezekben. Lassított videókkal próbálkoztál azóta?
-
Elit3Zotya
addikt
Pár új kép.. [link]
-
válasz
Elit3Zotya #557 üzenetére
Sajnálom. Én eddig rengeteg telefont használtam, és egy egy fix tesztképeket szoktam mindegyikkel készíten egy körülbelöli összehasonlítás képpen. Még benne van a pakliba nekem az Xperia 1 IV, de mostmár az V is, de még a Pixel 7 Pro is.
-
Elit3Zotya
addikt
Első aksi teszt, direkt nem raktam töltőre és most merült le mióta átvettem.
Ebben benne volt a telefon belakása, 30 app frissítése, egy még egy rendszer frissítés is.
Nem igazán lehet panasz, de igazából az összes 8 gen 2-es és 5 ezres aksival szerelt teló nagyon jól bírja.
-
eventus
veterán
válasz
Elit3Zotya #561 üzenetére
Mindig közel engednek, lehet a Japán harcművészet és mitológia szerinti tiszteletem miatt
-
eventus
veterán
Manual fókusz mellett készült videók, nem túl kényelmes pozíciókban, semmi nem stabilizált volna
[link]
Van benne lassú is. -
eventus
veterán
Mai frissítéssel: Photo Pro updated from 1.6.A.0.25 to 1.6.A.0.26
Elit3Zotya: Örülök
-
válasz
Elit3Zotya #550 üzenetére
Jók a képek! Összehasonlítva a Honor magic 5 Proval?
-
edward2
addikt
válasz
Elit3Zotya #550 üzenetére
Igen jó képek. Milyen módban lőtted őket?
A 4K videó is nagyon szép.
-
Elit3Zotya
addikt
Külsőre tökéletes a mérete és a fogása, de ezt már tudtam, más világ ez a 187gramm.
Nagyon jó hogy olyan a széle mint a pro-I, és a hátlap sem csúszós.
Kijelző sokkal fényesebb mint a pro-i, de az 1-IV kb ugyan ilyen volt.(630nit)
Eléggé kiemelkedő ez a 630 nit manuálisan, de egy 800-at elviseltem volna manuális max fényerőben.
Fő kamera szerintem jobb képeket lő még a pro-i nál is, jóféle ez az Exmor T, majd hasonlítom több csúcs telefonnal.
Automata fényképezésben nagyon sokat fejlődött az 1-iV hez képest.
Zoom kamera szerencsére nem annyira gatya mint gondoltam, szerintem jobb mint az 1-4-ben volt, de lehetne jobb, a fizikát még a Sanyi sem tudja megerőszakolni.
Melegedés semmilyen szinten nincs, még belakásnál sem, pedig telepített rendesen és még frissült is a egyszer.
Hangszóró elég hangos, de van nála hangosabb, viszont szebben nem igen szól más telefon.
Egyenlőre ennyi, aksit még nem tudom, ha ezt a húzós első napot kibírja, az már nagyon jó.
Töltési sebességtől előre félek az szánalom szerintem, a 120/67wattos töltések után.
Tudom van akinek ez nem számít, de megszoktam, hogy azonnal feltölt. -
eventus
veterán
válasz
Elit3Zotya #546 üzenetére
Wow, csak meglett! Mesélj milyen
-
Xaels
félisten
válasz
Elit3Zotya #548 üzenetére
Kiváló minőségű képek.
-
Xaels
félisten
válasz
Elit3Zotya #546 üzenetére
Hajrá. Jó szórakozást
-
Elit3Zotya
addikt
No nézzük..
-
Xaels
félisten
válasz
Elit3Zotya #544 üzenetére
Van 1-2 érdekes készülék, de azért messze vagyunk már attól a színes felhozataltól mint az Android első 4-5 évében. Kicsit hiányoznak azok az idők ilyen téren. Még volt azelőtt egy időszaka a WinMo-nak meg az Symbian-nak amikor voltak elég extrém megoldások. De ezzel a Sony-val most rendben leszek pár évig.
-
Elit3Zotya
addikt
Amilyen szép/extrém kinézetű telefonok vannak mostanság, én sem teszek egyikre sem tokot, csak ha tényleg olyan helyre indulok el, ahol nem tudok rá annyira figyelni.
Na meg a legnagyobb félelmem mindig az, hogy bekerül a tokba egy kis porszem és szét karcolja a keretet, ezért mindig mosom a tokot mielőtt felteszem.
És igen, megkapta a pro-I oldalait, ami nagyon jó, és még a hátlap is kapott barázdákat, kíváncsi vagyok milyen élőben. -
Xaels
félisten
válasz
Elit3Zotya #542 üzenetére
Megmondom őszintén annyira bejött ez a textúrázott hátlap meg a keret, hogy még tokokat sem néztem erre a telefonra. Szinte tapad a tenyerembe ami rohadt jó érzés a sok csúszós eszköz után.
-
Xaels
félisten
válasz
Elit3Zotya #540 üzenetére
A kialakítás miatt talán nem éri sok behatás a kamerákat. Az 1 III-amon makulátlan az üveg pedig azon telibe üveg van.
-
leslien
nagyúr
Vodánál elmentek otthonról....
646k előfizetéssel?! [link] -
edward2
addikt
válasz
Elit3Zotya #529 üzenetére
1 IV mennyire melegedett? Valóban ennyire komoly probléma?
-
Bwin87
tag
Alin láttam hogy lehet venni hozzá a kamerához is üvegfóliát,az mennyire befolyásolja a képminőséget?
-
Xaels
félisten
válasz
Nem sűrűn használom a zoomot, a 2x-est is csak a makró szerű mód miatt szoktam, de a nagyobb zoom esetén már jobban, könnyebben bemozdul vagy legalábbis nehezebben tartom fixen ott ahol szeretném. Ezt leszámítva amúgy imádom ezt a telefont, zseniális a hátlap, a kijelző is végre a napon is jól használható és az üzemidő is pont megfelelő, általában kényelmesen kibírja a nap végéig.
-
válasz
Le megy majd annak is az ár mint a többinek, vagy használtan egy új állapotút.
-
Elit3Zotya
addikt
Jelenleg nekem is Magic5 pro van, azért ez eléggé rendben van minden tekintetben, de kezelőfelülete és kialakítása a Sanyinak tetszik a legjobban, pedig kb minden volt már ami csúcs kategóriás telefon.
Kamera ami a leginkább érdekel, de Xaels kolléga képei alapján és a volt 1-4-esem után kb tudom mire számíthatok.
Nekem a Sony képei nagyon tetszenek, nincs túl élesítve és elmosva sem, a színek meg szerintem a legjobbak mobil fronton, már ha a természetességet keresi az ember benne.
Zoom kamera, amit úgy látom nem valami nagy szám továbbra sem, de a FrédiBéni szenzor miatt, nem is várok tőle csodát, de azért remélem kicsit jobb lesz az 1-4 hez képest.
Az ára ami visszatart, de szerintem már elkerülhetetlen hogy legyen, mert a vágy elhatalmasodott mára. -
Xaels
félisten
válasz
Elit3Zotya #526 üzenetére
-
Elit3Zotya
addikt
3.5x 4.5x 5.2x-es képeket tudna valaki megosztani.?
Olyant ahol vannak fák vagy hasonlóan részlettel teli képet.
Minden teszt más, van ahol sokkal jobb mint az 1-4, de van ahol meg rosszabb zoom képeket csinál..Itt pl sokkal rosszabb. [link], szerintem neki valami hibás lehet.
Itt meg jóval jobb. [link]
Fő szenzorban még a pro-i-t is veri minden tesztben, pedig az azért eléggé rendben volt már. -
simongab
senior tag
Sziasztok
Van valakinek adata hogy a 1/I/II/III/IV/V kamerák milyen ISO tartományban működnek? Esetleg egy képminőség összehasonlítás a ProI..gyel? Youtube n igazán jót eddig nem találtam -
eventus
veterán
Kijelző frissítési beállítás alkalmazásonként - új funkció érkezik [link]
Sajnos, ahogy a IV esetében, V-ben is a különböző tartalmú alkalmásozok és weblapok miatt ugrál 60-120hz között és néha megragad 60-on. -
eventus
veterán
Én is elégedett vagyok. Fényképezőm szervizben van, így csak az Xperia van nálam. Szépen dolgozik
Manual fókusz nagyon penge. Alapból a közeli, de még nem mondanám picinek, tárgyakra, ha van háttér nem tudja eltalálni. De kézivel tökéletes. Jó kis makro videót is tudtam csinálni, ahogy egy szitakötő falatozik.
-
asr27
tag
Szeptemberben meg lesz az ára, amit a Yettel bekér előlegbe.
A teszt alapján viszont nem lehet vele normális makro fotókat készíteni... Ez miatt még kissé bizonytalan vagyok.
Akik használnak már ilyen készüléket, őket kérdezem, mennyire lehet vele makro(közeli) fotókat készíteni? Mennyire részletgazdag pl egy virág? -
asr27
tag
A Yettelnél vásárolt készülékek függetlenek, vagy csak yetteles sim kártyával működnek?
-
Xaels
félisten
Még reggel írtam emailt a fejhallgató miatt, hogy nem volt semmilyen visszaigazolás. Most válaszoltak, megkapták az igénylést és 30napon belül szállítják...
Új hozzászólás Aktív témák
- Elektromos cigaretta 🔞
- Elemlámpa, zseblámpa
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Lexus, Toyota topik
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Miért álltak az oldalak egy hétig, mi történt?
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- További aktív témák...
- Azonnali készpénzes AMD CPU AMD VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- Hp Prodesk 600 G3/ G5/ G6 SFF/ i5 8-9-10 gen / Elitedesk 800 G4 /Win11- Számla, garancia
- SzoftverPremium.hu
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- 13-14" Új és használt laptopok , üzletitől a gamerig , kedvező áron. Garanciával !
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest