Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
Appból nem lehet elérni, de LR ikonra hosszan nyomva kell lennie egy olyan opciónak, hogy Lightroom Camera.
Az viszont gáz, ha a gyári app nem tudja...
5 V-ben meg már tele kamera sem lesz az 5 III kétállású egysége után, szépen fejlődnek visszafelé.
Az ilyen dolgok hiánya miatt már 5+ évvel ezelőtt is panaszkodtunk a Sony-ra, egészen az 1 széria megjelenéséig. -
eventus
veterán
RAW opció kikerült. Melyik alkalmazást ajanlanátok RAW fotó készítéséhez? Adobe LR-ből szintén kikerült, bármilyen fotó készítés.
-
janeszgol
félisten
Még mindig elég gyengék a képek. Egy S23 bármely tagja, Xiaomi 13 bármely tagja megeszi reggelire ezt. A videóminőség legalább javult?
-
Xaels
félisten
válasz
Elit3Zotya #480 üzenetére
-
eventus
veterán
válasz
Elit3Zotya #478 üzenetére
Kösz! Kipróbáltam, vagány
-
Xaels
félisten
Alapvetően nincs gondom a kamerával, a fotós topikba is raktam be olyan képet ami szerintem eléri azt a szintet automata módban amivel elégedett lehet az ember. [link] Ezt a kókuszgolyós képet csak a fent linkelt makró szerű mód próbálgatása miatt lőttem, a tv előtt ülve az ölemben volt a kb. 2,5-3cm átmérőjű édesség, majd ma keresek valami érdekesebb témát és optimálisabb körülményeket.
-
Xaels
félisten
válasz
Elit3Zotya #482 üzenetére
Lehet az inox tál betett neki, meg már a fények sem voltak az igaziak, csak a kókusz reszelékre voltam kíváncsi mennyire marad éles, a körvonala.
-
Xaels
félisten
válasz
Elit3Zotya #480 üzenetére
-
Xaels
félisten
válasz
Elit3Zotya #478 üzenetére
Sejtettem, hogy valami ilyen módon lehet trükközni, próbálgatom majd. Köszi
-
Elit3Zotya
addikt
-
Bwin87
tag
Na,tegnap óta én is birtoklok egy példányt,nekem így a hosszúkás kijelzőjével is kényelmes nyomkodni és azóta nem bírom letenni.
-
Xaels
félisten
Na gyerekek, kezemben a készülék. Elintéztem az eSim-et is és elvileg a fejhallgatóért is regisztráltam, erről nem kellett volna küldjenek valami e-mailt?
-
Gubu0101
veterán
Igen.En mar jo par eve elofizeto vagyok ott is.Most a xiaom 13-at hoztam ki 186-ert 300 helyett,legmagasabb csomagban vagyok,ennyi kedvezmenyt adott.Igaz egy honap utan el is adtam ugyan ennyiert (kollegamet elloptak igy ezt megvette tolem)
.Most kifizetem majd a maradekot es kihozom ezt a sony-t.Ugy is ez volt a korabbi terv
-
Jelenleg ez a telefon csak a Yetteleseknek lehet kedvező vétel. Megnézném az eladási számokat akik egyösszegben perkálnak le 600+ egy mobilért...
-
asr27
tag
Én is ezért nem vettem meg. Mivel nincs a Yettelnél előfizum, így ki akarták velem fizettetni a liastaár 40%-át, plusz a 105 ezer kezdőrészletet.
Azaz kb 400 ezret.
Borzalmas! Ennyi erővel majdnem ugyanott lennék, mint ha emag-ról megrendelném 560 ezerért.
Nyilván azért venne az ember részletre telefont, mert nincs fölösleges 420 ezre egyben, amit telefonra szeretne szánni. De ha nem kell nekik az előfizu akkor legyenek csak.... Imádkozok, hogy mégis bekerüljön a Telekomhoz. -
-
Na azt javasolták, hogy kérjek online a weboldalukon visszahívást, ahol kérek számhordozást és miután az életbe lépett, rendeljem meg a weboldalukról a készüléket. Azt a következő héten lesz is belőle valami elvileg. Ilyenkor megszűnik a fizetési kötelezettségem a Telekom felé és már csak a Yettel féle tarifát és készüléktörlesztőt kell fizetnem ugye?
-
Xaels
félisten
eSim-mel kapcsolatban tudtok valami részletes tesztet?
-
bajormisi
csendes tag
Valakinek esetleg arról infója hogy a Vodafonnál mikorra várható?
Yettel-t elengedtem fafejek. -
Most indulok a Yettelhez, Telekomosként, sosem hordoztam még számot, nem tudom milyen macerával fog ez járni... Remélem el tudom intézni, hogy legyen nekem is ilyen telefonom.
-
Xaels
félisten
Na megrendeltem magamnak egyet én is. Kíváncsi leszek a különbségre a 3-ashoz képest. A fejes az megy apróra, az XM3-at is cseréltem tavasszal egy füles WF-1000XM4-re praktikumból.
-
leslien
nagyúr
válasz
Elit3Zotya #443 üzenetére
próba hirdetés adjál fel...
-
leslien
nagyúr
Yettelnél már elérhető +ban a fejhallgató..
Vásárolj egy Sony Xperia 1 V készüléket 2023. augusztus 01. és szeptember 30.-a között, regisztrálj ezeken a linken és ajándékba kapsz egy WH-1000XM5 Black fejhallgatót. A regisztráció leadásának határideje 2023. október 15. A promóciós szabályzatot itt érheted el.
azért ez már így nem annyira vészes
[link] Yettelnél kártyás csomagban 544k ha eladod a fejhallgatót pl -100k = 444k na ez már "jó "ár..
-
asr27
tag
Felvettem a kapcsolatot a Yettellel. Mivel jelenleg Telekomos vagyok, átvinném a számom. Ez rendben is van.
De, mivel nincs jelenleg előfizetésem náluk, így vásárláskor a készülék listaárának a 40%-át ki kellene fizetnem, amit majd 3. Hónap után, jóváirnak a havi számlámon.
Plusz a kezdőrészletet is ki kell fizetnem, ami így összesen körülbelül 400000Ft. 😡Normálisak?? Nem azért venném részletre a telefont, mert van feleslegben, egyszerre 400 ezrem.
-
leslien
nagyúr
Yettelnél elérhető
nem látok fejhallgatót... -
bajormisi
csendes tag
-
Beszéltem a Telekommal és elvileg arra tettek utalást, hogy az augusztusi kínálatukat érdemes figyelni ezügyben... Van rá esély.
-
eventus
veterán
Egy hét használat után: nem bírom letenni, élvezet minden része, minden fejlődése
-
Bwin87
tag
válasz
7Heads Drago #416 üzenetére
Ha Kati egyátalán .
-
Bwin87
tag
Én tegnap irtam rájuk hogy akkor mivan,de csak a sablonszöveg jött:
"Szia, a jövőben esetlegesen forgalmazásra kerülő telefonokról előre nem adhatunk infót, azonban érdemes értesítést kérned Facebook oldalunkon megjelenő posztjainkról és követned folyamatosan frissülő honlapunkat is, hogy elsőként értesülhess az újdonságokról :) 💚Kati" -
asr27
tag
A Yettelnél már nem elérhető az 1 IV, múlt héten még volt a kínálatukban.
Remélem ez annak a jele, hogy hamarosan elérhető lesz az 1 V....
A Telekom jelenlegi kínálatában csak népszerű tömegtermékek vannak, így nálam is felejtős, hogy én készüléket vásároljak tőlük. -
Tomcat
őstag
válasz
Teringettét #403 üzenetére
Így igaz sajnos. A gyenge eladási számok miatt a Telekom sajnos kivette a SONY készülékeket a kínálatból.
Az embereknek vagy almás kell vagy Samsung vagy valami kínai cucc.
Se Nokia, se SONY nincs már évek óta a kínálatban. Így nekem 4 éve gyakorlatilag semmit sem tudtak eladni és amíg nem lesz náluk ismét SONY addig nem is fognak. -
Van rá esély, hogy ez a telefon belekerül a Telekom kínálatába?
Új hozzászólás Aktív témák
- A HyperOS 3-ra helyezi a fókuszt a Xiaomi
- Google Chromecast topic
- Samsung Galaxy Z Flip7 - kis fogyás is sokat számít
- Yettel topik
- iPhone topik
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- Azonnali notebookos kérdések órája
- Számtech boltosok memoárjai, azaz amikor kiborulunk...
- Miért álltak az oldalak egy hétig, mi történt?
- Hyundai, Kia topik
- További aktív témák...
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro 5G 512GB/12GB RAM Purple, Bontatlan, Új, 0 Perces, Lila, 1 Év Garancia
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro 5G 512GB/12GB RAM Coral Green, Bontatlan, Új, 0 Perces, Zöld, 1 Év Garancia
- Nothing Phone 2A 128GB Black, Bontatlan, Új, 0 Perces, Fekete, 1 Év Garancia
- Nothing Phone 2A 128GB Black, Bontatlan, Új, 0 Perces, Fekete, 1 Év Garancia
- Nothing Phone 3A Pro 256GB/12GB RAM Black, Bontatlan, Új, 0 Perces, Fekete, 1 Év Garancia
- LG K61 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Lenovo Thinkpad L14 Gen 4 -14"FHD IPS - i5-1335U - 8GB - 256GB - Win11 - 2 év garancia - MAGYAR
- Új, Garanciális (1-3ÉV) Gamer PC-Számítógép, néve szóló számlával! I5 14400F / RTX 5060 / 32GB DDR5
- Dixit 4 Eredet (bontatlan, fóliás kártyacsomag)
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte A520 AORUS R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600 XT 8GB Rampage SHIVA TT 500W