- Azonnali VGA-s kérdések órája
- SONY LCD és LED TV-k
- Milyen videókártyát?
- OLED TV topic
- TCL LCD és LED TV-k
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Kiszáll az optikai meghajtók piacáról a Pioneer
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
Új hozzászólás Aktív témák
-
---Lasali---
Közösségépítő
válasz
ssolitude #899 üzenetére
Na...
Elővettem laptopot, fel rá a vegas, engedélyez a hálózati izét.
Indít ez a network render, másik gépen szintén, két gép egy routerbe, minden port akármi szabad, semmi tiltás, meg is jelenik 5 perc sz@rakodás után az a render status, rákatt, nem történik semmi... , rendereléskor bejönne egy ablak, ahol ki lehet választani dolgokat, de csak az az egyetlen egy gép látszik amin éppen csinálod a dolgot, és... ha úgy elindítod, kifagy valami hülye hibával...
Szal kb ennyi.
Amúgy azt se értem hogy hol lehetne beállítani ezt hogy mit is csináljon.. pl te azt akartad amit az előbbi hozzászólásba leírtam, én meg azt hogy a fő gép konvertáljon, és küldjön a fileból másik gépre is, és azis konvertáljon, majd küldje vissza a fő gépre...
Új hozzászólás Aktív témák
● BigBadPlaYeR leírását olvasd el, mielőtt kérdezel
- Eladó Steam kulcsok kedvező áron!
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Most kedvező áron!
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap
- Microsoft licencek KIVÉTELES ÁRON AZONNAL - UTALÁSSAL IS AUTOMATIKUS KÉZBESÍTÉS - Windows és Office
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i3 10105F 16/32/64GB RAM RTX 3050 6GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Asus X570 R7 5700X 32GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 12GB FRACTAL DESIGN Meshify 2 650W
- Csere-Beszámítás! Számítógép játékra! R5 5500 / RX 5700XT / 32GB DDR4 / 256GB SSD + 1TB HDD
- Tablet felvásárlás! Samsung Galaxy Tab S10+, Samsung Galaxy Tab S10 Ultra, Samsung Galaxy Tab S10 FE
- Samsung Galaxy Z Fold6 / 256 GB / 12 GB RAM / 1év Garanciával / Gyári Független
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest