- Milyen processzort vegyek?
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- Titokban új Ryzent kaptak a Socket AM5-ös alaplapok
- Mostantól Tajvanon kívülre is viheti 2 nm-es node-ját a TSMC
- Milyen pendrive-ot vegyek?
- ASUS notebook topic
- 3D nyomtatás
- Mini-ITX
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- CES 2025: az In Win nem viccel, ha tápegységről van szó
Új hozzászólás Aktív témák
-
Tomi777
csendes tag
Sziasztok!
Megjött ma doboz, benne a használati útmutatóval , meg három matricával.
De nekem valami gyanus. Légyszíves írjátok meg a véleményetek erről.
A doboz innen jött: SVOE Service Center Weiterstadt 64325
Visszaküldeni pedig ide kéne: SVOE Service Center Weiterstadt Feldstrasse 16 64325
Eddig nincs gond, de itt a baj. Az útmutató szerint meg az irányítószám 64331!!!
Most akkor mi van? Bevallom eléggé félek ettöl az egésztől... -
Tomi777
csendes tag
-
Tomi777
csendes tag
válasz Csabcsa7 #1745 üzenetére
Szia!
Én felhívtam a laptop.hu-t és itt megadtak egy sony support számot. Ezt is felhívtam. Itt elmeséltem a gépem minden baját...Kérdezte a kódot ami a dobozon is meg a gép alján is rajta van. Ez alapján tudta mikor lett véve ,hol, kinek a nevén van,mióta van meg, meddig garanciálís. Ezután azt mondta, hogy csütörtökön jön egy dhl futár egy dobozzal. Ezt itthaggya. Ebben van egy leírás , hogy hogy tegyem bele a gépet stb. Ha kész felhívok egy számot és jön egy másik futár aki elviszi Németországba. 1 v. másfél hét után fogom visszakapni. Nézd a jó oldalát is neked nem 1400X1050-es a felbontás és nem azt írja ki bekapcsoláskor , hogy operating system not found De szerintem mindenképpen valahogy intézd el , hogy javítsák meg, nehogy már megelégedj egy sz@r videókarival... -
Tomi777
csendes tag
Sziasztok!
Sikerült felraknom az új Vistát, de a vedeókari még mindig nem jó. Még mindig ugyan azt írja ki , hogy az ezköz nem indítható be kód 10. Mint ahogy a régi képen van. Valami ötlet? Köszönöm! -
Tomi777
csendes tag
Nem igazán értek ehhez. Mi az a recovery dvd amit le tudok tölteni? A vírus nemhiszem hogy van mivel meg lett fomázva a c. Vagy a recovery-re telepedett??? pfuuu megőrülök
A telefonos aktiválás miböl áll? Ha nem az eredeti vistám teszem vissza a drivereket honnan szerzek, meg az alap programokat? De ha a recovery patrícióm defektes a lemezekről miért nem megy?
Elnézést a sok kérdésért, de ha beállítok a Laptop.hu-ba evvel szerintem elküldenek a ....ba , hogy én b@sztam el.(mikor pedig nem)
-
Tomi777
csendes tag
-
Tomi777
csendes tag
Sziasztok!
Nagyon nagy problémám van.(FW31ZJ) Remélem tud valaki segíteni. Vista újratelepítést szeretném megúszni . Én sikeresen letöröltem a Catalyst a videókártya driverrel eggyűtt.Ezáltal besz@art a felbontásom. A max felbontásom 1400X1050..... Próbáltam letölteni az ati honlapjáról, a sony esupportjáról, telepíteni a recovery lemezemről. Mindegyik esetben feltelepítette , kérte , hogy indítsam újra. Újraindult és mintha semmi sem történt volna. Semmi nyoma , hogy csinált-e valamit. A Catalyst sehol, semmi Ati mappa, ugyanúgy nincs driverem. Ha a reinstall driverrel csinálom ugyanez van. Már vagy három órája evvel szenvedek.. 1400X1050-ben használhatatlan.
Nagyon megköszönném , ha valaki megmentene a C formázástól.
-
Tomi777
csendes tag
Hétfőn beszéltem személyesen a [saturn.hu]-val azt mondták , hogy elvileg jövő héten lesznek FW31-esek. Most nézem a [laptop.hu]-t és felkerült pár sony notebook, ez azt jelenti , hogy megérkeztek , vagy hívjam fel őket mielőtt elmegyek?
-
Tomi777
csendes tag
válasz mzeperx #1615 üzenetére
Én a [sonyszalon.hu]-n akarom megvenni.
-
Tomi777
csendes tag
válasz FazekasLaci #1586 üzenetére
Én is ezeket a különbségeket láttam csak, de eddig rosszul volt feltüntetve a honlapon a típusszám és ez kicsit bezevart nekem
-
Tomi777
csendes tag
válasz FazekasLaci #1570 üzenetére
Ha van pár perced nézd már meg légyszíves a [sonyszalon].hu-n az FW31J-t és a [sony.hu-n] az FW31J-t. ÉG ÉS FÖLD A KÜLÖNBSÉG a két ugyanolyan notebook között.
-
Tomi777
csendes tag
válasz FazekasLaci #1568 üzenetére
Hát télelg nincs sok különbség. Elbizonytalanodtam Megvárom a hónap végét.azt megnézem mi lesz...
-
Tomi777
csendes tag
válasz FazekasLaci #1566 üzenetére
Köszönöm, a segítséget, de mindenképpen magyar billentyűset szeretnék.
Most nézem megjelent a FW31J és a FW21J.
[LINK]
Akkor beruházok egy FW31J-re, szerintetek miben jobb a 21Z-nél azon kívül , hogy 8 gb-ramot lehet bele tenni? -
Tomi777
csendes tag
válasz Tomi777 #1457 üzenetére
Sziasztok!
Ma beszéltem mindegyik laptop.hu-val, az egyikben kaptam csak normális választ.
FW21Z nem lesz se elöbb se késöbb. Utána felhívtam a saturn.hu-t ott azt mondták , hogy nincs és valószínű ,hogy nem lesz. A központi sony salonban azt mondták , hogy kifutó model és csak a 31z lesz hónap végén.(ez gondolom nem 350000 lesz) Ezek szerint soha nem lesz ilyen notebookom.
Valaki ha szépen megkérem nem tudona nekem segíteni abban , hogy mond valami hasonló tudású gépet? Mindenhol néztem más de meg sem közelítik ezt...
Köszönöm: Tomi777[ Szerkesztve ]
-
Tomi777
csendes tag
válasz FazekasLaci #1471 üzenetére
Dejó neked Laci, már van egy Z-d! Mindenhol kerestem már De ha minden igaz Veyron szerint már 5.-én már az enyém lesz BUÉK!
[ Szerkesztve ]
-
Tomi777
csendes tag
válasz csello01 #1460 üzenetére
Már teljesen feladtam Sehol sem lehet kapni, nem akarom felsorolni hogy hány üzletet hívtam fel , hogy hány üzletbe mentem el és sehol sincs, és azt mondják ,hogy nem is lesz. Egyszer megörültem , megláttam a duna pláza-i satrunba egy Z-set erre odajön egy saturnos ember , hogy csak ez az 1 van és ez már le van foglalva.
Új hozzászólás Aktív témák
- Dell Precision 5570 ( XPS 9520 ) 4K+ Touch/12800H 14C/32G/1T G4/Quadro RTX/IR/FPR
- Gyönyörű! HP EliteBook 850 G7 Fémházas Szuper Strapabíró Laptop 15,6" -65% i7-10610U 16/512 FHD HUN
- OHH! HP EliteBook 850 G7 Fémházas Szuper Strapabíró Laptop 15,6" -65% i7-10610U 8/256 FHD IPS HUN
- Lenovo Thinkpad T470, 14" FHD IPS, i5-6300U CPU, 8GB DDR4, 256GB NVMe SSD, W10, 27% áfás számla, 1
- Lenovo Thinkpad T470, 14"HD, i5-6200U CPU, 8GB DDR4, 256GB NVMe SSD, W10, 27% áfás számla, 1 év gara
- Lenovo V330 15.6" FHD / Magyar bill. / i5 8250U / 8GB DDR4 / 256GB M2 SSD / Windows 11
- Lenovo ThinkPad T430 - i5-2GEN I 4GB I 320GB I 14" HD I Cam I WIN10
- ÚJ Bontatlan MacBook Pro 14 M3 Pro 11CPU/14GPU 18GB/512GB SSD Magyar billentyűzet Azonnal átvehető.
- Macbook Pro 14" M1 Pro 8C CPU/14C GPU/16GB/512GB Silver DE
- HP USB-C dock G5 L61609-001