- Azonnali notebookos kérdések órája
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- E-book olvasók
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Otthoni időjárás-állomás
- Milyen monitort vegyek?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- LG LCD és LED TV-k
- SSD kibeszélő
Új hozzászólás Aktív témák
-
FazekasLaci
aktív tag
válasz
Tomi777 #1567 üzenetére
Ezt a lehúzást. Én nem látok semmi különbséget a régi és e között a széria között....
Még jó, hogy megvettem november végén az fw21z-met. Most megspóroltam 50e-t?Ha nem 64 bites az oprendszer (erre kérdezz rá), akkor tök mindegy, mert 3,5 GB-nál többet úgysem fog felismerni.
Mellesleg az angol és a magyar billentyűzetes Vaio között annyi a különbség, hogy más az enter gomb és az enter gomb (nem kétsoros, csak egy), és az enter gomb feletti sorban van egy plusz billentyű.
Tényleg jobb, ha a billentyűzet magyar, de ezért nem fogunk kiadni 60-nal többet.. Arra elég lesz egy szoftver, amivel át lehet tenni a billentyűket egyik helyről a másikra (ld. y és z csere). A gari meg ugyanaz, mint itthon, mert EU. Ezt már megnéztük a Sony honlapján, itthon intézik a garit.
Egyébként a múlt év végén hallottam, hogy minden notigyártó a gazdasági világválság visszahúzó ereje miatt kb. 15%-ot fog emelni. Akkor nem hittem el, hogy ezt egy piacgazdaságban meg lehet tenni csak úgy. Aztán látom. Meg lehet.... Klasszikus módon a külföldi vásárlással tiltakozom a vásárlói kizsákmányolás ellen, ahol nekünk kell várni az árura, aztán ha van, akkor már csak drágábban, mert van rá kereslet. Megjegyzem, amikor én vettem 350-ért a gépet, akkor is ugyanennyi volt az EUR, az árfolyamemelkedéssel nem nagyon lehet takarózni...
Új hozzászólás Aktív témák
- Azonnali notebookos kérdések órája
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Milyen légkondit a lakásba?
- E-book olvasók
- Macska topik
- Energiaital topic
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- The Walking Dead (sorozat)
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- További aktív témák...
- Acer Nitro V 15 // Ryzen 7 7735HS // 16GB DDR5 // 1TB NVMe // RTX4060 8GB GDDR6 // 1.5 év gari
- Dell Latitude 3420 14" FHD IPS Core i5 1145G7 16GB RAM 512GB NVME SSD Magyar Bill Dell Gar
- Lenovo ThinkPad X395 - Ryzen 5 PRO 3500U - 8GB - 256GB
- Asus A15 F507NU-LP101 2 év garancia, újszerű
- ASUS ROG Strix G16/i9-13980HX/1920x1200/165Hz/32GB/1TB/Geforce RTX 4070 8GB
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- Xiaomi Redmi Note 9 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Biostar TB250 i5 6400 8GB DDR4 120GB SSD 500GB HDD GTX 1050Ti 4GB AeroCool V3X 500W
- MacBook felvásárlás!! Macbook, Macbook Air, Macbook Pro
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G2 - i5-5GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest