Új hozzászólás Aktív témák
-
Lincy
csendes tag
válasz
lacko22 #7068 üzenetére
Egy Logitech M705-ös, másik egerem is van, de azt hiszem nem jól adtam át a problémát. Igazából a külső eszközök működnek. A touchpad és a billentyűzet (beépített) nem műxik. Most ott tartok, hogy életet tudok lehelni a billentyűzetbe, ha letiltom a touchpadot, de a touchpad drivere az istenért sem megy fel. Ha simán rákeresek szabványos HID egérként kezeli, ha megmondom neki, hogy itt és itt keresd, mert itt a tuti 64 bites driver, akkor felkiáltójeles eszközként, és "Az eszköz nem indítható el. (Kód: 10)" szöveggel ott van, de hát ez édeskevés, mivel működni nem működik. Bármi ötletet szívesen veszek (BIOS, chipset legújabb van fent)
-
Lincy
csendes tag
Sziasztok!
Lenne egy kis gondom, amiben a segítségeteket kérném. Egyik napról a másikra "meghalt" a billentyűzet a Sony Vaiomon. Nem teljesen, mivel a Windows betöltődéséig minden rendben van a billentyűzettel. Harcoltam vele elég sokat, sőt visszaállítottam az eredeti állapotot is, de ez sem igazán segített. A külső egerem és külső billentyűzet hibátlanul működik. Most odáig jutottam, hogy ha a Vaio Control Centerben diable-ra állítom a pointert és kihúzom az egeret, valamint újraindítom a gépet, akkor a billentyűzet működik. De ha újraindítom a gépet ismét, akkor már ez sem okés. Valami eléggé felborult, és úgy tűnik nekem, hogy a külső egér bolygatta meg a dolgokat.
Előre is köszönöm, ha valaki tud rá valamilyen megoldást.
Üdv: Lincy
-
Lincy
csendes tag
Sziasztok!
Egy kis segítség kéne.
Van egy új Vaiom, de szeretném már most visszaállítani a gyári beállításokat a recovery partícióról, mert elcsesztem a sorrendet valaminek a telepítésénél.
A lényeg: Ki tudna adni egy leírást a vaio care rescue-ról magyarul, szóval mi mit jelent pontosan amikor visszaállítok. Én is tudok valamelyest angolul, de ez elég fontos dolog, szóval nem szeretném el...ni.
Előre is köszi a segítséget!
Új hozzászólás Aktív témák
- Lenovo Legion 5 Pro 16ARX8 - Ryzen 9 7945HX, RTX 4070 140W, 2x16GB DDR5, 1TB SSD, laptop beszámítás
- Precision 5570 27% 15.6" 4K+ IPS érintő i7-12800H RTX A1000 32GB 1TB NVMe ujjlolv IR kam gar
- HP 15s-eq2002sf 15.6" FHD IPS Ryzen 5 5500U 16GB 256GB NVMe magyarított (lézerezett) bill gar
- Lenovo Legion 9 16IRX8 16 i9 13980HX RTX4090 2TB SSD
- ZBook Studio 15 G8 15.6" FHD IPS i9-11950H RTX A2000 32GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- Samsung Galaxy A9 2018 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! nVidia Quadro P4000 8GB GDDR5 videokártya garanciával hibátlan működéssel
- HYNIX 1x4GB DDR3 RAM eladó
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB DDR5 RTX 4070Ti Super GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! HP ZBook Firefly 14 G9 üzleti notebook- i7 1255U 32GB RAM 512GB SSD nVidia T550 4GB Win11
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest