- Intel Arc Battlemage B570/B580
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- AMD Navi Radeon™ RX 5xxx sorozat
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- LG LCD és LED TV-k
- Melyik tápegységet vegyem?
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- NVIDIA GeForce RTX 4060 / 4070 S/Ti/TiS (AD104/103)
- CES 2025: az NVIDIA prezentálta az új GeForce-okat
Új hozzászólás Aktív témák
-
kisspepe
tag
válasz atlasz52 #9730 üzenetére
Tudom, már fent van a Win 7 nem kell frissíteni, csak telepítésnél megadni a Win 7 szériaszámát.
Mint írtam a probléma a memóriával volt. Lett bele véve egy 1600 Mhz-es 8 Gb-os memória, a gép 1066 Mhz-en tudja használni a memóriát. Viszont valamiért az 1600-ast nem tudta leszabályozni 1066 Mhz-re. Legalábbis azzal a memóriával el se indult a gép. Ha betettem mellé az 1333 Mhz-es 2 Gb ramot is, akkor elindult, csak kékhalálozott a rendszer.
-
veterán
-
Jocky
tag
válasz atlasz52 #8529 üzenetére
Szerintem érdemes. Nekem is ez van benne és tökéletesen passzol. Még az előlap is amit leszedsz a dvd íróról! És 7500-ért még egy külső tokot is kapsz az íródhoz ami szintén tökéletesen passzol és működik is rendesen nálam. De 4500-ért láttam csak keretet a HDD helyére.
-
bartimre88
tag
válasz atlasz52 #6782 üzenetére
Remélem nem zavarok senkit ezzel a sok magyarázkodásommal. Elsősorban arra voltam kíváncsi amikor a notidra kérdeztem ré, hogy nem-e esetleg SE1E1E széria. Mert igen, mindenki azt mondja, hogy telepíthető más Vaiokra, viszont ennél a szériánál még nem találkoztam ilyennel. Igaz, hogy csak angol windows volt kipróbálva, de szerintem a magyarral is ugyanez lenne a helyzet.
Üdv., Imre
-
bartimre88
tag
-
bartimre88
tag
válasz atlasz52 #6776 üzenetére
Azt hiszem tisztáznom kell néhány dolgot. Szóval Erdélyben lakom, mondjuk ennek semmi köze ahhoz, hogy milyen nyelven pakolom fel a vindózom, ebből csak azt akartam kihozni, hogy attól mert itt vásároltam a notit, ugyanolyan nemzetközies a win7 rajta mint mindjuk, ha azt németországban teszem. Szóval telepíthető kb 32 nyelven. Amint azt már megtudtam előző hozzászólómtól, ez nem a vindóz ernénye, hanem a sonyé, ugyanis biztosítja a recoveryben a többnyelves telepítést. Szóval, egy olyan home premiumot sehonnan nem tudok letölteni amibe alapból 32 nyelv van, illetve ennyi nyelven telepłíthető. Egy angol win7 HP-val próbálkoztam, de ezt nem fogadta el... Szóval nem értem. Ez amúgy msnd-ről szedett tiszta windows volt...Attól mert magyarral próbálkoznék, még nem változna a helyzet, szerintem. Ezért kérdeztem, hogy ugyan milyen vindózt is kellene letöltenem, hogy a saját serialommal aktiválhassam?
[ Szerkesztve ]
Üdv., Imre
-
-
h1ght3chzor
őstag
válasz atlasz52 #6735 üzenetére
Rendszerből látható, csak beépített windows alkalmazással nem tudod megformázni, particion magic azt hiszem, ezzel mindent meg tudsz csinálni, de rengeteg progi van neten.
Egyébként így látod:http://www29.zippyshare.com/v/41885977/file.html[ Szerkesztve ]
Kérlek tisztelj meg azzal, hogy válaszolsz a privát üzenetre.
-
-
God_ot
tag
válasz atlasz52 #6697 üzenetére
h1ght3chzor:
Vaio care > recovery > create recovery media : 3-4 DVD vagy külső vinyó (javallott a 16GB-os mert semmi másra nem lehet majd használni)
a Vaio kora mindegy, a gyári állapot mindig ugyan az,, viszont:
nem eredeti alkatrészre nem települ fel a rendszer!!! ergó vinyót cserélsz bye bye Szasa...
Rent:
Driver újrainstall
ha nem oldja meg system restore
ha az sem újratelepítés"Egyébként először és utoljára választottam Sony-t. Support miatt."
nade ilyent, kérem szépen :-)atlasz52:
Csinálnál pár screanshotot, please!?!? és telepítés közben semmi hibaüzenet? felment BIOS flash nélkül?
amiről főleg érdekelne a screanshot: rendszerinformáció, Vaio Care, Vaio Control center, stb.
és főleg a hotkelys: Assist, web, vaio, FN gombok ...God_ot
Új hozzászólás Aktív témák
- Intel Arc Battlemage B570/B580
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Automata kávégépek
- AMD Navi Radeon™ RX 5xxx sorozat
- Xbox tulajok OFF topicja
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- LG LCD és LED TV-k
- Tomb Raider IV-VI Remastered - Fókuszban a bossok
- iPhone topik
- Melyik tápegységet vegyem?
- További aktív témák...
- Akció! Dell E5440 laptop (14/i5-G4/4GB/256SSD) - 1 év garancia, 27 % számla
- Dell Precision M4500
- Akció! Dell Latitude E5540 laptop (15,6FHD/I5-G4/4GB/128SSD) - 1 év garancia, 27 % számla
- ASUS Zenbook 14X UM5401QA-L7208W használt garanciás notebook
- ROG Strix G713QE 17.3" FHD IPS Ryzen 5 5600H RTX 3050Ti 16GB 512GB NVMe magyar vbill gar