- Csendességre törekvő mechanikus klaviatúra jött MSI logóval
- Láncba köthető DeepCool ventilátor az ARGB fények kedvelőinek
- Hamarosan birtokba vehető az AYANEO legújabb handheld gépe
- Nyáron jön az Acer oktatási rendszerbe szánt, ChromeOS-t futtató tabletje
- Nagy képátlójú, 4K-s QD-OLED monitor jön az Acertől, ami Calman plecsnit kapott
- Milyen processzort vegyek?
- AMD Catalyst™ driverek topikja
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Egyre több pletykában merül fel az Intel eladása
- Karnyújtásnyira van Kína a HBM2 memóriák gyártásától
- SSD kibeszélő
- Melyik tápegységet vegyem?
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- HP EliteBook / ZBook topik
- Gaming notebook topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
FazekasLaci
aktív tag
válasz csello01 #1808 üzenetére
Az ATI oldalán már régóta fent van... Nálam mindenféle felbontás gond nélkül beállítható, bár én ezt egy mod-dolt driver-rel oldottam meg, egy korábbi posztomban leírtam, hogyan.
Ahhoz, hogy az ATI oldaláról letöltött Catalyst települjön, előbb uninstallálni kell a Vaio-n lévő Catalyst-et, különben semmi nem fog történni.
Sajnos kisebb felbontásoknál homályos lesz a szöveg, az 1920-as a szép, éles felbontás a Vaio-hoz. Azoknak jó csak, akik játszanak és szeretnék kisebb felbontásban futtatni a játékot, mert különben nem bírja a gép (és ugyebár az okos Vista nem ajánlja fel, csak azt a felbontást, ami a driverben alapból elérhető, ezért kell a frissítés). Aki nem játszik, annak nem érdemes buherálnia a videókártyát.
Laci - Ide is írhatsz nekem: fazekas@grasshopper.hu, vagy hívhatsz: 70/429-3200
-
hito
nagyúr
válasz csello01 #1811 üzenetére
Köszönöm, ott már néztem és valamiért ha kiválasztom a TX-750p-t azt írja, hogy ez nem az én modellemhez való alkalmazás. Közben felmentem az eu supportra is és onnan sikerült. Csak az eu-s oldal nagyon mocsok, mert ki tudok ugyan választani egy csoportot (utilitis), igenám de abban 18 driver van és nincs megnevezve csak számozva...tehát az összeset fel kellett telepítenem mire megtalálta És ki gondolta volna, persze hogy az utolsó volt
Én mondjuk úgy vettem a notit, hogy TX750p, a kijelző jobb alsó sarkában viszont az van hogy: TX17LP. Tudja valaki mi a különbség. Bluetooth-om sajna nincs, viszont azon kívül minden.Privátban nincs szakmai kérdés, vélemény, arra a fórum való.
-
-
k.
őstag
válasz csello01 #1620 üzenetére
ÓÓÓÓÓÓÓÓÓ a sok baromállat.
Ez az elődje a vaio FZ!
Egyébként a link helyesen:
Vaio FW31ZJ
A linkelés:
[:L blabla] salala [/L]szóval az eleje a link a másik rész a pedig a név amit át is nevezhetsz.Tehát ha letörlöd az elejét akkor nem lesz jó a link.
-
Veyron
tag
-
Tomi777
csendes tag
válasz csello01 #1460 üzenetére
Már teljesen feladtam Sehol sem lehet kapni, nem akarom felsorolni hogy hány üzletet hívtam fel , hogy hány üzletbe mentem el és sehol sincs, és azt mondják ,hogy nem is lesz. Egyszer megörültem , megláttam a duna pláza-i satrunba egy Z-set erre odajön egy saturnos ember , hogy csak ez az 1 van és ez már le van foglalva.
-
Kicsibika
csendes tag
válasz csello01 #1321 üzenetére
Engem is idegesített, így utánnajártam, kérdezősködtem, hogy lehet megcsinálni úgy, hogy ne kelljen újra telepíteni a gépet. Hát a morzsákat összerakva végül kijött, sehogy; szal fogtam újrahúztam, szét osztottam: 70Gb a Vistának(egye meg), a többi az egyéb meghajtónak
A Vistás partícióról a következőket mondák:
1Nem lehet jól megcsináli, úgy mint én csináltam(70Gb kiosztás a Vistának), mert a Vista használja a diszket + lapozó, kimittudja, végül megkapod, hogy csak 230 lehet a szétosztás.(Nekem ez nem volt elég)
2Még olyat is mondtak, hogy nem rendesen partícionál, csak virtuálisan, és az a másik partíció csak imitálja, hogy ő egy partíció... -
-
Bocsek
aktív tag
válasz csello01 #1321 üzenetére
Én az FW21e-n a 320-at Vistával partícionáltam. Nyugodtan vágj bele, még csak nem is kell újratelepíteni. Vezérlőpult->Felügyeleti eszközök->Számítógép-kezelés->Tárolás->Lemezkezelés A partíción jobbegérgomb, majd Kötet zsugorítása. Itt meg kell adnod hogy mennyit vegyen el, majd az új szabad területet még tovább tudod partícionálni, majd formázás, és használható is. Igaz nekem át kellett utána rendeznem a meghajtó-betűjeleket, mert a "sor" végére került a két partíció, de most a c;d;e a merevlemez, f az optikai meghajtó, y;z a két memóriakártya-olvasó.
-
FazekasLaci
aktív tag
válasz csello01 #1285 üzenetére
Köszi
Már minden OK. Volt ott egy opció, ki volt pipálva a DSL-tárcsázás mint default connection.
Ezt kivettem, hogy ne legyen alapértelmezett és azóta nem tárcsáz automatikusan Így már nem zavaró, ha olyan helyen vagyok, ahol wifi vanKöszi
Laci
Laci - Ide is írhatsz nekem: fazekas@grasshopper.hu, vagy hívhatsz: 70/429-3200
-
-zoole-
csendes tag
válasz csello01 #1279 üzenetére
Ellenőrzés alatt a kiírt lemezek visszaellenőrzését érted? Mert akkor szerintem nem sok az a becsült idő... Csak megírni egy 4x-es DL lemezt kb 40 perc, plussz visszaellenőrizni... Tehát ennek a sok percnek a nagy része a dvd égetésre megy el, illetve ellenőrzésére, hogy minden stimmel-e. Illetve a jósolt idő gondolom lényegesen csökkenhet pl gyorsabb lemezírás esetén
-
benczeb
aktív tag
válasz csello01 #1260 üzenetére
Szia Csello01,
Par hete én egy E-t akartam venni, azonban mostanra tisztán látom a Z előnyeit. Úgy látom, még csak 1 napja teszteled, de írj róla pár sort pls. Mennyit bír akkumulátorról? Nyílván egy multimédia-erőművet nem a térdén használ az ember, azonban nálam ezen felhasználási mód is felmerül majd. Esetleg egy Vista Experience index értéket kaphatnánk?
Köszönöm,
b -
Bocsek
aktív tag
-
Bocsek
aktív tag
válasz csello01 #1191 üzenetére
Nekem is teljes fényerővel indul. Úgy gondolom hogy ez csak szoftveresen állítható, és amíg nem tölt be a windows-sal az ezt kezelő progi, addig nekem pl nem is jelenik meg az OSD (a hangnál sem ilyenkor), és úgy vettem észre hogy olyankor nem is állítható annyi lépésben mint alapból mikor fut a /valamelyik/ progi.
[ Szerkesztve ]
-
k.
őstag
válasz csello01 #1100 üzenetére
Igen lehet ram hiba.Az nem olyan nagy gond.
Az én vaiom is kinában készült és tudomásom szerint nagyon kevés modell készül japánban.Multkor ualmamban végignéztem egy japán nyelvű videót a hogy készülnek a sony vaiokról.A japán sony gyárat mutatták és CSAK TZ szériás gép készült ott.[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
- Nők, nőügyek (18+)
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- PlayStation 5
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Milyen processzort vegyek?
- Asszociációs játék. :)
- Allegro vélemények - tapasztalatok
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- AMD Catalyst™ driverek topikja
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- További aktív témák...
- HP EliteBook AMD Ryzen 6-magos fémházas laptop 16/512
- Lenovo IdeaPad 1 15AMN7 - 15,6"FHD - Ryzen 5 7520U - 8GB - 256GB SSD - Win11 - 1+ év garancia
- Lenovo ThinkPad X1 Carbon 6th gen., I7-8650U, 16GB RAM, 256GB, FHD IPS, 2 év garancia, számla!
- Zenbook Pro 17 27% 17.3" FHD IPS Ryzen 7 6800H 16GB 512GB NVMe ujjlolv gar
- Latitude 5440 27% 14" FHD IPS i7-1365U 16GB 512GB NVMe magyar vbill ujjlolv IR kam gar
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest