Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• i are robot

senior tag

Sziasztok!

Ezzel a géppel kapcsolatban lenne pár kérdésem:
    http://laptop.hu/termek/sony-vaio-vpcf13m1eh-grey-w7

Nem vagyok túlságosan képben, egyrészt milyen a Sony mint laptop márka, jó-e a szervíz/support, ilyesmik? Nyomkodtam már egy _hülyeazértnemvagyok_ üzletben, és elég megnyerő, a billentyűzete nem hajlik, nem úgy mint sok más nem is olcsó gépnek, de nem tudom pl ez az ezüst/szürke festés mennyire kopik, 1 év múlva is így fog-e kinézni?

Ennek a nagyobb típusnak milyen a kijelzője, betekintés (mondjuk ezt láttam, de csak valami demo ment, szóval az sem az igazi), színtér meg hasonlók, jobb mint az átlag, a felbontást leszámítva, mert azt tudom hogy jó. Mondjuk egy HP Envy17-hez viszonyítva érdekelne, arról azt mondják az okosok, hogy az egyik legjobb a picaon.

A másik meg, hogy ezekben a nagyobb gépekbe van hely második hd-nek, vagy csak a dvd író kiszedésével és adapterrel lehet betenni? Előbb-utóbb jó lenne bele egy SSD, és nem ártana ha nem kéne hozzá barkácsolni, meg azt se tudom hogy ezt én is betehetem, vagy gariidő alatt csak a szervíz nyúlhat bármilyen csavarhoz? A 2 éves garit egyébként lehet még hosszabbítani mint más gyártóknál, vagy Sonyéknál ennyi, 2 év, és ne akarjak többet? Ja, és a gari az csak a vásárlás országára vonatkozik, vagy világ? Előre is köszönöm a válaszokat! :R

szerk.: Ja, sügér vagyok, most olvasom itt a linken, hogy lehet garit kiterjeszteni, úgyhogy ez tárgytalan. :B

Új hozzászólás Aktív témák