Hirdetés
- Fogyókúrával kínálnak több tányért a Toshiba új merevlemezei
- Kicsit visszafogottabban nyávog az Intel Wildcat Lake
- Gyorsabb processzort igen, memóriát alig kapott a Xiaomi új HD tévéokosítója
- Állandó tisztaság a be quiet! Dark Sweeper tápegységgel
- Hivatalosan is elkezd védekezni az Intel csodafegyvere ellen az új Geekbench
- Mégsem lettek annyira pénztárcabarátok az új Intel CPU-k
- Vezeték nélküli fejhallgatók
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Házimozi belépő szinten
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Gamepad
- OLED TV topic
- Természetfeletti erő? Acer Nitro V 16 AI notebook Gorgon Pointtal
- Akciókamerák
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
Új hozzászólás Aktív témák
-
Tuhacsew
csendes tag
Hello!
Én is nézegettem a Sony-kat FS-eket illetve konkrétan még a Sony Vaio VGN-A317M-et. Az utóbbi 17''-os képernyővel meg X600/128MB-al ennyi pénzért nem tűnik rossz vételnek.
Az FS széria nem 6200-al hanem mondjuk 6600-al lenne szerelve már egy olyan előtt ülnék
A másik nagy kérdés a szerviz meg a garancia. Elvileg szervizelik itthon is mondjuk erről hallottam olyat is hogy nem. A garancia meg csak 1 év pedig egy ilyen gépre már elvárná az ember a min. 2-öt. Lehet hozzá venni még 1 vagy 2 évet de elég borsos áron sajnos (főleg ha utána viheted az Osztrákokhoz javíttatni de ez nem biztos). Meg valahol elhangzott még az is hogyha nem a hozzá kapott oprendszert rakod fel hanem elkezdesz variálni akkor nem nagyon hajlandó magát frissíteni a support-ról. Ár tekintetében nagyon megéri kimenni az Osztrákokhoz Bővebben: link itt érdemes előtte körülnézni olyan mint a mi Depo-nk.
Valaki meg tudná erősíteni vagy cáfolni az általam hallottakat az jó lenne.
Elvileg valamikorra ígértek FS szériát 6600-al ezt egy német fórumon olvastam de hogy mi igaz belőle passz.
Új hozzászólás Aktív témák
- Mégsem lettek annyira pénztárcabarátok az új Intel CPU-k
- Vezeték nélküli fejhallgatók
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Eredeti játékok OFF topik
- Házimozi belépő szinten
- Tesla topik
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- Okos otthon - Home Assistant, openHAB és más nyílt rendszerek
- További aktív témák...
- Lenovo T15 G2 i7-1185G7 16Gb ram, 512Gb NVMe, 15,6", számla, 1 év garancia
- Dell Latitude 5501,15.6" FHD,i5-9400H,16GB DDR4,512GB NVMe SSD,WIN11,LTE KÁRTYA,ÚJ AKKU
- ThinkPad P53 15.6" FHD IPS i7-9850H T1000 16GB 512GB NVMe magyar vbill ujjolv IR kam gar
- BOMBA ÁRrR! Lenovo ThinkPad T14 Gen 4 Ryzen 5 PRO 7540U 14" FHD+ 32GB 1TB Lenovo gar: 2028.01.07!
- HP EliteBook 640 G9 - i5-1235U 16GB 1000GB 1 év garancia
- Honor Pad X9a 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple Watch Space Black rozsdamentes acél szíj
- AKCIÓ! Intel Core i9 12900KF 16 mag 24 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- NVME, M2 NGFF, 2,5" SATA SSD-k vegyes OEM márkák és prémium típusok, sok újszerű. 128GB-1TB
- Apple iPhone 12 Pro Max/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / Akku:85%
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
A másik nagy kérdés a szerviz meg a garancia. Elvileg szervizelik itthon is mondjuk erről hallottam olyat is hogy nem. A garancia meg csak 1 év pedig egy ilyen gépre már elvárná az ember a min. 2-öt. Lehet hozzá venni még 1 vagy 2 évet de elég borsos áron sajnos (főleg ha utána viheted az Osztrákokhoz javíttatni de ez nem biztos). Meg valahol elhangzott még az is hogyha nem a hozzá kapott oprendszert rakod fel hanem elkezdesz variálni akkor nem nagyon hajlandó magát frissíteni a support-ról. Ár tekintetében nagyon megéri kimenni az Osztrákokhoz