Hirdetés
- Lassan állítjuk a fát, és a hardverek is be vannak csomagolva
- Klasszikus kínai festmények ihlették a Colorful legfrissebb memóriáinak külsejét
- Ultrakompakt Key E SSD-vel jelentkezett a Silicon Power
- Mesterséges intelligenciára kihegyezett mini PC jött az ASUS műhelyéből
- ASUS blog: ExpertBook P5 notebook, a munkagép
- Apple notebookok
- Milyen monitort vegyek?
- Házimozi belépő szinten
- SSD kibeszélő
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- NVIDIA GeForce RTX 4060 / 4070 S/Ti/TiS (AD104/103)
- Milyen TV-t vegyek?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Mikrokontrollerek Arduino környezetben (programozás, építés, tippek)
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
-
PROHARDVER!
A Sony 2010. május 11-én bejelentette a MILC (tükörnélküli cserélhető lencsés) fényképezőgépcsaládjának első két tagját, a NEX-3, és NEX-5 gépeket, APS-C méretű szenzorral. A piaci várakozásnak megfelelően az APS-C vázak rövid, de gyors evolúciója után 2013.október 13-án megjelent az első full frame méretű érzékelővel szerelt Sony MILC ILCE-A7 néven. Az összefoglaló a rendszert átlátni próbál segítséget nyújtani.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Spuri2000
senior tag
Használt már valaki itt focal reducert?
Mik a tapasztalatok? -
Spuri2000
senior tag
A decenterességet a sarkok összehasonlításával tudod ellenőrizni. Gép beállít-->egyik sarokba beállítasz egy egyenes tornyot vagy valami mást és csinálsz egy képet. - -->ugyanazzal a beállítással átmozgatod a tornyot a másik sarokba és megint készítesz egy képet... és így tovább. A legvégén összehasonlítgatod a tornyokat.
-
Spuri2000
senior tag
válasz hodostamas #23207 üzenetére
Gondolkodok rajta én is de még nem vettem meg. Ha közben lesz tapasztalatod akkor azt szívesen olvasnám.
-
Spuri2000
senior tag
A Sony A6000 beépített vaku szinkronja 1/160. Ha veszek egy külső vakut akkor lentebb tudok menni?
Van amit tudnátok ajánlani? -
Spuri2000
senior tag
válasz dangerzone #22849 üzenetére
Nekem Hama Syscase 140 van, abba belefér a Dual kit + egy 50-es fix is.
-
Spuri2000
senior tag
válasz Bogyó bá' #22650 üzenetére
A madár faágon felejtős 70-200 alatt, még ez sem elég hozzá.
Legutóbb mikor mentem a kocsival volt kb. 4-5 lehetőségem hogy 1-2 ragadozómadarat lőjjek, de sajna mikor meglátták hogy kiszállok a kocsiból és elindulok feléjük mind elrepült, pedig nem álltam meg közel és sajnos még a 200-zal is közelebb kellett volna mennem. El is kezdtem nézelődni 150-600 körül ha hirtelen elkapna az ideg.
-
Spuri2000
senior tag
Sony A6000-hez milyen külső vaku ajánlott ami gyors vaku szinkront tudja. Mi lehet a leggyorsabb amit tud külső vakuval?
-
Spuri2000
senior tag
Egy jó táska engem is érdekelne, ami nem nagy, könnyű használni, elég egy gépnek és 3-4 objektívnek (nagy tele nincs) és egy kis állvány is felfogatható rá.
-
Spuri2000
senior tag
Tudtok ajánlani egy könnyű, kicsi, jó és olcsó állványt amit túrázásnál magammal tudok vinni?
-
Spuri2000
senior tag
Nincs véletlen valakinek egy 15-20 %-os fölös kuponja?
-
Spuri2000
senior tag
Sziasztok
Van valami trükk hogy WiFi-n keresztül tudjam a képeket feltölteni a számítógépre (Windows).
Mikor megvettem működött, bár nagyon lassú volt az áttöltés, de most már bármit állítok nem akar a géphez kapcsolódni. A tűzfalakat már letiltottam ahol csak tudtam, a wifi beállítást újra elvégetem, a kódot ismét beírtam, de semmi. -
Spuri2000
senior tag
Mekkora kedvezmény lesz?
-
Spuri2000
senior tag
Alpha 6000-re hogy tudok applikációkat telepíteni. Egyenlőre mindig visszadob, hogy állítsam ba az időzónát, de bárhova állítom nem fogadja el. Próbáltam a neten is, de ott meg már korábbról a Magyarországra vagyok bereggelve, így ott meg azért dob ki mert nálunk nem elérhető ez a szolgáltatás.
Mi lehet a megoldás? -
Spuri2000
senior tag
Mintha a sima A7-nél olvastam volna hogy a nagyonbb obikkal már kicsit ropog a váz ha a géppel emelés fel.
-
Spuri2000
senior tag
Valaki nem vett az emagnál Sel-50F18 OSS objektívet de meggondolta magát mert akkor szívesen átvenném.
-
Spuri2000
senior tag
Na meglett az A6000 Dual kittel.
Már most látom hogy ez egy drága hobbi lesz. 😎 -
Spuri2000
senior tag
Portré fotózáshoz tudnátok ajánlani egy viszonylag olcsó de jó objektívet A6000-hez?
-
Spuri2000
senior tag
Ezek elég méretesek és nehéznek látszanak. Nincs könnyebb, kisebb amit hosszabb távon is lehet hordani?
-
Spuri2000
senior tag
Ezek elég méretesek és nehéznek látszanak. Nincs könnyebb, kisebb?
-
Spuri2000
senior tag
Ha mentek kirándulni hogy viszitek a gépet magatokkal?
Így kistáska nagy táska kinek mi vált be?
Mi az ami még kényelmes és biztonságos?
Erdőjárás csoportos kirándulás állatkert satöbbi... -
Spuri2000
senior tag
Kocafotósként amit könnyen zsebre tudok vágni ajánljátok a Sony A5100-et. Nem akarok profi fotós lenni, inkább azt szeretném, hogy ha csinálok egy képet lehetőleg a legkevesebb manuális beállítással, akkor a kapott eredmény jobb legyen mint a telefonok vagy a kicsi (olcsó) kompakt gépek esetében.
-
Spuri2000
senior tag
Sziasztok
Akcióban van most Sony A5100 Dupla kit az emagnál 200k.
Nem akarok profi fotós lenni inkább egy gépet keresek a kompakt és a tükör között ami lehetőleg kicsi.
Érdemes most a fent említett akcióban megvenni a masinát.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Nikon AF-S 50mm 1.8 G Nikon SB700 vaku 50 sb-700 Dobozosak Újszerűek
- Tamron SP 70-200mm f/2.8 Di VC USD G2 objektív ( Nikon ) -Újszerű-
- FEELWORLD WPC215 Hordozható rendezői monitor 1000nit fényerővel + SmallRig VB212 V mount akku.
- Tamron SP 70-200mm f/2.8 Di VC USD G2 objektív ( Nikon )
- Canon EOS 400D DSLR fényképezőgép
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest