Hirdetés
-
PROHARDVER!
A Sony 2010. május 11-én bejelentette a MILC (tükörnélküli cserélhető lencsés) fényképezőgépcsaládjának első két tagját, a NEX-3, és NEX-5 gépeket, APS-C méretű szenzorral. A piaci várakozásnak megfelelően az APS-C vázak rövid, de gyors evolúciója után 2013.október 13-án megjelent az első full frame méretű érzékelővel szerelt Sony MILC ILCE-A7 néven. Az összefoglaló a rendszert átlátni próbál segítséget nyújtani.
Új hozzászólás Aktív témák
-
zolikaDB
veterán
Sziasztok!
Tanacsot kerni jottem ide (is). Keresem az utam, es a MILC iranyaba kanyarodnek.
Nezegetem a vazakat, obikat.
Eddig Pana GX7-8-800-asokat es Olympus Peneket tanulmanyoztam.
De latom, h a piacon jo aron mennek a hasznalt A6xxx vázak is, konkretan az A6000 keltette fel az erdeklodesem, egyelore kitobival.
Fontos lenne a gyors es pontos fokusz (viszonylag), valamint ertekelheto fullHD video. Hobbira, otthon, csaladi esemenyeket es neha mozgo (!) temat, gyerekeket fotoznek.
Obikra nem fogom elkolteni a vagyonom, tehat egy alap zoom objektiv es egy fenyeros fix lesz az alap repertoarom resze. Utana meglatjuk.
Foglalkozhatok egy A6000-essel, ha ilyenek a prioritasaim?
Milyen a kitobi?
Milyen az A6000 fokuszrendszere a gyakorlatban?
Milyen fix fenyeros obik vannak a piacon kedvezo aron, amivel megy az autofokusz?
Vagy a fenti opciokkal menjek M4/3 es Pana/Oly vonalra?
Koszonom!
Új hozzászólás Aktív témák
- Canon RF 200-800mm f/6.3-9 IS USM teleobjektív -Újszerű-
- Canon EOS M100 + 15-45mm + 22mm + Samyang 14mm + tartozékok
- Sigma 150-600mm objektív + 1.4x Telekonverter TC-1401 Kit ( Canon ) -Újszerű-
- Eladó Samsung NX300 újszerű állapotban
- Új kompozit AV RCA kábel kamerákhoz, konzolokhoz, videókamerákhoz Mini DIN + csak 295 forint házhoz!
- Prémium PC házak akár 20-40% kedvezménnyel eladók garanciával, számlával!
- Billentyűzet magyarosítás magyarítás lézerrel is! 10-15ezer közötti áron! Óriási betűkészeletünk van
- Eredeti Lenovo USB-C 65W töltő
- 3db Dell PowerEdge R730XD és 3db Netapp RS-1401 NAS
- LG 77B3 - 77" OLED - 4K 120Hz & 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - 700 Nits
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest