-
PROHARDVER!
Mielőtt kérdeznél valamit olvasd el az alábbi Téma összefoglalót!
Új hozzászólás Aktív témák
-
baphomet
senior tag
válasz hroberto #9420 üzenetére
Hátha, hasonló a menüszerkezet a te tv-den is. W8-on így kell:
[Beállítások] - [Rendszerbeállítások] → [Információs sáv]
Elérhető beállítások:
[Rejtett]
Az aktuálisan megtekintett televíziócsatornáról, a műsorról és a külső bemenetről szóló információkat elrejti, amikor vált a csatornák/műsorok/bemenetek között.
[Kis méretű]
Az aktuálisan megtekintett televíziócsatornáról, a műsorról és a külső bemenetről szóló információk kis részét mutatja meg, amikor vált a csatornák/műsorok/bemenetek között.
[Nagy méretű]
Az aktuálisan megtekintett televíziócsatornáról, a műsorról és a külső bemenetről szóló információkat teljes egészében megjeleníti, amikor vált a csatornák/műsorok/bemenetek között (az analóg műsorok kivételével).Bár ezt természetesen nem egészen 1 perc alatt lehet megtalálni a TV e-manualjában, használd bátran nem harap!
-
trec12
addikt
válasz hroberto #9373 üzenetére
Én Samuról váltottal 8-as szériára. Képminőség nálam: Sony-Samsung 1:0. (megjegyzem hasonló tudású/paraméterű készülékekről van szó). Egy Samu sem rossz, semmi esetre sem lehet leszólni de a Sony képét én jobbnak találom mint ahogyan a többség is.... Ha képminőség fontos, akkor szerintem Sony. Amit kérdeztél, 1 Terrás külső vinyón megy az mkv, csatornalista oda-vissza másola USB-n, szerkesztése PC-n megoldott (legalábbis amelyiket én vettem az ezeket tudja)
[ Szerkesztve ]
-
Dealer95
őstag
válasz hroberto #9373 üzenetére
W905:
-1TB-os HDD-t viszi simán (partíciókat is kezeli!)
-mkv-t viszi (3D, 1080p stb.), 5.1-es hangot is felismer, hangsávok között lehet váltani, feliratokat is kezeli(.srt) ékezettel együtt, illetve a feliratok között is lehet váltani, ha több van.
-Serviio-n keresztül látja a gépet, onnan is mennek a filmek, így még a HDD-t sem kell cipelni mindig.
-képminőség: szebbet még nem láttam LCD-ből mondjuk W905-ből újonnan csak az 55"-os van már az egyik Sony Centerben 400-ért.Milyen árban és mekkora képátlójút keresel?
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest