- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- OLED TV topic
- Milyen processzort vegyek?
- Samsung Galaxy Tab S10 Ultra - más dimenzió
- TCL LCD és LED TV-k
- Samsung LCD és LED TV-k
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- LG LCD és LED TV-k
- Azonnali fotós kérdések órája
-
PROHARDVER!
Mielőtt kérdeznél valamit olvasd el az alábbi Téma összefoglalót!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Janaboy
veterán
válasz sesshou #16396 üzenetére
Legjobb tudasom szerint ez nem a dlna szerver hibaja, sokkal inkabb a tv medialejatszojae..mivel Sony filmiparban jelen van, ne varj nagy csodat..viszont az androidos tv talan tobb lehetoseget biztosit, esetleg mplayer, vlc?
Egy kulso mp eszkoz sokkal jobb valasztas...Janaboy
-
-
Tobaja
tag
válasz sesshou #16381 üzenetére
Milyen tapasztalatod van a netezéssel, smart tv funkciókkal? Hogyan kezeli a média formátumokat, és dlna-t?
Olvastam, hogy ezek az új Sony TV, már nem akarják lejátszani az régi Dvix-es , AVI fájlokat, és még gond van egy két formátumnál is. Nálad?Motorola Defy - Sony Xperia SP - Sony Xperia Z5 Compact- Honor 8-Huawei P30
-
nightshadow
veterán
válasz sesshou #16288 üzenetére
Igen, ez kicsit zavaró mert a frissitési frekvenciát így adják: Motionflow XR 200 Hz, de a tévében nincsen Motioflow menü. Ugyanez van a tavalyi W6-nál is, az is Motionflow XR 200 Hz-es volt, de abba sincsen Motionflow menü. Csak W755-től van, ez a tavalyi W705B utóda.
[ Szerkesztve ]
-
tylerddd
veterán
válasz sesshou #16252 üzenetére
Nálam a Seviio beválni látszik, engem a Plex szívatott folyamatosan. Nem frissítette a mappát, hiába volt a 15 perces intervallum beállítva, kifagyott a film rögtön az elején. Igaz, én media playerrel használom, de mindjárt ránézek tévén is.
Csak egészség legyen, meg térerő!
Új hozzászólás Aktív témák
- APPLE Airpods PRO 2 , Airpods 4 Airpods 2 Iphone 13 14 15 Bontatlan Új DEÁK TÉRNÉL AZONNAL Átvehető
- Rode Wireless Go 2
- Logitech H390 vezetékes fejhallgató /// Újszerű // Számla + Garancia
- HyperX Cloud Stinger 2 core gamer fejhallgató // Új // Számla + Garancia
- Pioneer HDJ-X5 DJ fejhallgató // Újszerű // Számla + Garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest