- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Melyik tápegységet vegyem?
- 16 GB RAM 2025-ben? 🤨 – Ma már tényleg kevés lehet!
- Memóriakártya topic
- Milyen TV-t vegyek?
- Androidos fejegységek
- Milyen monitort vegyek?
- OLED monitor topic
- Vezetékes FEJhallgatók
- Ez lenne a népkártya? Teszten a GeForce RTX 5060 Ti 16 GB
-
PROHARDVER!
Mielőtt kérdeznél valamit olvasd el az alábbi Téma összefoglalót!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Joshi
titán
válasz
samsung88521 #43264 üzenetére
A szervizmenüt kikapcsolt készüléknél kell bekapcsolni az általam adott gomb kombinációval. De egymás után a leírt sorrendben nem kapkodva de nem is túl lassan. Tehát info + 5 + hangerő fel + bekaocsológomb.
A Sonyknál a HDMI 2 és 3 bemenetek a teljes értékűek. A hangátvitelnél bekeverhet a CEC és ARC funkció, nekem ezek ki vannak kapcsolva és nincs semmi gond. Habár a tévé hangszóróját én nem használom, mert van külön hangfalam ami a PC-re van kötve.
-
blakey
titán
válasz
Illetve egyszerre kell megnyomni, úgy, hogy a tv már be van kapcsolva?
Sorba kell megnyomni a gombokat és kikapcsolt (készenléti) állapotban, ha jól rémlik, legalábbis régen így volt. -
Chris82
senior tag
válasz
Valószínűleg HDMI kábel probléma.....
-
a2d2
addikt
válasz
Üdv a klubban!
Elvileg kábel gond, de én már kezdek kételkedni mert nekem a DVD felbontásnál is eljátszotta a villogást pár napja.
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Melyik tápegységet vegyem?
- Steam, GOG, Epic Store, Humble Store, Xbox PC Game Pass, Origin Access, uPlay+, Apple Arcade felhasználók barátságos izgulós topikja
- sziku69: Szólánc.
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Világ Ninjái és Kódfejtői, egyesüljetek!
- Lenry: Melléképületblog - 4. rész - Kocsibeálló
- Star Trek Online -=MMORPG=-
- Tőzsde és gazdaság
- További aktív témák...
- Csere-Beszámítás! Számítógép játékra! R5 3600 / RX 570 8GB / 16GB DDR4 / 500GB SSD + 1TB HDD
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RTX 4060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! Gigabyte H510M i3 10105F 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700 8GB Rampage SHIVA Zalman 600W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3050 6GB GAMER PC termékbeszámítással
- Azonnali készpénzes INTEL CPU AMD VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest