- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- CES 2025: az NVIDIA prezentálta az új GeForce-okat
- Vezetékes FEJhallgatók
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- DUNE médialejátszók topicja
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Milyen videókártyát?
- AI a játékokban és azon túl
-
PROHARDVER!
Mielőtt kérdeznél valamit olvasd el az alábbi Téma összefoglalót!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Piftuka
veterán
válasz Alex91 #37800 üzenetére
Készíthetek arról is, bár sok kedvem nincsen hozzá. Éppen elég időmet elvette, míg ezeket lefotózgattam.
Értelme pedig nem lenne. Egyrészt az egy dolog, hogy az ide feltöltött fotókat a saját monitorán ki milyen minőségben és milyennek látja.
Másrészt Te nyilvánvalóan eltántoríthatatlan vagy a meggyőződésedben. Én pedig nem akarok bizonyítani semmit.
Te kinek akarsz bizonyítani, és mit? Hogy szerinted én nem a neked tetsző beállításokkal használom a saját tévémet? Ugyan már!Én meglehetősen magabiztosan el tudom dönteni, hogy amit látok a tévén, az mennyire van "köszönőviszonyban" a valósággal. Az árnyék részletességet leszámítva nagyon.
Azért ne tessék feledni, hogy színek vesznek körbe bennünket mindenütt!
Az én beállításaimmal ezek a színek nagyon, nagyon nagy mértékben a valóságot idézik. Igen, még a bőr színe is.
Ezer olyan tájat, tárgyat, reklámot, logót, ruhát, stb. látok, amelyet a valóságban is ismerek jól, vagy akár éppen itt van a szobámban a tévé mellett. Elég könnyű "összemérni" a hasonlóságot, vagy a különbözőséget.Szóval maradjunk annyiban, ha kérhetem, hogy nem kell engem, sem mást győzködni. Mindenki azt hisz, amit akar, mindenki úgy használja a tévéjét, ahogyan akarja. Én is így teszek.
"Aquila non captat muscas."
Új hozzászólás Aktív témák
- Xbox Series X|S
- Építő/felújító topik
- Anya, tudsz segíteni a matekban?....Nem érek rá kisfiam, majd segít a ChatGPT...
- Milyen légkondit a lakásba?
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Milyen routert?
- Milyen okostelefont vegyek?
- Jövedelem
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Revolut
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest