Új hozzászólás Aktív témák

• vlevi

nagyúr

válasz blakey #39294 üzenetére

MegaTroll ON :
    Jézusmária, milyen lehetett a MM, hogy így lelkendeztek a nyugány frissítéstől?
    ;]
    MegaTroll OFF :

Viccet félretéve, hiába ez már a nemtudom hanyadik verziója az Android TV-nek, de akkor is olyan félkész, átgondolatlan érzésem van tőle. Funkcionalitás is hiányzik belőle bőven (legalábbis nekem, az XE85-ön a rendes PIP), és ami van, az is mindenütt máshogy néz ki. pl. az Infó gomb, ahány helyen vagyok, annyiféle más dolgot mutat. Amikor a kedvenc csatornát nézem, akkor pl. az infó gomb által megjelenített adatok a kedvenc csatornainfő fölé kerül kiírásra. Vagy a lejátszó. Másik alkalmazás játssza le a HDD-re felvett anyagot, és más a NAS-on lévő filmeket. Miért? Netflixre persze van dedikált gomb.

"Súgó/Jeldiagnosztika"
    Ezt viszont én is megköszönöm, mert eszembe nem jutott volna egy TV-n a súgót böngészni. Gondoltam nincs ott semmi értelmes. Most látom, hogy nagyon is van.
    Ez a jelszint dolog érdekes. Előző TV-mhez képest sokkal jobban fogja a jelet. Ez mondjuk jó. A régivel a UPC HD adásainál rendszeres volt a kockásodás, mert az valahogy csak 60% körülire írta a jelszintet. Ez meg, bőven 90 fölött. Pedig a ugyanaz a helye, mint volt, ugyanaz a kábel. Biztos, hogy a 7 éves Samu tuner még annyira nem állt a helyzet magaslatán, digitális vétel terén.

[ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák