Hirdetés
-
PROHARDVER!
Mielőtt kérdeznél valamit olvasd el az alábbi Téma összefoglalót!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Tegla80
addikt
válasz
DriftD1GP
üzenetére
Nah akkor az elso megerzesem volt a nyero,de ne aggodj mert annyira nem xar meg az a hdd.Nekem van olyan ami mar piros ledesre is nyomta a tv-t.(amit nem is csodalok mert az mar tenyleg kuka,de azert raprobaltam,h latja e esetleg.
)Kornel
Sztem az nem kivitelezheto,de letezik olyan router ami megoldja ezt es azt a tv-vel meg elered.....asszem az asus-ok kozul van olyan ami gyari fw-el is tud ilyet igy mokolnod sem kell cfw-t rajuk,mint pl tp-link eseten.(ezen reszet csak olvasom a topikoknak ha epp bele futok igy nagy tudasom nincs benne igy csak megemlitettem,h merre indulj el esetleg.)
Új hozzászólás Aktív témák
- iPhone topik
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- World of Tanks - MMO
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Autós kamerák
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Motorola G86 - majdnem Edge
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- További aktív témák...
- Telefon Felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- CTO Bontott 0perces TÜZES EZÜST MacBook Air 13.6" M4 10C/1G 16GB 512GB Gar.: 1 év APPLE világgar
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H610M i3 12100F 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700 8GB Zalman Z1 PLUS ADATA 600W
- Update 01.05. - Bomba árak 2026-ban is! Üzleti - Consumer laptopok DELL FUJITSU HP LENOVO
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG Crosshair VIII Extreme alaplap garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
)