- CES 2025: A Zenbook és Vivobook notebookszériákról sem feledkezett meg az ASUS
- CES 2025: Feltekeri kijelzőjét a Lenovo ThinkBookja
- CES 2025: Már az idegenek is 4K-s, 240 Hz-es QD-OLED monitorral nyomulnak
- CES 2025: Kevesebb só is elég
- CES 2025: 750 Hz-es gaming monitorral hívta fel magára a figyelmet a Koorui
- Plazma TV topic
- OLED TV topic
- CES 2025: az NVIDIA prezentálta az új GeForce-okat
- Windows titkosítás, Bitlocker
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- Melyik tápegységet vegyem?
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- 40xx > 50xx ki megy, ki marad, és miért
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
-
PROHARDVER!
Mielőtt kérdeznél valamit olvasd el az alábbi Téma összefoglalót!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Mate
nagyúr
2015-ös android tv-k 7.0-ás frissítéséről van hír? Ha jól rémlik azt mondták, hogy ősszel jelentik be pontosan mikor jön, de azóta sincs hír róla.
-
Mate
nagyúr
Lesz elvileg youtube frissítés, ami egész pofás kinézetet kapott.
Illetve közölte a sony a frissítési ütemtervet. Ősszel folytatják majd a 7.0 frissítését a maradék készülékekre.
-
Mate
nagyúr
Múlthéten, szerdán írtam Sonynak, hogy gond van a tv-vel. 1 órán belül jött a válasz, hogy keressem a szervízt. Írtam hát a szervíznek. 30 percen belül jött a válasz, hogy küldjem a számlát és keresni fog a szerelő. Jött is a telefon, hogy másnap jön. Végül volt egy kis kavarodás, de m kijött és megcsinálta. Pirospont jár sonynak és a szervíznek is
-
Mate
nagyúr
Úgy döntöttem, hogy szervizeltetem a tv-t. Nem várok tovább.
Melyik szerviz ajánlott Budapesten?
3 van. Hireltech, Camcorder, RMD-Electronic. Camcorder utcakép alapján kiesett. Nem tűnnek komoly szerviznek...
-
Mate
nagyúr
Szerintetek érdemes még várni egy 6.0-ával téglásított tv-vel a csodára, hogy távolról megoldják a problémát?
Vagy hívjam a szervizt és javíttassam? -
Mate
nagyúr
Rengeteget rendeltem már emagtól és edigitaltól is.
Emag eddig mindig normális volt. Garancia zökkenőmentes. Futár jött, vitte a csomagot, 3 nap múlva ott volt egy új vagy megjavított cucc.
Edigital most is hozott egy törött terméket, rossz napon. 10 napja írtam nekik, még nem válaszoltak. Korábban volt rendelésem, amit elcsesztek, írtam nekik és 2 hónap múlva reagáltak, hogy bizonyára már megoldódott...
Garanciális ügyintézés velük 4 hét volt.Euronics-al csak bolti tapasztalatom van. Neten még nem rendeltem tőlük.
-
Mate
nagyúr
-
Mate
nagyúr
válasz PrinceHerceg #29319 üzenetére
"Először baromi nagynak tűnt, szokatlan volt. 55-öst nem akartam, túl nagynak gondoltam. Most már simán lecserélném egy 55-ös darabra."
-
Mate
nagyúr
A saját 50w808c-m mellé, tesómhoz is került egy sony tv. 43W756C. 170k-ért nem volt annyira jó vétel, mint az enyém 1 éve, de szerintem még így is megérte
-
Mate
nagyúr
válasz DirtyFREE #28905 üzenetére
Nem tudom hogy kapcsolódik a topikhoz, de ha már itt vagyok megválaszolom.
UPC mediacard kábeles UPC-nél van ha jól tudom. Azt nem fogod tudni kivinni.
UPC directnél is van kártya, csak más néven. Ahhoz pedig nyilvánvalóan kell műholdvétel, hogy tud használni.
[ Szerkesztve ]
-
Mate
nagyúr
150-170K körül Androidos sony tv, 43-50 közötti mérettel mi jöhet szóba?
43W755C/756C-n kívül más szóba jöhet?
-
Mate
nagyúr
W755 és WD755 közt mi a különbség?
-
Mate
nagyúr
válasz blakey #28655 üzenetére
Plex, youtube és twitch. Újraindítani átlag hetente szoktam. Pár napja visszaálltam gyári beállításokra.
Tegnap tv módba indult, átléptem home menüre és ment tovább a tv hangja. Elindítottam a plex-et, youtube-ot és ment tovább. Csak újraindítás segített. Ilyet mondjuk csak most csinált, korábban a menüben max. 10-20 másodpercig ment.
Viszont sokszor lassan tölti be a menüt, lassan nyit meg egy alkalmazást stb. Nem tudom mi az oka.
-
Mate
nagyúr
válasz Khaosz55 #28648 üzenetére
Az egyik Klikkstore.com, a másik ClickShop.hu.
Pont az előbb néztem én is klikkstore-t árgép alapján. Cégadatok, google maps alapján elvetettem az ottani vásárlást.
Ha már vásárlás.
Tervben van tv vásárlás. Android és sony ami biztos. 49-50-es.
A 2016-os android tv-k rendszer tekintetében fejlődtek bármit is a 2015-ös rendszerhez képest?
-
Mate
nagyúr
válasz K Norbi #23739 üzenetére
Köszi!
Valaki állandóan megpróbálja párosítani a Nokiáját a TV-vel. Gondoltam kikapcsolom a bluetooth-t, hogy ne akassza meg állandóan a filmlejátszást a párosítási ablak. Kikapcs, majd nemsokkal később megint párosítás. Azóta kikapcsoltam már többször, de hiába...
(#23747) K Norbi: Tudni már valamit a 6.0-ról? Elég nagy a hallgatás. Nem találtam semmi friss infót.
-
Mate
nagyúr
Ki lehet valahogy kapcsolni a wifit és bluetoothot úgy, hogy ne kapcsolja vissza magától állandóan? (w808c)
-
Mate
nagyúr
válasz Vanda314 #21639 üzenetére
Azért nincs a listában, mert nem tesztelték le vele. Nagyon kevés készülékkel teszteltek.
Holland upc listáján például sokkal több készülék fent van.
Az, hogy havi +1000-be kerülne a felvevős box nem biztos. UPC topikban rákérdezhetsz, hogy most mennyiért lehet megszerezni nem hivatalos áron. (hűség aláírással vagy egyéb módon)
-
Mate
nagyúr
válasz Vanda314 #21635 üzenetére
A kártyának működnie kell a tv-vel. CI+-os készülék kell és dvb-c. A tv mind a kettőt tudja.
1. Első járható út. Ebben az esetben elvileg felvétel közben csak kódolatlan adásokat fogsz tudni nézni.
2. Ennek nem látom értelmét. Ha boxxal nem akarsz felvenni, akkor jobban jársz a kártyával. Kivéve, ha szükséged van a videotárra.
3. Ha gyakran akarsz felvenni akkor talán ezzel jársz a legjobban. A box tud egyszerre felvenni és közben még műsort is nézni. Sőt, elvileg 2 adást is lehet egyszerre rögzíteni, ha közben nem nézed a tv-t. (koaxos módszerrel még így is)A boxnak megvannak az előnyei és a hátrányai. Igényektől függ, hogy melyik a jobb út (videotár, felvételek száma/gyakorisága)
-
Mate
nagyúr
válasz B-L-A-C-K #20048 üzenetére
Köszönöm!
Ezt néztem én is. Nagyobb boltokból mind eltűnt. Azt hittem van újabb verzió.
Amúgy ma berendeltem a 3d szemüveget. Kíváncsi leszek milyen
Más:
Frissítésről tudni valamit? Nekem 13-a körül jelzett a tv és felrakta a 2.647 verziót. Viszont karácsony előtt kijött egy 3.155, ami igen csak nagy verzióugrás.
-
Mate
nagyúr
w808c-hez milyen tapis távirányítót lehet venni? Egy fajtát találtam, de azt már szinte sehol nem árulják.
-
Mate
nagyúr
Jó pár hete használom már a 808c-t. 3d-n kívül amit lehetett teszteltem raja és nagyon elégedett vagyok vele. A kép gyönyörű, a lejátszók eddig az összes felmerült formátumot gyönyörűen, akadásmentesen lejátszották.
A tv, menü piszok gyors, könnyen kezelhető. Nem bántam meg, hogy sony mellet döntöttem -
Mate
nagyúr
Most jött frissítés a TV -re. Kb. 1 hete viszont azt írták, hogy 24-én jön csak. Azt hozták előre, vagy kiadtak most még egyet?
-
Mate
nagyúr
Kikapcsoláskor mennyire kapcsol ki a TV?
Bekapcsolás után pár másodperc múlva már megy, amiből arra következtetek, hogy sokat fogyasztó, alvó módba kapcsol csak.
-
Mate
nagyúr
válasz Charliehun15 #19050 üzenetére
Ha jól értelmezem a dolgot hivatalos, európai sony garancia van rá, amit elfogadnak idehaza is a számlával.
Írtam sony-nak levelet, ők azt mondták simán jó ez a garancia és meg is hosszabbíthatom.
-
Mate
nagyúr
Megjött az emagos tv. Ha jól értelmezem sima sony garancia van rá
-
Mate
nagyúr
válasz Charliehun15 #18948 üzenetére
Ha már levelezel velük, megtennéd, hogy rákérdezel a garanciakiterjesztésre is? Hogy lehet náluk vásárolni vagy sem?
-
Mate
nagyúr
válasz Charliehun15 #18934 üzenetére
Mindenképp írd majd meg, hogy mit írtak
Mondjuk én mindenképp megveszem. Emagos garancia annyival másabb, hogy nem otthon szervizelik, hanem futár hozza-viszi így kb. 5-8 munkanap alatt csinálják meg. Én kibírok ennyit tv nélkül ha véletlen baja lenne.
-
Mate
nagyúr
Sziasztok!
SONY KDL50W755/56 vagy SONY KDL55W755/56 tévét tervezek venni.
Akinek van valamelyikből letudná mérni, hogy mekkora alapterület kell a lábához? Komódra tenném, de ha lelóg vehetek előtte valami más tartót
Ahogy olvastam többnyire pozitív vélemények vannak ezekről a tévékről. Nekem elsődlegesen sorozat/filmlejátszásra kell nashoz, másodlagosan TV nézés, harmadlagosan pc-t rákötve játék. Gondolom a legtöbb formátumot gond nélkül lejátssza.
-
Mate
nagyúr
Na lehet megvan az első dolog a negatív oldalra. Ahogy elnéztem a kialakítását a tv-nek illetve megnéztem a leírását a mostani VESA szabványos fali tartóm nem lesz jó hozzá. Még újabb 6-7K.
-
Mate
nagyúr
válasz Steel Lord #7089 üzenetére
Köszönöm!
Na ezt az oldalt kerestem, de nem találtam
(#7090) tomp: Igen, tudom. Csak oda szokták írni, ezért gondoltam inkább rákérdezek
(#7091) Dani Pécs:
"A biztonsági gart szerintem én is megveszem majd hozzá - kisgyerekekkel ez szerintem alap."
Azt nem csak vásárláskor lehet megvenni? Utólag is?
[ Szerkesztve ]
-
Mate
nagyúr
Köszönöm!
Én meg UPC-t nem szeretem Néztem a DVB-S tunnert, de nem derült ki számomra, hogy S2 vagy sima tunner van benne? Ha S2 lenne, akkor menne vele a műholdas digim és én lennék a világ legboldogabb embere
Illetve tényleg van benne wifi?
Paraméterek szerint van, de nem akarom elhinni. Túl tökéletesnek tűnik a készülék minden szempontból
-
Mate
nagyúr
Enyémbe aztán semmi
Amúgy sony szerviz milyen? Az oké, hogy házhoz mennek, de hogyan tovább? Elviszik és ha kész visszahozzák? Addig hagynak itt másikat stb.?
Samu-nál elég egyszerűen ment. Pont 1,5 hónapja ment tönkre a kijelző. Kijött a csávó, ágyamon megszerelte 20 perc alatt és ment is.
-
Mate
nagyúr
Na jó, samu kiesett
Most is samum van, 3 éves. Ennek ha jól tudom 15-16 ms. Gondoltam eltelt 3 év, minimum ezt a szintet hozza a samu is. Erre mit látok? 30 körül van
-
Mate
nagyúr
Köszi mindkettőtöknek!
Tetszik mind a kettő Mindjárt feltúrom a netet, hogy pc-hez mennyire jó, milyen az input laggja. Összevetem samuéval és döntök. Tetszik, hogy hivatalos 5 év garival is 135-ért megszerezhető.
-
Mate
nagyúr
Sziasztok!
Samsung tv topicban ajánlották a Sony tv-ket, így hát itt vagyok.
32-es TV-t keresek max. 130K-ig. Elsődleges, hogy monitorként fogom használni. Ezen felül minden más csak extra.
A 120Hz-es álmom mint kiderült nem megvalósítható pc-vel így ez már nem opció.
Ami még lényeges, hogy falra szeretném rakni. Tehát a DVI-os hdmi csatlakozó jó lenne ha oldalra, lefele, vagy bármerre nézne, csak ne lefele.
Az okosfunkciók nem fontosak, de ha keretbe belefér olyan, ami tudja, az előny. Ahogyan a DVB-S2 tunner is.
Amit még gyakran használok, az a filmnézés usb-n keresztül. Gondolom ezt mindegyik tudja.
Segítségeteket előre is köszönöm!
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest