- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- ASUS notebook topic
- Adatmentés - HDD - SSD - Flash
- CES 2025: az NVIDIA prezentálta az új GeForce-okat
- Milyen egeret válasszak?
- Hisense LCD és LED TV-k
- Házimozi belépő szinten
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Házimozi haladó szinten
-
PROHARDVER!
Mielőtt kérdeznél valamit olvasd el az alábbi Téma összefoglalót!
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
A 3D nálam nem kell, a W755 nem is tudja.
Nincs minden filmem 1080-ban, de van pl.BlueRay filmem is a külső lemezen, és azt is szeretném nézni. meg van olyan is ami ISO-ban jön, és hogy ne kelljen csomagolgatni, talán ezért lenne jobb egy médialejátszó. Vittem a MM-ba kipróbálni Pendrivén egy a Youtubról letöltött mp4-es filmet, igaz egy Sony Demo 4K-volt, de azt nem játszotta le a W755-ös.
Se a saját médialejátszója, sem a VLC. Sőt, meg is fagyasztottuk vele a tv-t! -
törölt tag
Szia. 55W755c nekem is ez a kiszemeltem.
Mivel nézel filmeket rajta? Érdemes venni egy jó médialejátszót, vagy netán egy kisebb laptopot HDMI kimenettel?
Azt kipróbáltam,hogy a saját médialejátszója nem viszi a Youtubról letöltött 4K filmeket.
Ez azért sem jó, mert a régebbi 42' Sony-m az meg viszi. -
Mankó
veterán
Én 2.75-ről nézem az 55-öst, de 65-re vágyom és alig várom, hogy megnézhessek egy akciós w857c-t vagy 859-est.
Eddig idegenkedtem a szürke kávástól, de már kb a 4. 5. tagot olvasom, hogy milyen elegáns a szürke káva. Ettől függetlenül még mindig jobb lenne a fekete, ha már fekete minden a tv alatt, (kivéve az xo slimet). -
-
-
K Norbi
addikt
Helló!
Kikapcsolt / altatott állapotból kell kiadni a következő kombinációt a távirányítóról: [link]
I+ gomb (csatornainformáció)
5-ös számbillentyű
hangerő le
power gomb3D bekapcsolás [link]
Kilépni a szerviz menüből Home gomb aztán hosszan nyomva tartani a Be/Ki gombot a távon.
Nekem egy csomó 0 van meg ilyenek. Ahogy bejön nyomsz egy OK gombot a távon magyarul Back.
És ott lesznek a dolgok.[ Szerkesztve ]
-
V.T.
aktív tag
Bocs nem tudtam szerkeszteni. Közben a Névjegy menüpontban azt írja a tv-ről hogy 756C, pedig nem az.
Egyszer benéztem a szerviz menübe de nem állítottam semmit. Hogy állítsam vissza? Keresőben megtaláltam ezt de ez alapján én nem tudom mit kell csinálni. Nekem egy csomó 0 van meg ilyenek. Valaki tudna segíteni? -
Haja
tag
Köszönöm!
Igen, azt gondolom, hogy a SMART rész nem lesz teljes értékű kijelentkezve (ha használható egyáltalán), de ez annyira nem zavar. Az valamivel jobban, hogy folyamatosan bejelentkezve legyek az android fiókbaA betekintési szöggel kapcsolatban mi a tapasztalat? Honnan élvezhető még a kép? Illetve alulról nézve (földön fekve) sokkal rosszabb? (tudom, hülye igények )
[ Szerkesztve ]
-
hitchins
őstag
Peldadon felbuzdulva beugrottam szemelyesen egy telekom uzletbe es meg tudtam venni a szemuveget annak ellenere hogy a t oldala szerint nincs raktaron...
Igaz kellett meg egy kort menni mert 4db szemuveg kellett de eleg jo arban volt.
W808c vel probaltam es minden ok.
Tokeletesen mukodik
koszi a tippet[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Renault, Dacia topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Az Oppo is rápróbál a kompakt csúcskategóriára
- BMW topik
- ASUS notebook topic
- Adatmentés - HDD - SSD - Flash
- Garancia kérdés, fogyasztóvédelem
- Ukrajnai háború
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest