Hirdetés

Keresés

Aktív témák

• return.value

tag

válasz _Volkovy_ #3 üzenetére

Én meg egy Sony Ericcson-párti vagyok ;)

Eddigi életem során 2 db nokia készülékem volt: a kiválló klasszikus 2110i, illetve a mostani cégtől kaptam egy 6310i-t. Ezzel szemben volt egy pár (6-7) Ericcsonom, és azt kell mondjam, hogy messze-messze minőségibbek a készülékeik.

A nokia telefonok menürendszere már évek óta képtelen fejlődni, képtelenek kijavítani az 5 éves hibákat. Mondok pár példát:
    A 6110-es szériánál kezdődött el az a jelenség, hogy a telefon a leváratlanabb pillanatokban kikapcsol :(( és aztán PIN kód nélkül vissza. Teszi ezt, ha bejövő hivást fogadsz, ha SMS-t kapsz, illetve véletlenszerűen bármikor. Erre a problémára egy 4-be hajtott papírdarabbal lehet védekezni, amit a telefon és az aksi közé feszítesz be. Több mint 10 készüléken segítettem már így... :U Vicc...

Akkor a másik: totálisan kezelhetetlen hivásinfó funkció. Ha van egy nem fogadott hívásod, akkor csak hosszas nyomkodás után tudod meg a ''nem fogadott hívások'' lisátból, hogy ténylegesen ki is volt az utolsó nem fogadott hívás. Mert ha ugyebár nem törlöd a listát (Amit ugye csak az összes listára lehet egyszerre megtenni...nevetséges...) akkor ott felszaporodnak a tételek és csak ha kiválasztod és megnézed az egyes tételek időpontját, akkor tudod kisakkozni, hogy ki keresett utoljára. Szánalmas.

Na, ennyit első körben :C

• ernokecske

csendes tag

válasz _Volkovy_ #3 üzenetére

A moderátorok zárják be vagy magától is eltűnik a topicom?

Aktív témák