- Vélemény: nem úgy tűnik, de Lip-Bu Tan most menti meg az Intelt
- DUNE médialejátszók topicja
- Milyen TV-t vegyek?
- Házimozi belépő szinten
- VR topik
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- SSD kibeszélő
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Sugárhajtómű ihlette a Zalman CPU-hűtőjét, de nem az üzemzaj tekintetében
Aktív témák
-
Dryman
őstag
Én nem rábeszélni akarlak a kollega alaplapjára, de ha mindene megvan, és hibátlan, akkor miért is ne!......
még jumperes szorzó állítási lehetőség is van a lapon, bár ezt az Asrock csak a netről letölthető manuáljában publikálja! -
Dryman
őstag
válasz
BlueAthlon #6 üzenetére
Aki ért hozzá tudja hogy nem érdemes, de ha meglátod az asrock A64 754-as mikros lapjában azt a bios beállítást hogy akár 256MB-ot is adhatsz annak a szutyok int. videóvezérlőnek, akkor hanyattesel
Tudom hogy netezni, dvd-zni bőven elegendő még a 32MB-is, de az ilyen vakulj paraszt fícsör mindig jól jöhet a tudatlanok táborában!
Asrock K7S41-GX lapocska már tudja a sempront is kezelni, és bizony az usb-i is 2.0-sok, némi kis érdembeni előrelépés, és a nagykerárat tekintve sem elhanyagolható 6120Ft-ért láttam 1 év garral ujonnan.....
Pedig örültem volna ha az enyémet is viszed! -
Dryman
őstag
Szia!
Ez a lap ha nem tévedek akkor egy Via km266 chipkészletű alaplapocska, a leírásból a max 266MHz FSB-ből erre lehet következtetni. nem hiszem hogy via km400 chipsetű lenne.
Ismereteim alapján ezek a viás integrált VGA-s mikroatx lapok kicsit ritkábbak mint a sis chipsetes társaik, ez nem jelenti azt hogy nem kapsz, de kicsit tovább fog tartani.
A regisztrációs neved szerint én inkább egy Asrock K7S41 vagy K7S41-GX lapot javasolnék, mert azokon már 128MB-osra is kiterjeszthető a shared AGP memory.
De ha beéred az ennyémmel akkor éppen szerencséd is lehet, csak az én kis mikroatx lapom, nem tartalmaz int VGA-t és int Lan-t, típusa Asus A7V266-M, ez via kt266A chipsetes, azaz ugyanugy kezeli a procikat mint ami helyére keresed, csak nincs rajta integrált videovezérlő meghajtására az a bizonyos via km266 chipset.
Azonban van még egy asus szintén mikroatx lapom A7V8X-MX a típusa, ennek viszont van egy kis hibája, olyat csinál az első bekapcsolás után, hogy 1mp múlva mintha teljesen leállna minden, aztán szintén 1mp múlva meg ismét pörögnek a ventik és hibamentesen dolgozik mindaddig míg ismételten ki nem húzod a tápját a 220V-os hálózatból, aztán ismét ugyanaz a jelenség mint előbb..
Aktív témák
- Konkrét moderációval kapcsolatos kérdések
- Óvodások homokozója
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Ár-érték bajnokot avatott a Poco?
- Google Pixel 8a - kis telefon kis késéssel
- Milyen NAS-t vegyek?
- Háztartási gépek
- Vélemény: nem úgy tűnik, de Lip-Bu Tan most menti meg az Intelt
- DUNE médialejátszók topicja
- Polgári repülőgép-szimulátorok
- További aktív témák...
- Intel Core i7 6700K / GTX 1660TI / 16GB DDR4 RAM / 500 GB SSD konfig eladó
- Samsung Galaxy S23 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A53 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Megkímélt állapotú Xbox Series X 1TB eladó. Kitisztítva és újrapasztázva!
- Gamer PC - i5 13400F, GTX 1080ti és 16gb DDR5
- Lenovo ThinkPad L15 Gen 2 - 15.6" FullHD IPS - i5-1135G7 - 8GB - 256GB SSD - Win11 - MAGYAR
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 1st - i7-6G I 8GB I 256SSD I 14" WQHD I HDMI I W10 I CAM I Garancia!
- BESZÁMÍTÁS! ASUS TUF Z390-PRO GAMING alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L480 - i5-8GEN I 8-16GB I 256GB SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- LG 55C3 - 55" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest