- Megérkezett a Phanteks új mikrotornya, akár kábeleket rejtő alaplapokhoz is
- Jövőre veti be az FSR 4-et a Sony a PlayStation 5 Pro konzolon
- Angol futball: 30 szezon statisztikáiból gyűjt érdekességeket a Microsoft AI
- Kifarolhat az üvegszubsztrátumok piacáról az Intel
- Magas AI-költségek, csökkenő létszám: dolgozók ezreit rúgja ki a Microsoft
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Házimozi haladó szinten
- Hobby elektronika
- Milyen processzort vegyek?
- Intel Core i3 / i5 / i7 / i9 10xxx "Comet Lake" és i3 / i5 / i7 / i9 11xxx "Rocket Lake" (LGA1200)
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Androidos tablet topic
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
Aktív témák
-
as_Rock
őstag
Köcce Dryman bá', de gépszétszedés, kitakarítás, majd cuccok visszarakása után kiderült, hogy hibátlan a lap, csak az előző ''szakértő'' volt balfék és prognosztizált laphalált
Így az egyetlen kérdés, hogy a fenti Biostar alaplapot egy 2200+-os procival és TT hűtővel 20k-ért el leket-e adni? -
Dryman
őstag
Én nem rábeszélni akarlak a kollega alaplapjára, de ha mindene megvan, és hibátlan, akkor miért is ne!......
még jumperes szorzó állítási lehetőség is van a lapon, bár ezt az Asrock csak a netről letölthető manuáljában publikálja! -
Dryman
őstag
válasz
BlueAthlon #6 üzenetére
Aki ért hozzá tudja hogy nem érdemes, de ha meglátod az asrock A64 754-as mikros lapjában azt a bios beállítást hogy akár 256MB-ot is adhatsz annak a szutyok int. videóvezérlőnek, akkor hanyattesel
Tudom hogy netezni, dvd-zni bőven elegendő még a 32MB-is, de az ilyen vakulj paraszt fícsör mindig jól jöhet a tudatlanok táborában!
Asrock K7S41-GX lapocska már tudja a sempront is kezelni, és bizony az usb-i is 2.0-sok, némi kis érdembeni előrelépés, és a nagykerárat tekintve sem elhanyagolható 6120Ft-ért láttam 1 év garral ujonnan.....
Pedig örültem volna ha az enyémet is viszed! -
as_Rock
őstag
válasz
BlueAthlon #4 üzenetére
Nem saját, kollégáé
-
Dryman
őstag
Szia!
Ez a lap ha nem tévedek akkor egy Via km266 chipkészletű alaplapocska, a leírásból a max 266MHz FSB-ből erre lehet következtetni. nem hiszem hogy via km400 chipsetű lenne.
Ismereteim alapján ezek a viás integrált VGA-s mikroatx lapok kicsit ritkábbak mint a sis chipsetes társaik, ez nem jelenti azt hogy nem kapsz, de kicsit tovább fog tartani.
A regisztrációs neved szerint én inkább egy Asrock K7S41 vagy K7S41-GX lapot javasolnék, mert azokon már 128MB-osra is kiterjeszthető a shared AGP memory.
De ha beéred az ennyémmel akkor éppen szerencséd is lehet, csak az én kis mikroatx lapom, nem tartalmaz int VGA-t és int Lan-t, típusa Asus A7V266-M, ez via kt266A chipsetes, azaz ugyanugy kezeli a procikat mint ami helyére keresed, csak nincs rajta integrált videovezérlő meghajtására az a bizonyos via km266 chipset.
Azonban van még egy asus szintén mikroatx lapom A7V8X-MX a típusa, ennek viszont van egy kis hibája, olyat csinál az első bekapcsolás után, hogy 1mp múlva mintha teljesen leállna minden, aztán szintén 1mp múlva meg ismét pörögnek a ventik és hibamentesen dolgozik mindaddig míg ismételten ki nem húzod a tápját a 220V-os hálózatból, aztán ismét ugyanaz a jelenség mint előbb.. -
as_Rock
őstag
Ennek a Biostar M7VIG ProD-nek helyére kellene [link]
Integrált VGA-s lenne a legjobb, de ha olyan nincs akkor is elgondolkodom a dolgon.
Ja, gari előny lenne, vagy esetleg ha nincs is ilyenetek írjatok javasolt típusokat
Aktív témák
Hirdetés
- Asus - TUF Gaming A15 - FA506NC-HN039
- Intel Laminar RM1 PWM Intel CPU Hűtő (Socket 1700) - Új, bontatlan - Eladó!
- Beszámítás! Apple Mac Mini 2024 M4 16GB 256GB SSD számítógép garanciával, hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! LG UltraGear 27GL850-B 144Hz QHD 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- Csere-Beszámítás! Playstation 5 Slim Digital edition! OLVASS!
- Frederick Forsythe: Isten ökle (nem olvasott)
- Bomba ár! Toshiba Satellite Pro R50-C - i3-6G I 4GB I 128GB SSD I 15,6" I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Lenovo ThinkPad X1 Carbon G8, i7-10510U, 16GB, 1TB SSD, 4K kijelző + WWAN (ELKELT)
- 4 év gari - magyar bill. - Lenovo ThinkPad Z13 G1 - AMD Ryzen R7 Pro 6850U, 13.3" 2.8K OGS érintő
- 134 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX8H) - Intel Core i9-13900HX, RTX 4090
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest