Aktív témák
-
Club
őstag
Te figyelj!
VAgy egy topicban írd le a gondodat, de mivel láto újonc vagy, nem beszélek csúnyán:
Légyszíves ne nyiss minden gondolatodnak küldöjn topicot.
Ha leírod egy topicban amit kérdezni szeretnél, akkor is látni fogja mindeki.
Ja....... ÉS VAN ITT EGY OLYAN HOGY KERESŐ! HASZNÁLD!
:P -
passziva
tag
MODERÁLVA: Ezt a témát zártam - légyszi nézz körül a többi témában először, és ha további, máshol fel nem feltehető kérdésed van, akkor _egy_ témát nyiss. Köszi. -karib
Hello!
Olcsóbb alaplapot keresek AthlonXp-hez.
Az Asrock es az ECS kohet szoba ahogy elnezem, merte ezek nagyjabol nyujtanak is valamit, es meg nem nagyon dragabbak br. 15-nel..
Nezegettem az Asus lapokat is, es ott feltunt, hogy ki van emelve C.O.P dolog, ami gyakorlatilag allitolag figyeli a proc homersekletet.
Ezek szerint az Asrock, ECS lapokban megsulhet a processzor mondjuk egy hutoleallas eseten?
Azt mar nem is merem kerdezni, hogy a tuningot az emlitett ket marka mennyire birja, mondjuk semmi fogalmam sincs a tuningolasrol, de hat mindenki kezdo volt egykoron, nemigaz:)
Aktív témák
- Game Pass Ultimate előfizetés azonnal, élettartam garanciával, problémamentesen! Immáron 8 éve!
- Honor Magic5 Lite 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- MikroTik CCR1009-7G-1C-1S+ Cloud Router
- AKCIÓ! Apple Macbook Pro 15" 2018 i9 9850HK 32GB 500GB 560X 4GB garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! Toshiba Satellite Pro R50-C - i3-6G I 4GB I 128GB SSD I 15,6" I HDMI I Cam I W10 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest