- Asztrofotózás
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- OLED monitor topic
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- AIO-khoz optimalizált, háromkamrás toronyház a Corsair gondozásában
- Veszélyben az adataid? Gond van a WD népszerű HDD-ivel
- Hálózati kábelek és szerelésük
- Bluetooth hangszórók
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
Aktív témák
- 

Fjoe tag Közben már találtam procit, kösz mindenkinek, zárolni lehet a topicot. 
- 

Fjoe tag A Duron mégse lenne jó. De azért köszi. 
- 

Fjoe tag Kösz az infokat, azért nem rossz annyira ez a proci  
 Azt viszont jelenleg sajna nem tudom mi lesz... Most én is várok, hogy pár dologtól +tudjak szabadulni, ahhoz, hogy legyen némi pénzem, mert a 7en +adta magát a vga kártyám is Most én is várok, hogy pár dologtól +tudjak szabadulni, ahhoz, hogy legyen némi pénzem, mert a 7en +adta magát a vga kártyám is 
 Azért mindenképpen szólok, hogy mi lesz, de lehet kb. csak 1hét múlva lenne vmi, az egészból.
- 

vaki aktív tag ![[kép] [kép]](http://img.tar.hu/vakcsi/img/17078380.jpg#3) 
 Itt a kép a CPU-Z ről, remélem ki tudsz belőle bogarászni valamit (nekem Kínai)
 Az Everest szerint a CPUID 0680.
 Húzni próbáltam, nem BIOSból, hanem az alaplaphoz adott kis progival (Gigabyte Easy Tune) 150 FSB-t még vitte (1800Mhz), tovább már végképp nem mertem. -> nem akarom eladás előtt tönkrevágni.
 [Szerkesztve]
- 

vaki aktív tag Helló! 
 Bocs, de a hétévégn nem voltam gépközelben.
 Szóval a CPUID-t este megírom.
 Húzásról: nem próbáltam, mivel az alaplapom nem tudja a fix AGP/PCI-t, kockáztatni meg nem akartam. Ha gondolod este teszek 1 próbát....
 Amúgy a 12-es szorzó miatt biztos hogy jól húzható.
 Nézz körül más topicokban, bár nem hinném, hogy valakinek Nforce alaplapban lenne Duronja. 
- 

Fjoe tag Lehet érdekel a dolog, mert az előzővel eddig nem történt semmi... Szóval lenne még 1-2 kérdésem, főleg mert kíváncsi vagyok  
 Meg tudnád adni a cpu ID-jét? Ezenkívül húztad a procit? Kb. meddig lehet biztonsággal húzni? Mert hallottam olyat is, hogy az 1,6os duront majdnem 2,2ig húzták...
- 

vaki aktív tag 
- 

Fjoe tag válasz  guardian85

üzenetére guardian85

üzenetéreAz a gond, hogy nekem Tbánya messze van...  
 Mivel igazából csak ''félig'' dolgozom, és nem vagyok diák a busz is kb. annyi lenne, mintha kocsival mennék...
 Csak személyesen jöhet szóba?
- 

Fjoe tag válasz  guardian85

üzenetére guardian85

üzenetéreSzia láttam a témádban, de ha jól látom elkelt sajna  
 Ha esetleg mégsem akkor szólj, mert érdekelne engem is. Ja és még vmi, mekkora fsb-t tud?
- 

Fjoe tag Sziasztok, a címből is kiderül, hogy milyen procit keresek. Árban max 8E esetleg 9E, amit rá tudok fordítani. Teljesítményben 1,4+ az alja. Várom az ajánlatokat  
Aktív témák
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Asztrofotózás
- Renault, Dacia topik
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Gumi és felni topik
- Poco F7 – bajnokesélyes
- Elemlámpa, zseblámpa
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Óra topik
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- HP EliteBook 850 G7 15.6 inch (256GB SSD, i5-10310U, 1.70GHz, 8GB DDR4) Sale.exe: Akció!
- BESZÁMÍTÁS! Asus H370 i7 8700K 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB RAMPAGE Shiva A-Data 650W
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T440s - i5-4GEN I 8GB I 128GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 256GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3441, 92% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest

Most én is várok, hogy pár dologtól +tudjak szabadulni, ahhoz, hogy legyen némi pénzem, mert a 7en +adta magát a vga kártyám is
 Most én is várok, hogy pár dologtól +tudjak szabadulni, ahhoz, hogy legyen némi pénzem, mert a 7en +adta magát a vga kártyám is