Legfrissebb anyagok
- Pár hónap múlva itt vannak az Acer új, QD-OLED paneles monitorai
- 11 az 1-ben Thunderbolt 4 dokkolót készített az Apricorn
- CUDIMM DDR5 memóriák jönnek nyáron a v-color műhelyéből
- Megszorongathatja a nyugaton elterjedt konkurenciáját az UNIS villámgyors SSD-je
- A letisztult belsőt szereti a GameMax E-ATX-es miditornya
PROHARDVER! témák
- Mini PC
- Bluetooth hangszórók
- TCL LCD és LED TV-k
- RAM topik
- Házimozi haladó szinten
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- Boncasztalon a Keychron K3 Max és Q10 Max billentyűzete
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Új formájú, szimmetrikus egérrel adott magáról életjelet a Pulsar
- Melyik tápegységet vegyem?
Mobilarena témák
IT café témák
GAMEPOD.hu témák
Keresés
-
PROHARDVER!
Socket AM4 topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
AtiGef
senior tag
Szia!
Átcuccoltam egy MSI B450 Tomahawk Max alaplapra és 20 óra játék után tökéletes! Úgy gondolom a Gigabyte lap nem kezelte ezeket a ramokat (sajnos tudom, hogy ezek a ramok nem éppen szeretik az AM4-et), de amúgy is elégedetlen voltam a Gigabyte bios-al, így kockáztattam és eddig lekopogom bejött... A bios egyszerűen ég és föld.
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
- Új - Thermalright V2 LGA1700 Contact Frame / Fekete színben
- Gigabyte GA-H110-D3A
- BESZÁMÍTÁS! ASUS MAXIMUS VIII HERO Z170 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Gigabyte GA-F2A78M-D3H rev: 4.0 alaplap
- BESZÁMÍTÁS! 64GB (2x32) G.Skill Trident Z RGB 3600MHz DDR4 memória garanciával hibátlan működéssel
Új ingyenes hirdetések
Üzleti előfizetők hirdetései
- LG 45GR95QE - 45" Ívelt OLED / 2K WQHD / 240Hz 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK H310CM i5 9600K 32GB DDR4 240GB SSD 1TB HDD RX 5700 8GB Rampage SHIVA FSP 600W
- BESZÁMÍTÁS! Sapphire NITRO+ RX 5700 XT 8GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450 R5 3600X 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700XT 8GB Zalman S2 TG Zalman 600W
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T470 - i7-G7 I 16GB I 256SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest