Hirdetés
-
PROHARDVER!
Socket AM4 topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
AtiGef
senior tag
Szia!
Átcuccoltam egy MSI B450 Tomahawk Max alaplapra és 20 óra játék után tökéletes! Úgy gondolom a Gigabyte lap nem kezelte ezeket a ramokat (sajnos tudom, hogy ezek a ramok nem éppen szeretik az AM4-et), de amúgy is elégedetlen voltam a Gigabyte bios-al, így kockáztattam és eddig lekopogom bejött... A bios egyszerűen ég és föld.
-
AtiGef
senior tag
Sziasztok!
Segítségeteket szeretném kérni!
Sajnos van egy problémám amit egyszerűen nem tudok megfejten!Adott egy Gigabyte B450 Aorus elite alaplap.
Ryzen 2700-as procival és 2X8GB Corsair vengeance 3000 CL16Egyszerűen már nem tudok másra gyanakodni, mint alaplap...
(Kinston A1500 256GB NVMe SSD)
Probálkoztam új windowsal (eredeti)
Memtest86 lefut hibátlanul 3óra 33perc alatt
Prime 95 4-5 óra után sem talál semmit (max proci hőmérséklet 83fok)
Új chipset driver AMD honlaprol
Új VGA driver (RX 5700XT) 20.02.2
Sajnos spontán lefagy a gép akár böngészés közben is...
Észrevettem, hogy Youtubon videó nézés közben egy pillanatra a hang is megakad, játékoknál van amikor elmegy 3 órát hibátlanul de másnap 3-szor is lefagy egymás után (a hang is egyből kikakad)... Az alaplapon található visszajelző led CPU és memória hibát felváltva villogtatja ilyenkor.. A tápegységem egy Seasonic focus plus 750W.
A memóriát leveszem 2133mhz + procit is 3200Mhz-re akkor is megmarad a hibajelenség.(persze minden stressz teszt tökéletes)Valakinél fordult már ilyen elő?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Gigabyte GA-Q77M-D2H rev:1.0 LGA 1155 alaplap
- Beszámítás! Asus ROG STRIX B450-F Gaming II alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Beszámítás! ASUS ROG MAXIMUS Z690 HERO alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Beszámítás! ASUS ROG STRIX B250G GAMING alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Beszámítás! ASUS ROG STRIX Z270-I GAMING WiFi alaplap garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest