- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Kettő együtt: Radeon RX 9070 és 9070 XT tesztje
- TCL LCD és LED TV-k
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Mini PC
- Azonnali fotós kérdések órája
- SSD kibeszélő
-
PROHARDVER!
Socket AM4 topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
M-a-X-i
tag
szia,
Tiéd mennyi idő alatt tudja le a POST folyamatot?Amúgy meg "olcsó..." ne vicceskedjünk , mert :
1. ajánlott alaplapos tocicban (ott érdeklődtem)
2. nem olcsó B450-es lapok között (szerintem 37-40eFt).Másnak személyes tapasztalat kinél mennyire gyorsan zajlik a Boot POST folyamat ?
Jah értem aki nem 80eFt os lapot vesz az mind tehet róla, ha valami kicsit másabb (rosszabb)?
Szerintem még lehet úgy sem költök többet rá, ha lecserélem jövőre B550-es lapra..
Amúgy az ASUS nem nagyon dícsért VRM tervezésű "olcsóbb" lapjai vannak 32-35-, ASRock és a nem ajánlott instabíl olcsóbb Gigabyte alaplapok, tehát ennek tükrében azt mondom nem könnyű minden szempontból jót választani. Főleg aki nem akar rá vagyont költeni..
Amúgy meg, ha megfigyelted nem percek, csak másodpercekben mérhető "lassulást" tapasztaltam.
Új hozzászólás Aktív témák
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Google Pixel topik
- Tudományos Pandémia Klub
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Allegro vélemények - tapasztalatok
- Bittorrent topik
- BestBuy topik
- További aktív témák...
- Tablet felvásárlás!! Samsung Galaxy Tab A8, Samsung Galaxy Tab A9, Samsung Galaxy Tab S6 Lite
- AKCIÓ! ASROCK H310CM i5 9600K 32GB DDR4 500GB SSD RTX 3050 8GB DeepCool Tesseract SW 500W
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R7 2700X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3050 8GB Rampage SHIVA Thermaltake 500W
- Bomba ár! HP EliteBook 850 G2 - i5-5GEN I 8GB I 256GB SSD I 15,6" FULL HD I Cam I W10 I Gari!
- AKCIÓ! Microsoft XBOX Series S 512GB játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged