Hirdetés
- Kész, vége, ennyi volt: eladja tévés üzletágát a Sony
- Apple asztali gépek
- Kegyvesztett lehet a Radeon termékskála középső tagja
- Teljesen szürreális, ami az RTX 5070 Ti kapcsán történik…
- TCL LCD és LED TV-k
- Fujifilm X
- Nem akarja elereszteni az NVIDIA N1-et a pletykagyár
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Projektor topic
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
-
PROHARDVER!
Socket AM4 topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Frawly
veterán
válasz
Paxker315
üzenetére
RAM-ból ez a Patriot 4 nekem is szimpatikus, viszont hajlok a Corsair Vengeance felé, mert arról olvastam, hogy Ryzenes lapokban tuti megy, és azt találtam jó áron, 80 fontért. Nem akarok úgy járni, hogy megveszem a cuccot és utána derül ki, hogy a lapban meg sem mukkan a RAM, mert csak simán nem szeretik egymást abban a bizonyos felállásban. Az is lehet, hogy nem kéne ettől tartanom, mert ez a a RAM-ra finnyásság csak a korai, 1. genes lapokra volt jellemző, főleg a 350-es chipsetnél.
Házakat még nézegetem, nem kell sok meghajtóhely, 1-2 SSD kerül csak bele és annyi, se HDD, se ODD. Esetleg később egy HDD, de abból is max. csak egy darab. A lényeg a jó legyen a szellőzése a háznak, meg a könnyű szerelhetősége, más szempont nincs. RGB LED meg egyéb csicsa sem kell bele. Ez a TT V31 szimpatikus, de kicsit drágállom annyiért, amennyiért itt Angliában megy, 68 font, nem vészes azért (B tervnek elteszem), de kicsit olcsóbbra gondoltam, kb. 50 alatt.
(#812) morzsaja: kösz a választ neked is, megnézem. Mindenkit kérdeztem, akinek van AM4-es gépe, minden visszajelzés jól jön.
Új hozzászólás Aktív témák
- Parkside szerszám kibeszélő
- Kávé kezdőknek - amatőr koffeinisták anonim klubja
- Kész, vége, ennyi volt: eladja tévés üzletágát a Sony
- Komoly kihívót küldött a konkurenciára a Honor
- Apple asztali gépek
- E-roller topik
- Eredeti játékok OFF topik
- Kegyvesztett lehet a Radeon termékskála középső tagja
- Teljesen szürreális, ami az RTX 5070 Ti kapcsán történik…
- Xbox tulajok OFF topicja
- További aktív témák...
- Sosemhasznált! HP OmniBook 5 Flip i5-1334U 16GB 1000GB 14" FHD+ áthajtós-érintős Gar.: 1 év
- nVidia Quadro RTX 3000 Max Q SFF - Garanciával
- Lenovo ThinkPad T14s Gen 3 i5-1245U 14" FHD+ 16GB 1TB 1 év teljeskörű garancia
- 365 NAPRA RÉSZLETRE BANKMNETES KAMATMENTES , GAMER PC ,LAPTOPOK , GAMER SZÉKEK , GAMER MONITOROK
- Ducky One 3 FULL/TKL/SF/MINI billentyűzetek többféle színben és kapcsolókkal!
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest