Hirdetés
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Bizonyos GeForce VGA-k hiányára figyelmeztet a Zotac
- SSD kibeszélő
- Vezeték nélküli fejhallgatók
- Mini-ITX
- Sok hűhó négyszázért: AMD Ryzen 7 9850X3D
-
PROHARDVER!
Socket AM4 topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Frawly
veterán
válasz
Paxker315
üzenetére
RAM-ból ez a Patriot 4 nekem is szimpatikus, viszont hajlok a Corsair Vengeance felé, mert arról olvastam, hogy Ryzenes lapokban tuti megy, és azt találtam jó áron, 80 fontért. Nem akarok úgy járni, hogy megveszem a cuccot és utána derül ki, hogy a lapban meg sem mukkan a RAM, mert csak simán nem szeretik egymást abban a bizonyos felállásban. Az is lehet, hogy nem kéne ettől tartanom, mert ez a a RAM-ra finnyásság csak a korai, 1. genes lapokra volt jellemző, főleg a 350-es chipsetnél.
Házakat még nézegetem, nem kell sok meghajtóhely, 1-2 SSD kerül csak bele és annyi, se HDD, se ODD. Esetleg később egy HDD, de abból is max. csak egy darab. A lényeg a jó legyen a szellőzése a háznak, meg a könnyű szerelhetősége, más szempont nincs. RGB LED meg egyéb csicsa sem kell bele. Ez a TT V31 szimpatikus, de kicsit drágállom annyiért, amennyiért itt Angliában megy, 68 font, nem vészes azért (B tervnek elteszem), de kicsit olcsóbbra gondoltam, kb. 50 alatt.
(#812) morzsaja: kösz a választ neked is, megnézem. Mindenkit kérdeztem, akinek van AM4-es gépe, minden visszajelzés jól jön.
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Sózd a jégakkut! Megoldotta a CATL a téli akkuproblémákat
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Szeged és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Villanyszerelés
- Le Mans Ultimate
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- World of Tanks - MMO
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy A52s 5G / 6/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- Ventilátorok 120/140mm és tápkábel modding kitűnő árakon!
- iPhone 17 Pro Max Kozmosz - Bontatlan !! www.stylebolt.hu - Apple eszközök - Számlás
- iPhone 13 mini 128GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4052, 94% Akkumulátor
- Akció! Felsőkategóriás Gamer PC! I9 14900K / RTX 5080 16GB / 32GB RAM / 2TB Nvme SSD
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs