- Mikrokontrollerek Arduino környezetben (programozás, építés, tippek)
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- OLED TV topic
- Életlen svájcibicska: Teszten az LG 45GX90SA okos gamer monitor
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- TCL LCD és LED TV-k
- Mini-ITX
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
-
PROHARDVER!
Socket AM4 topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Lacc
aktív tag
Az én jósgömböm bedöglött
. Nagyon aktuális egy gép fejlesztés, és jó lenne egy ITX alaplap, és jó lenne tudni, hogy megéri-e várni vagy sem. Igazából hiába olvasgatok fórumokat, mintha a Biostaron kívül senki sem érdekelt abban, hogy több alaplapot gyártson. Ha megéri várni, akkor várok, de ha nem akkor a másik platformot célzom meg. (Hiába, hogy kevesebb a fizikai mag és szál, single-core-ban erősebb, és pont egy-egy folyamatot rendelek egy single-core-hoz, de ettől függetlenül a Ryzen is erősen érdekel, bár a tesztek alapján látom, hogy van olyan "munka" task ahol elvérzett, az én "munka felhasználásom" pedig pont ahhoz hasonlít).
Új hozzászólás Aktív témák
- LG 34WQ75X-B - 34" Ívelt IPS Panel - 3440x1440 2K QHD - 60Hz 5ms - FreeSync - USB Type-C 90W
- iPhone 17 Pro 256 GB Silver - Bontatlan !! www.stylebolt.hu - Apple eszközök - Számlás
- Beszámítás! Acer Nitro V16 ANV16 120Hz Gamer notebook - R7 8845HS 32GB DDR5 1TB SSD RTX 4060 8GB W11
- ÚJ Razer Kraken V4 Pro gamer fejhallgató
- LENOVO Gaming topik - friss lista (2026.02.10)
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
. Nagyon aktuális egy gép fejlesztés, és jó lenne egy ITX alaplap, és jó lenne tudni, hogy megéri-e várni vagy sem. Igazából hiába olvasgatok fórumokat, mintha a Biostaron kívül senki sem érdekelt abban, hogy több alaplapot gyártson. Ha megéri várni, akkor várok, de ha nem akkor a másik platformot célzom meg. (Hiába, hogy kevesebb a fizikai mag és szál, single-core-ban erősebb, és pont egy-egy folyamatot rendelek egy single-core-hoz, de ettől függetlenül a Ryzen is erősen érdekel, bár a tesztek alapján látom, hogy van olyan "munka" task ahol elvérzett, az én "munka felhasználásom" pedig pont ahhoz hasonlít).