Hirdetés
-
PROHARDVER!
Socket AM4 topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
erer1000
őstag
#902. 4 modullal amúgy is extra rizikós általában.
#921 Ez nem az AMD "vonal" hibája, hanem a 4 ram modulodé. Gyanítom Intel lapban sem fog együtt menni a 4, vagy ha igen, ott is csak alacsony frekvencián
ez most meglepett picit.
Világ életemben én azon voltam hogy inkább 4x4GB pl 2x8 helyett, hogy ha már ennyi foglalat van, legyen kihasználva.
Phenom II korszakban Ebay-os DDR2 800MHZ, 4x4GB(!!!) modulokkal töltöttem fel, aminek nem 8 chip volt 1 oldalon hanem 16, és a másik oldalon is. Nagyon furcsa, noname kínai ramok voltak, de a hivatalos DDR2 csúcsán, 800MHz-en vígan mentek
Most FX 8350-em van, és kínai KingBox márka, DDR3 4x8GB, és 1866-on megy, bárminemű fesz emelés nélkül.
Nem lehet hogy az úriembernél valami HW baki van?
Vagy csak én voltam egész eddig rohadt mázlista a dzsunka kínaiakkalNem vagyok szakavatott a témában, ezért nem is válaszolom meg a kérdést, csak felvetem az ötletet, az eddigi tapasztalatommal megtoldva
Új hozzászólás Aktív témák
- Xbox Series X|S
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- VGA kibeszélő offtopik
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- GoodSpeed: Munkaügyi helyzet Hajdú-Biharban: észak és dél
- OFF TOPIC 44 - Te mondd, hogy offtopic, a te hangod mélyebb!
- PlayStation 5
- VR topik
- Monitorkalibráló eszközök
- További aktív témák...
- Xiaomi Redmi 14C / 4/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- Apple iPhone 13 ProMax 256GB Kártyafüggetlen 1év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3070 Ti 8GB Zalman S2 TG GIGABYTE 750W
- GYÖNYÖRŰ iPhone 15 Pro Max 256GB Blue Titanium-1ÉV GARANCIA-Kártyafüggetlen, MS4091
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest