Hirdetés
- Tápos kibeszélő offtopik
- Idővel kicsúszik az aljzatból a 12V-2x6 tápkonnektor?
- OLED TV topic
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Milyen TV-t vegyek?
- Házimozi belépő szinten
- HTPC (házimozi PC) topik
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
-
PROHARDVER!
Socket AM4 topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
b0bcat
addikt
Nem volt hajlandó feltenni az Instant Flash valamiért.
Több BIOS upgrade fájlt is feltettem a pendrive-ra, de egyedül a 3.0-ást volt hajlandó telepíteni, a többit nem. Az 5.9-est is próbáltam.
@jeni:
De, írtam.
Idézem: "Az alaplapon eredetileg 2.4-es BIOS volt fent, ami elméletileg már bőven tudja kezelni a Ryzen procikat (1.1-es BIOS verziótól jók bele a Ryzen-ek), mégsem működött benne." 
Mindenkinek köszönöm a segítséget!

A konklúzióm: elengedem ezt a dolgot, visszaviszem hétfőn a procit a boltba, és új alaplapot veszek majd a későbbiekben új Ryzen procival.
(Vagy - ezek szerint - régebbi, használt Ryzen procit is nézhetek ehhez az alaplaphoz.)
Új hozzászólás Aktív témák
- Tápos kibeszélő offtopik
- Milyen légtisztítót vegyek?
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Telekom mobilszolgáltatások
- Idővel kicsúszik az aljzatból a 12V-2x6 tápkonnektor?
- Fotók, videók mobillal
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Xbox Series X|S
- World of Tanks - MMO
- OLED TV topic
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy S21 Ultra 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE H610M i3 13100 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB XIGMATEK Cooler Master 700W
- BESZÁMÍTÁS! Asus B365M i5 9400F 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1660 Super 8GB Kolink Citadel FSP 500W
- Új Asus Vivobook S16 Flip 2in1 WUXGA X360 Touch i9-13900H 14mag 16GB 1TB SSD Intel Iris XE Garancia
- Telefon felvásárlás!! Apple iPhone 16, Apple iPhone 16e, Apple iPhone 16 Plus, Apple iPhone 16 Pro
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Több BIOS upgrade fájlt is feltettem a pendrive-ra, de egyedül a 3.0-ást volt hajlandó telepíteni, a többit nem. Az 5.9-est is próbáltam.
Idézem: "Az alaplapon eredetileg 2.4-es BIOS volt fent, ami elméletileg már bőven tudja kezelni a Ryzen procikat (1.1-es BIOS verziótól jók bele a Ryzen-ek), mégsem működött benne." 

(Vagy - ezek szerint - régebbi, használt Ryzen procit is nézhetek ehhez az alaplaphoz.)