Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
bnss
veterán
válasz
elfelejtette
üzenetére
Köszönöm az információkat, a 770T-vel eddig nem volt dolgom.
daa-raa: tisztában vagyok vele, lemaradt az idézőjel, így szerettem volna: "8+2".
-
bnss
veterán
Az AM3 új foglalat, nyilvánvaló, hogy még a piacon lesz egy pár évet. Ha hosszabb távra tervezel szempont lehet ez is, hogy nem kell majd teljes platformot cserélni, hanem mondjuk processzort és még raksz mellé néhány DDR3-as modult.
Ha az integrált VGA szempont, akkor az Asus-nál nézelődnék jelenleg: [link].
Ha visszaolvasol, láthatod, hogy erről más esett szó, megfelelő időzítések és órajel mellett gyorsabb is lehet a DDR3 a jelenlegi DDR2-es moduloknál.
Oliverdától idézve: "Illetve ha 785G-ben gondolkozol az még profitálna is a DDR3 által nyújtott extra sávszélből."
Cyberslider: várhatóan holnap tudok szolgálni saját tapasztalattal - a memória órajellel kapcsolatban -, ha addig nem tenné meg más helyettem.
-
bnss
veterán
válasz
CharlieDrop
üzenetére
Ha kitöltötted volna az adatlapod, akkor nem lett volna probléma.
szerk.: ha elárulod mit takar a környéken, lehet, hogy tud valaki segíteni.
-
bnss
veterán
válasz
CharlieDrop
üzenetére
Tudomásom szerint egyik fórumtárs sem tud gondolatot olvasni, így talán hamarabb kapnál választ, ha a lényegi információkat közölnéd, pl. hogy milyen típusú alaplappal rendelkezel. A megoldás valószínűleg BIOS frissítés lesz, már ha van az alaplapodhoz Phenom II ill. Athlon II támogatás.
-
bnss
veterán
Kérdés, hogy milyen műszerrel mértél, de ez nem a megfelelő téma eme kérdésre.
---
Amiért valójában jöttem, AM3-ra szeretnék váltani, egyelőre csak annyi a biztos, hogy Asus vagy Gigabyte 785G köré épülő alaplap lesz a befutó - már ha sikerül eladni a jelenlegit.
Kérdésem annyi lenne, hogy OCZ memóriák közül csak a Platinummal vigyázzak? Azért bátorkodtam itt kérdezni, mert talán több "kézzel fogható" tapasztalatot gyűjthetek itt, mint a Nagy RAM-os topicban.

-
bnss
veterán
Valóban, és ha a mostani 790-es lapok teljesítményét vesszük alapul, akkor nem csak esztétikus, de nagyon jó teljesítményű lapok is lesznek.
Oliverda: pirosban valóban jobban mutat, ilyen szín összeállítású lapot mintha egyik konkurens gyártó készített volna már, igaz Intel platformra. -
bnss
veterán
Az a két szín nem az igazi, de ha rendben van a lap teljesítménye, ez zavarna a legkevésbé. Viszont "csak" 5 fázisú a tápáramkör.
A 8 SATA jó kérdés, tudtommal az SB750 6 SATA csatlakozóval jelent meg. Nem mintha nem lenne elég a hat (nekem 2 van használatban, esetleg még egyet fogok majd munkára).
Cadal: 40k feletti árra tippelnék.
Oliverda: egyetértek!
-
bnss
veterán
MSI Announces Two Models of AM3 Motherboard
Szép nagy bordák kerültek a CPU tápáramkörre. Ha ez a széria is olyan lesz, mint a mostani AM2+ foglalatú 790-es lapok, akkor ismételten megemelem a kalapom az MSI előtt.
Új hozzászólás Aktív témák
- Crucial Pro 64GB (2x32GB) DDR5 6400MHz CL40 - XMP/EXPO - 120 hó garancia
- ASRock J3355M alaplap + 8GB RAM
- Corsair VENGEANCE 32GB (2x16GB) DDR5 6000MHz CL36 - XMP/EXPO - 120 hó garancia
- Corsair VENGEANCE 32GB (2x16GB) DDR5 6000MHz CL36 - XMP/EXPO - 120 hó garancia
- Kingston FURY 32GB KIT (2x16GB) DDR5 6000MT/s CL36 Beast RGB - 1 év gari
- LG 27GR83Q-B - 27" IPS / QHD 2K / 240Hz & 1ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync / DisplayHDR 400
- Eladó megkímélt Samsung Galaxy A13 4/64GB / 12 hó jótállás
- Keresünk Galaxy S23/S23+/S23 Ultra/S23 Fe
- Lenovo ThinkPad P14s Gen 2 i7-1165G7 32 GB Ram 512 GB SSD 1 év garancia
- Apple iPhone 14 256GB,Újszerű,Dobozaval,12 hónap garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)