Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
bnss
veterán
válasz
elfelejtette
üzenetére
Köszönöm az információkat, a 770T-vel eddig nem volt dolgom.
daa-raa: tisztában vagyok vele, lemaradt az idézőjel, így szerettem volna: "8+2".
-
bnss
veterán
Az AM3 új foglalat, nyilvánvaló, hogy még a piacon lesz egy pár évet. Ha hosszabb távra tervezel szempont lehet ez is, hogy nem kell majd teljes platformot cserélni, hanem mondjuk processzort és még raksz mellé néhány DDR3-as modult.
Ha az integrált VGA szempont, akkor az Asus-nál nézelődnék jelenleg: [link].
Ha visszaolvasol, láthatod, hogy erről más esett szó, megfelelő időzítések és órajel mellett gyorsabb is lehet a DDR3 a jelenlegi DDR2-es moduloknál.
Oliverdától idézve: "Illetve ha 785G-ben gondolkozol az még profitálna is a DDR3 által nyújtott extra sávszélből."
Cyberslider: várhatóan holnap tudok szolgálni saját tapasztalattal - a memória órajellel kapcsolatban -, ha addig nem tenné meg más helyettem.
-
bnss
veterán
válasz
CharlieDrop
üzenetére
Ha kitöltötted volna az adatlapod, akkor nem lett volna probléma.
szerk.: ha elárulod mit takar a környéken, lehet, hogy tud valaki segíteni.
-
bnss
veterán
válasz
CharlieDrop
üzenetére
Tudomásom szerint egyik fórumtárs sem tud gondolatot olvasni, így talán hamarabb kapnál választ, ha a lényegi információkat közölnéd, pl. hogy milyen típusú alaplappal rendelkezel. A megoldás valószínűleg BIOS frissítés lesz, már ha van az alaplapodhoz Phenom II ill. Athlon II támogatás.
-
bnss
veterán
Kérdés, hogy milyen műszerrel mértél, de ez nem a megfelelő téma eme kérdésre.
---
Amiért valójában jöttem, AM3-ra szeretnék váltani, egyelőre csak annyi a biztos, hogy Asus vagy Gigabyte 785G köré épülő alaplap lesz a befutó - már ha sikerül eladni a jelenlegit.
Kérdésem annyi lenne, hogy OCZ memóriák közül csak a Platinummal vigyázzak? Azért bátorkodtam itt kérdezni, mert talán több "kézzel fogható" tapasztalatot gyűjthetek itt, mint a Nagy RAM-os topicban.

-
bnss
veterán
Valóban, és ha a mostani 790-es lapok teljesítményét vesszük alapul, akkor nem csak esztétikus, de nagyon jó teljesítményű lapok is lesznek.
Oliverda: pirosban valóban jobban mutat, ilyen szín összeállítású lapot mintha egyik konkurens gyártó készített volna már, igaz Intel platformra. -
bnss
veterán
Az a két szín nem az igazi, de ha rendben van a lap teljesítménye, ez zavarna a legkevésbé. Viszont "csak" 5 fázisú a tápáramkör.
A 8 SATA jó kérdés, tudtommal az SB750 6 SATA csatlakozóval jelent meg. Nem mintha nem lenne elég a hat (nekem 2 van használatban, esetleg még egyet fogok majd munkára).
Cadal: 40k feletti árra tippelnék.
Oliverda: egyetértek!
-
bnss
veterán
MSI Announces Two Models of AM3 Motherboard
Szép nagy bordák kerültek a CPU tápáramkörre. Ha ez a széria is olyan lesz, mint a mostani AM2+ foglalatú 790-es lapok, akkor ismételten megemelem a kalapom az MSI előtt.
Új hozzászólás Aktív témák
- 2x32gb szerver ram bontatlanok .
- PC bontás - Cooler Master Q500L, Corsair RM850x, ROG B550-F, Ryzen 7 3700X, 32Gb, 1+1Tb SSD
- Kingston HyperX KHX8500D2BK2/4G DDR2-1066 MHz CL5 2 x 2 GB Kit
- GSkill TridentZ CL32 6400MHz 2x16GB (F5-6400J3239G16G)
- UPDATE 01.03. Új, bontatlan / felbontott / Kingston, Corsair, G. Skill, Crucial / DDR5 ramok / gari!
- Mini Pc HP ProDesk 600 G2 G3 G4 /// 6-8. gen //// i3 / i5 /// garancia /// Budapest / MPL / Foxpost
- Eladó Samsung A12 4/64GB / 12 hó jótállás / ÚJ KIJELZŐ
- Samsung Galaxy S25 Edge 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Akciós kisWorkstation! Dell Precision 3570 i7-1255U 4.7GHz / 16GB / 512GB / Quadro T550 4GB FHD 15"
- MacBook Pro 13, 14, 15, 16, MacBook Air M1, M2 M3 M4 bill magyarosítás lézerrel / sapkacserével
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)