- Asztrofotózás
- Monitor hiba topik
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Milyen SSD-t vegyek?
- Brutálisan ütős játékélményt mutatott be a 8K Association
- Androidos tablet topic
- Ez lenne a népkártya? Teszten a GeForce RTX 5060 Ti 16 GB
- Milyen TV-t vegyek?
- Házimozi belépő szinten
- OLED monitor topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
elfelejtette
veterán
A Gigabyte GA-MA770T-UD3P is 8+2 fázis, az is tudja a letiltott magok feloldását, és ott a kiegészítő tápcsati 4+4 tűs.
Igaz, hogy nincs 2. PCI-E csati, de az ASUS-on is csak 4x-es a második, tehát arra CF-et építeni nem érdemes. Annyival gyengébb a Giga, hogy a VRM-eken nincs borda. -
CharlieDrop
veterán
OK, bocs, próbáltam általánosba kérdezni
Igen BIOS-t kellene frissítenem egy GigaByte MA78GM-S2H rev 1.0-s lapon, csak se kép se hang, odáig nem jutok el, hogy tudjak frissíteni :S
Mert ugye AM2+ a lap a proc AM3-as F8-as biostól tudja, csak valószínű nem az van rajta, kerítsek egy régebbi AM2-es procit és frissítsek BIOSt?
a CMOS Clear sem segített
-
Chaser
legenda
Hasonló műszerrel, amit a Conradban is lehet kapni 10k körül, csak ez jóval olcsóbb volt, egy user csinált tesztet velük, kb ugyanaz a 2 műszer tudása.
Oliverda: Elsősorban igen, drága. Másodsorban nem láttam tesztekben, hogy túlzottan gyorsítaná a dolgokat. Harmadsorban van 2x2 800-as BD ramom, bár azt el lehet adni, mert jó helyre garis és tuningos. 1előre passz, valszeg majd furdul a a ddr3-ddr2 ára, csak kérdés mikor, sztem kb még 1 év. 2x2x2 GB ramot szeretnék, az most zsebbenyúlós lenne, ha már veszek 1600mhz-es alá nem adom, meg cl7 se lenne rossz...nem 2 ft lenne így
Te nagy szaki vagy, am2+ lapban se veszít semmi fícsőrt am3 proci? Tervek szerint 4 magos lesz majd valamikor, ha HT3.0-s am2+ lapot veszek, akkor az ugyanolyan jó mintha am3-at vettem volna? Gyorsít ténylegesen a ddr3 vagy nem számottevő? Ha igen, kicsit átszabom a tervet
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Asztrofotózás
- Xbox tulajok OFF topicja
- Nintendo Switch 2
- Monitor hiba topik
- Milyen légkondit a lakásba?
- The Elder Scrolls IV: Oblivion Remastered - Már több mint 4 millió játékos
- Tarr Kft. kábeltv, internet, telefon
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Ukrajnai háború
- Xiaomi Mi 11 Lite - 4G-vel vagy 5G-vel kéred?
- További aktív témák...
- Corsair Vengeance LPX 16 GB (1 x 16 GB) DDR4 3600 (PC4-28800) AMD C18 INGYEN FOXPOST
- DDR4 Hibás ramok eladók ha egyben viszed INGYEN FOXPOST+Olcsóbb
- Garanciális! Kingston FURY Beast RGB 64GB (2x32GB) DDR5 6000MHz Memória
- DDR5 Hibás ramok eladók ha egyben viszed INGYEN FOXPOST+Olcsóbb
- Garanciális! Asus ROG CROSSHAIR X670E HERO Alaplap! BeszámítOK
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 12GB GDDR6 Zalman Z1 Plus Seasonic 650W
- LG OLED Televíziók: ÁPRILIS MADNESS -30%
- Dell USB-C, Thunderbolt 3, TB3, TB4 dokkolók (K20A) WD19TB/ WD19TBS/ WD22TB4, (K16A) TB16/ TB18DC
- Samsung Galaxy Watch5 Pro,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- Apple iPhone 14 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest