Hirdetés
- Leállította a legelső Legion Go kézikonzol terméktámogatását a Lenovo
- Ügyesen előzi meg a 12V-2x6 tápkonnektor leégését a Dell
- Kérsz egy pohár hardverbólét?
- A Razer új klaviatúra-zászlóshajóját meglátva biztos félrenyeled a teát
- Kétarcú űrutazás: az Artemis II startra kész, a Starlinert elmarasztalták
- Házimozi belépő szinten
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Milyen egeret válasszak?
- Milyen notebookot vegyek?
- Gaming notebook topik
- Majdnem 5 GHz-en ketyegett egy GPU, ami új rekordnak számít
- TCL LCD és LED TV-k
- Kérsz egy pohár hardverbólét?
- PC-k milliói kerülhetnek veszélybe idén
Új hozzászólás Aktív témák
-
Mercutio_
félisten
válasz
vegyszer
üzenetére
Szerinted indokolatlan

Azok szerint, akik nem értenek az alulfeszeléshez vagy nem akarják kockáztatni egy esetleges gyengébb modell megvételét, amit nem lehet alulfeszelni, de igénylik azt, hogy gyárilag garantáltan stabil, 45W-os procijuk legyen viszont nem indokolatlan
Szakik: Volt itt néhány hete hír, hogy leárazzák a korábbi procikat, és szépen csökkenni fognak az árak, erre mit látok, a 905e a korábbi 38ezer helyett már 41ezerről indul

-
Blaze71
őstag
válasz
vegyszer
üzenetére
Pont ma reggel próbáltam alulfeszelni egy picit az Athlon-II 620-at. Persze nem a minimum feszt kerestem, csak kíváncsi voltam rá, hogy elindul-e rendesen 1,2 V mellett. Mivel 1,325 V az alapfesz, így szerintem nem rossz tőle, hogy alapórajelen elindult és a terheléses teszteket is bírta. A hőmérséklet pedig terheletlenül 32° körül volt gyári hűtővel. Nem tudom, hogy atervezett géped mennyire szellős házba kerül és azt sem, hogy a képen látható hűtő mennyire hatékony, de szerintem simán lehet downgrabbelni. Főleg, ha visszaveszed a szorzót is 10x-re, akkor szépen elszaladgál 800-2000 MHz között.
Új hozzászólás Aktív témák
- Kingston Fury 32 GB DDR4 3200 MHz bontatlan
- DDR5 5600 Ramok eladóak 8 gb - 16 GB - 32 GB
- BESZÁMÍTÁS! Asus Rog Maximus IX Hero Z270 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte G1.Sniper Z97 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- G.SKILL Trident Z5 RGB DDR5 32GB 6000MHz CL30 KIT
- 44999 FORINT MacBook Pro 17" i7 2.6 GHz 8GB RAM 8 ciklus az akkuban!
- Apple iPhone 14 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple MacBook Pro 16 (2021) M1 Max 32GB RAM 500GB SSD használt, megkímélt 100% akku (0 ciklus)
- NEC MultiSync V422 42" Monitor
- Dobozos ÚJ ASUS TUF Ryzen 9 7940HS 16 GB DDR5 512 SSD RTX 4070 (8 GB) 2.5K 240Hz Garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest