Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Mercutio_
félisten
válasz
bigdaddy3
üzenetére
A milyen alaplapot topicban érdeklődj, ott van extr4 tulaj.
-
Mercutio_
félisten
Ahoj szakik!

Erre a kérdésre hátha ti tudtok választ, a másik topicban úgy tűnik inkább az inteles lapokat vágják

-
Mercutio_
félisten
Jól értettem, gyakorlatilag a Liano = optimalizált jelenlegi AMD proci + kis továbbfejlesztett energiagazdálkodás + jelenlegi IGP betolva a prociba?
Mert mindez annak érdekes csak aki új rendszert rak össze, akinek van egy annak nem biztos, hogy nagy deal eladni mindent és venni új lapot+procit
-
Mercutio_
félisten
Szakik!
Van valami gyakorlati hátrányom, hogy az Asrock M3A785GMH/128M lapja helyett az A785GMH/128M-et veszem azon kívül, hogy utóbbi DDR2-t kezel és nincs rajta e-sata?
-
Mercutio_
félisten
#526-al kapcsolatban valakinek infója?

Vagy a 905e annyira ritka proci, hogy itthon nem lesz árcsökkenés? -
Mercutio_
félisten
válasz
vegyszer
üzenetére
Szerinted indokolatlan

Azok szerint, akik nem értenek az alulfeszeléshez vagy nem akarják kockáztatni egy esetleges gyengébb modell megvételét, amit nem lehet alulfeszelni, de igénylik azt, hogy gyárilag garantáltan stabil, 45W-os procijuk legyen viszont nem indokolatlan
Szakik: Volt itt néhány hete hír, hogy leárazzák a korábbi procikat, és szépen csökkenni fognak az árak, erre mit látok, a 905e a korábbi 38ezer helyett már 41ezerről indul

-
Mercutio_
félisten
válasz
Oliverda
üzenetére
Jah, szóval a lap által belőtt 1,35V-ot ha manuál-ba váltok auto-ról és átállítom 1,25-re, attól még amikor a lap visszaveszi (mondjuk) 4x200-ra a szorzót, a feszt is lecsökkenti arányosan, nem marad fixen 1,25V?
Milyen programmal lehet kitesztelni, hogy a belőtt feszen stabil-e a rendszer? (Gondolom itt nem csak az 1,25V hanem a rendszer által belőtt minimum is problémás lehet
) -
Mercutio_
félisten
Skacok!
Everestben a két magra 29-29 fokot ír ki, a procira meg 41-et melyik lehet az igazi érték?
Alaplap Asrock A780FullHD, Proci X2 II 240, everest: 5.02.1750 ultimate
-
Mercutio_
félisten
válasz
üzenetére
Elírtam, 4600+ a proci és igen F3-as rev.
A procit a mostani lapban nem tudtam alulfeszelni, de lehet, hogy csak béna voltam... a 240-est viszont az asrock-ban szeretném
(Tudom ugyanaz a csipszet. Azért cserélném, mert ezen a hátsó csatlakozóknál van a tápcsati és ez a házam kis mérete miatt előny, így a tápkábelköteg nem megy végig a ház belsején és javul a szellőzés, több a hely, nomeg ezen van pci-express 1x csati is, ellenben picit gyengébb a hangcsip és nincs hdmi kimenete.) -
Mercutio_
félisten
X2 II 240-en gondolkodom egy ilyen lapban, a jelenlegi X2 4800+ (Windsor mag C3 rev. 65W) helyett amit sajnos nem tudtam alulfeszelni a jelenlegi lapban

Az alábbi kérdések merültek fel bennem:
1. A 65W TDP az még a régi AMD-féle érték, vagy már az intel által használt "átlagos" szerint értendő?
2. 240-es alulfeszelhető-e, hogy 2,8G-n hajtsam, de kvázi 45W-osként? (Tudom crystalCPUID, de nincs türelmem és időm és jobb szeretném HW-szinten kezelni a dolgot)
3. A mostani procihoz képest mennyi teljesítményjavulás várható?
4. Van-e valami amire érdemes odafigyelni majd? (pl. adjak egy kis plusz feszt a Geil DDRII-knek, NB-nek, mittudomén
)
Új hozzászólás Aktív témák
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- Tőzsde és gazdaság
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Formula-1
- Anime filmek és sorozatok
- Házimozi belépő szinten
- iPhone-t használók OFF topikja
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Kerékpárosok, bringások ide!
- További aktív témák...
- G.SKILL Trident Z RGB 64GB (2x32GB) DDR5 6000MHz CL30 - XMP - 99 hó garancia
- Corsair VENGEANCE 32GB (2x16GB) DDR5 6000MHz CL36 - XMP/EXPO - 120 hó garancia
- Patriot Viper Venom 32GB (2x16GB) DDR5 6000MHz CL30 - XMP/EXPO - 120 hó garancia
- Patriot Viper Venom 32GB (2x16GB) DDR5 6400MHz CL32 - XMP - 120 hó garancia
- Crucial Pro 64GB (2x32GB) DDR5 6400MHz CL40 - XMP/EXPO - 120 hó garancia
- Lenovo ThinkPad T14s Gen 3 i5-1245U 14" FHD+ 16GB 512GB 1 év teljeskörű garancia
- Apple iPhone 15 Pro 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Új könyv: Harrari: Sapiens Rajzolt történelem
- Apple iPhone 13 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3878
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

(Tudom ugyanaz a csipszet. Azért cserélném, mert ezen a hátsó csatlakozóknál van a tápcsati és ez a