Legfrissebb anyagok
PROHARDVER! témák
- Milyen processzort vegyek?
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Tavaszi hardvernyitány
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Apple MacBook
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- ASUS blog: Aludj nyugodtan!
Mobilarena témák
IT café témák
Keresés
Új hozzászólás Aktív témák
-
zseko
veterán
igen, épp ma néztem azt is, az itt nálunk 25e, az AOD az 28.
csibor, végül is ráérek...
április környékén már majdnem lecseréltem egyszer, de aztán úgy alakult hogy mégse, kis idő már nem számít. És most jön ki az új ati kártya is, ha tényleg annyira alacsony lesz az idle fogyasztása mint amilyennek beharangozzák (25W) és a hangja is megfelelően alacsony lesz (a mostani 3850-et is átszereltem passzívra), akkor lehet hogy várok jövő év első feléig, és mégiscsak rászánom magam a teljes gépcserére, DDR3-al és pl. egy Phenom 905e-vel.
Új hozzászólás Aktív témák
Aktív témák
- Futás, futópályák
- Motorola Edge 70 - többért kevesebbet
- Gitáros topic
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Milyen processzort vegyek?
- iPhone topik
- balojazz: Szódakészítés üzembiztosan és olcsón! Figyelem, csak hardcore szódázóknak!
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- PlayStation 5
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- További aktív témák...
Új fizetett hirdetések
Üzleti előfizetők hirdetései
- iPhone 15 Pro Max 256GB 84% (1év Garancia)
- Frissen pasztázva! Playstation 4 Pro 1 TB + kontroller 6 hó garancia, számlával!
- 27% - Crucial 96GB (2x48GB) DDR5 5600MHz CT48G56C46S5 Notebook RAM!
- HP EliteBook 840 G11 Ultra 7 / 16GB RAM / 512GB SSD / FHD+ IPS / Garancia 2027.11.
- Lenovo ThinkPad X1 Carbon Gen 9 i7-1185G7 32 GB RAM Iris Xe 4k kijelző törésgarancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

április környékén már majdnem lecseréltem egyszer, de aztán úgy alakult hogy mégse, kis idő már nem számít. És most jön ki az új ati kártya is, ha tényleg annyira alacsony lesz az idle fogyasztása mint amilyennek beharangozzák (25W) és a hangja is megfelelően alacsony lesz (a mostani 3850-et is átszereltem passzívra), akkor lehet hogy várok jövő év első feléig, és mégiscsak rászánom magam a teljes gépcserére, DDR3-al és pl. egy Phenom 905e-vel.