Hirdetés
- A napi Windows-hiba? Teljes adatvesztés Bitlockerrel
- Milyen házat vegyek?
- Milyen RAM-ot vegyek?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Apple MacBook
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Vezetékes FEJhallgatók
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Folytatja küzdelmét az Intel az NVIDIA (és az AMD) ellen
- Milyen egeret válasszak?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Chaser
legenda
válasz
leviske
üzenetére
Fos színük van
1ébként nekem személy szerint komolyabb bajom nincs velük, volt egy K7-es lap, amit 1.5-2 évig használtam, volt am2 alá is asszem 2 lapom, intel alá nézegettem egyet/ az fekete volt
/, de érdekes user vélemények vannak, az meg egyenesen röhej, hogy a legtöbb lapjukon a raidhez a külső esata-t kell használni. Jah meg egy elszállt BIOSfriss közben. -
nesa
veterán
válasz
leviske
üzenetére
Kaosz es zurzavar stabilitasrol altalaban nemis beszelhetunk mert epp csak alapon eldocog valahogy... feszeket olyan mertekbe lehet alitani hogy meg az asrocknak nevezett kislanya is szegyelne magat ....
Ettol fuggetlenul minden szokoevben 1x van 1 normalis anus lap is horor aron ami nemeri meg az arat.daa-raa ezt tomoren megfogalmazta...
Új hozzászólás Aktív témák
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro Max 256GB Space Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3766, 100% Akksi
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro Max 128GB Deep Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3716
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- BESZÁMÍTÁS! MSI H310M i5 9500 16GB DDR4 120GB SSD 2TB HDD RTX 2060 Super 8GB ÚJ Zalman T4 Plus 600W
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3060, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
1ébként nekem személy szerint komolyabb bajom nincs velük, volt egy K7-es lap, amit 1.5-2 évig használtam, volt am2 alá is asszem 2 lapom, intel alá nézegettem egyet/ az fekete volt
/, de érdekes user vélemények vannak, az meg egyenesen röhej, hogy a legtöbb lapjukon a raidhez a külső esata-t kell használni. Jah meg egy elszállt BIOSfriss közben.